Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!! Το πάρτυ του γιου μου για τα τριτα του γενέθλια πλησιάζει!!!! Κάθε χρόνο το περιμένω πως και πως γιατί μέσα από τις ετοιμασίες γίνομαι και εγώ παιδί!!!Φέτος το θέμα μας είναι ζωάκια της φάρμας, τρακτέρ κλπ!!

Ανοιξα λοιπόν αυτό το θέμα για να μοιραστώ τις ετοιμασίες μαζί σας και Θέλω τις ιδέες σας έτσι ώστε να μετατρεψω το σπίτι μου σε κανονική φάρμα!!!

Ακόμα θέλω αν ξέρετε γρήγορες συνταγές γιατί εκτός από τα 5 μικρούλια έχουμε και άλλα 30 μεγααααααλα παιδάκια!!!!!

Αλλή μια σκέψη που έχω είναι να οργανώσω ένα παιχνιδάκι για τα παιδάκια σχετικό με το θέμα μας αλλά δεν έχω σκεφτεί τον τρόπο .Σας χρειάζομαι και εδώ!!!!! Τα παιδάκια είναι πολύ μικρούλια μόλις 4,5 χρονών το μεγαλύτερο και το μικρότερο ενός!!! Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα αυτό....

Τέλος, επειδή θα κάνω και πάρτυ στον παιδικό και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω εκεί θέλω τα φώτα σας!!!!!!

Διαφημίσεις

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πενακι μου πολυ χαιρομαι που παλι θα απολαυσουμε τις δημιουργιες σου! Λοιπον αν μουρθει κατι θα σου πω περι διακοσμησης. οσο για μεζεδακια για τα μεγαλα παιδακια υπαρχει κατι αλλα ειναι εντονο στη γευση και δε ξερω αν το τρωνε ολοι. τοκανα για αρχη την πρωτοχρονια και το καταβροχτισαν ολοι. το μονο του θεματακι ειναι οτι το κυριο υλικο του ειναι ο... ''παστουρμας'' τον οποιο δε ξερω αν μπορεις να βαλεις κατι αλλο και να βγει καλο...εμμμ μπεικον? δε ξερω.. τεσπα κοιτα. τιγανισα λιγο να μαλακωσουν πιπεριες πρασινες ψιλοκομμενες, εριξα και τον παστουρμα τον οποιο ειχα κανει σε μικρα κομματακια. τελος εριξα λιγο σαλτσα (απο τις ετοιμες) τα αφησα 5 λεπτα και τελος. μετα με φυλλο κρουστας τακανα τα γνωστα τριγωνακια πιτακια. πηρα το υλικο με τον παστουρμα με μια τρυπητη κουταλα να μην εχει πολλα υγρα τοβαζα στο φυλλο λιγο κασερακι και τυλιγμα. εγω τα τηγανισα και αυτα οσο γινοταν με λιγο λαδι σπορελαιο. εγιναν πολυ ωραια παρολο που δεν ειμαι καθολου φαν τπου παστουρμα! σκεψου το με μπεικον...

1-2-3MPOMPIRES!!!

Πένυ,

έλα τώρα --μεταξύ μας-- εάν ΕΣΥ που φτιάχνεις θαύματα ζητάς γνώμες από τον απλό λαό, να δέσω τώρα μια πέτρα και να πάω για μπλουμ στο λιμάνι που το έχω και κοντά !!!! Πλάκα κάνω !!!:-P

Για συνταγές θέλω λίγο χρόνο. Θα σου γράψω σίγουρα. Θες και κάτι σε γλυκό να φτιάξεις (εκτός της τούρτας δλδ) ή μόνο αλμυρά ?

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Έχω μια τέλεια συνταγή για μπεσαμελόπιτα...φαντάσου μια πίτα με κιμά και μπεσαμέλ...σαν παστίτσιο,χωρίς τα μακαρόνια αλλά με φύλλα κρούστας...

Κολάστηκα πάλι μεσημεριάτικα...

Για ντεκόρ θα ερχόμουνα να κάνω την αγελάδα ή την γουρούνα,αλλά δυστυχώς είμαστε μακριά.

οπως ειπαν και οι προλαλησασες, εσυ που κανεις θαυματα εχεις κολλησει?

ενα πολυ ωραιο παιχνιδακι για την ηλικια τους θα ηταν να ζωγραφισεις σε ενα μεγαλο χαρτονι διαφορα ζωακια και καθε παιδακι με δεμενα ματια να προσπαθει να του κολλησει το φαγητο του στο στομα. θα εχεις φτιαξει χορταρακια και αλλα διαφορα και με ταινια διπλης επικολλησεως που θα εχεις ηδη βαλει πισω απο τις τροφες, τα παιδακια θα προσπαθουν να φτασουν οσο πιο κοντα στο στομα τους. θα εχει πλακα πιστευω. ισως να κανεις και καποιο βραβειο για οποιο παιδακι καταφερει να το βαλει στο στομα του ζωου?τι λες?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Έχω μια τέλεια συνταγή για μπεσαμελόπιτα...φαντάσου μια πίτα με κιμά και μπεσαμέλ...σαν παστίτσιο,χωρίς τα μακαρόνια αλλά με φύλλα κρούστας...

Κολάστηκα πάλι μεσημεριάτικα...

Για ντεκόρ θα ερχόμουνα να κάνω την αγελάδα ή την γουρούνα,αλλά δυστυχώς είμαστε μακριά.

ε αντε πες την καλε! μας ανοιξες την ορεξη!!!

1-2-3MPOMPIRES!!!

Καταρχήν να σας πω ότι θέλω μόνο αλμυρά γιατί σκοπεύω να φτιάξω μόνη μου τις τούρτες του Κωσταντή που θα είναι 3!!!!!!Μία για τον παιδικό (πιο πιθανό να την πάρω έτοιμη το βλέπω αυτή. εγώ τούρτα για 50 παιδιά????Χλωμό), Μία μικρή με επικάλυψη ζαχαρόπαστας για να σβήσει τα κεράκια και σκέφτηκα σε ταψι να κάνω αυτή που θα κεράσω τον κόσμο.

Η κουμπάρα μου φέτος έφτιαξε μόνη της την τούρτα και βγήκε απίθανη!!!!!!

Ξέχασα να σας πω!!! Επειδή οι ετοιμασίες μου τρώνε πολύ χρόνο τα μαγειρέματα γίνονται σταδιακά και καταψυχονται. Ετσι μια μέρα πριν ετοιμάζω τα κρύα πιάτα και την τελευταία κάνω μόνο τα ψησίματα και σαλατες. Φέτος δε, λέω να τα κανω Κυριακή μεσημέρι γιατί και τα παιδάκια δεν θα βγούν από το πρόγραμμά τους και ο κόσμος θα φαει με όρεξη (που άλλες χρονιές τα πέταγα) και θα εχω χρόνο να μαζέψω τα ασυμαζευτα μέχρι το βράδυ!!!!

Supermama πολύ καλή η συνταγή σου αλλά θα προτιμήσω την εκδοχή του μπεικον γιατί την βρώμα του παστουρμα δεν την αντέχω!!!!!!Επίσης σιχαίνομαι το τηγάνισμα και θα προτιμήσω τον φούρνο