Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

για αγλαια και οποια αλλη

Recommended Posts

μπαινουμε στον 4 μηνα.καθε ποτε θυλαζω? οποτε πειναει το ξερω αλλα ελα που δεν καταλαβαινω πλεον. απο την αρχη μεχρη τωρα θυλαζα ανα 2 ωρες και το βραδυ οποτε ξυπνουσε.τωρα ομως καθετε χωρις να κλαιει και 3 μερικες φορες και παραπανω. καποιες φορες στο δυορο δεν ετρωγε πολυ σαν να μην ηθελε καθολου.το δραδυ 2 μερες που ξυπνησε στις 2 ωρες του εδωσα πιπιλα και κοιμηθηκε αλλη 1 ωρα. δεν καταλαβαινω ποτε πειναει απλα μεχρι τωρα θυλαζα ανα δυο ωρες και ετρωγε κανονικα τωρα χτυπιετε στο στηθος και δεν τρωει καλα. τι να κανω γενικα την μερα και το βραδυ να του το κοψω με πιπιλα .γενηθηκε 2950 18/11 και χτες ηταν 6500 κιλα. και γιατι αλλα παιδια κοιμουνται το βραδυ και αλλα τρωνε ειναι το γαλα?? να φαω η να πιω κατι να γινει πιο πλουσιο?? η ειναι στο παιδι?/

Διαφημίσεις

μπαινουμε στον 4 μηνα.καθε ποτε θυλαζω? οποτε πειναει το ξερω αλλα ελα που δεν καταλαβαινω πλεον. απο την αρχη μεχρη τωρα θυλαζα ανα 2 ωρες και το βραδυ οποτε ξυπνουσε.τωρα ομως καθετε χωρις να κλαιει και 3 μερικες φορες και παραπανω. καποιες φορες στο δυορο δεν ετρωγε πολυ σαν να μην ηθελε καθολου.το δραδυ 2 μερες που ξυπνησε στις 2 ωρες του εδωσα πιπιλα και κοιμηθηκε αλλη 1 ωρα. δεν καταλαβαινω ποτε πειναει απλα μεχρι τωρα θυλαζα ανα δυο ωρες και ετρωγε κανονικα τωρα χτυπιετε στο στηθος και δεν τρωει καλα. τι να κανω γενικα την μερα και το βραδυ να του το κοψω με πιπιλα .γενηθηκε 2950 18/11 και χτες ηταν 6500 κιλα. και γιατι αλλα παιδια κοιμουνται το βραδυ και αλλα τρωνε ειναι το γαλα?? να φαω η να πιω κατι να γινει πιο πλουσιο?? η ειναι στο παιδι?/

να σου ζησει!

εμπειρικα και φιλικα:

θηλαζουμε οποτε ναναι χωρις ρολοι.εχεις δικιο που λες οτι πλεον δεν χτυπιεται ανα 2ωρο και δεν ξερεις αν και ποτε πειναει.,εγω συνεχιζα να την βαζω στο στηθος και χωρις να γκρινιαζει,αλλες φορες θηλαζε αλλες οχι.

πιπιλα να μην δινεις οταν ξυπναει τη νυχτα.εχω την εντυπωση οτι ετσι απλα τον ξεγελας και το μωρο ενω πειναει ,χανει ενα γευμα θηλασμου.καταλαβαινω οτι εχεις κουραστει και θες να κοιμηθεις και συ λιγο ,αλλα ετσι ειναι ο θηλασμος.

υοαρχουν παιδακια που κοιμουνται τη νυχτα και αλλα που ξυπνουν για διαφορους λογους ακομα και 2 ετων και παραπανω,οπως απο πεινα,εφιαλτες,φοβο,αναγκη για αγκαλια κτλ .

η δικια μου ειναι 6 μηνων και ξυπναει τουλαχιστον

2 φορες για θηλασμο.δεν φταιει το γαλα.μια χαρα πλουσιο γαλα εχεις! ο παιδαρος σου εγινε 6500 κιλα!τελεια τα πατε απο αναπτυξη.

υπομονη θελει.ποτε φτασαμε τους 6 μηνες δεν εχω καταλαβει!!!

0GFrp3.png

εχοντας κι εγω τις ιδιες αποριες για το καθε ποτε επρεπε να θηλαζω,για να ειμαι σιγουρη,δεν περιμενα να κλαψει..απλα του προσφερα..δεν ηθελε, δεν ετρωγε..(κι ετσι δεν ανυσηχουσα) κατι που ακολουθω ακομα και σημερα..εχουμε καποιες στανταρ ωρες π.χ. πρωι,μεσημερι,βραδυ και τις υπολοιπες ωρες της προσφερω.οσο για το βραδυ, το δικο μου παιδι το χω παρει αποφαση ΔΕΝ κοιμαται..δεν εχουμε συμπληρωσει πανω απο 4 ωρες συνεχομενες (με εξαιρεση σπανιες περιπτωσεις) απο τα οποια ξενυχτια καποια ηταν πολυ εντονα λογω δοντιων,με απιστευτη γκρινια και ξυπνηματα με κλαμματα..εννοειτε βεβαια οτι περιπου 3-4 φορες το βραδυ τρωμε..για μας ειναι απαραιτητο για να μπορεσουμε να κρατησουμε τον θηλασμο..

το γαλα σου γινεται πιο πλουσιο, οσο το μωρο σου μεγαλωνει αλλα δεν εχει να κανει με το τι τρως..

καθε παιδακι ειναι ξεχωριστο, εχει τους δικους του ρυθμους και τις δικες του αναγκες..απλα ακολουθεις τα σημαδια που σου δειχνει..να θυμασαι οτι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες αλλα και καθε μερα ειναι ξεχωριστη στα γευματα που κανει και να μην τα συγκρινεις μεταξυ τους.

το μονο που θα ηθελα να περιγραψεις περισσοτερο ειναι αυτο που αναφερεις οτι ''χτυπιετε στο στηθος και δεν τρωει καλα'' δηλαδη? πως το κρινεις οτι δεν τρωει καλα?

και καθε ποτε γινετε αυτο?

83hKp3.png

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.δεν πιανει το στηθος κλαει η το πιανει ρουφαει μια δυο και τραβιεται πισω τωρα κουναμε συνηδητα τα χερια μας και σπρωχνουμε κιολας.καποιες φορες το κανει την μερα στο δυωρο. γιαυτο ειπα μηπως να το παω τριωρο.

Πιπιλα να την αποφευγεις γιατι χανει γευματα το μωρο,ειδικα τη νυχτα.

Εγω στην ηλικια σας δεν αφηνα πανω απο μια ωρα να περασει και την ξαναταιζα,3ωρο αφησα να περασει απο 18 μηνων και πανω,αλλα ισως να ημουν και λιγο υπερβολικη γιατι ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι δεν μενει νηστικο το παιδι και οτι η παραγωγη μου ειναι καλη :cool:.

Οσο για τα βραδυνα ξυπνηματα εμεις ειμαστε 27 μηνων....................και ξυπναμε ακομα τη νυχτα :mad:.

Ειναι στο παιδι δεν ειναι στο γαλα,εμενα ειναι 16 κιλα την καλοταιζω πριν κοιμηθει και παλι ξυπναει :?.

Κανω υπομονη θα περασει κι αυτο τι να πω :roll:.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

Εγω για να ειμαι ειλικρινής της το είχα σαν προγραμμα καθε 2-3 ωρες τη ταιζα και λειτουργησε μια χαρα (σε μενα). Σε αυτη την ηλικια ξεκινανε να ενδιαφερονται πιο πολυ για το περιβαλλον και παρατηρουν πιο πολλα πραγματα γυρω τους με αποτελεσμα να μην ασχολουνται τοσο με το στηθος. Γι αυτο λες οτι ρουφαει μια δυο και τραβιεται.

Προσωπικα πιστευω ότι τα παιδια μετα από καποια ηλικια δεν ξυπνανε επειδή πεινάνε. Μπορει απλα να το εχουν συνηθισει, μπορει να θελουν να πιουν γαλα όχι τοσο από πεινα όσο γιατι χαλαρωνουν και τους προσφερεται (οποτε γιατι να αρνηθουν). Τη δικια μου τη θηλαζω το βραδυ 1-2 φορες. Πραγματικα δεν πιστευω ότι πειναει, αλλα εχει συνηθισει να χαλαρωνει στο στηθος. Τώρα πώε πρεπει να αντιμετωπιστει αυτο..... μακαρι να ηξερα!!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!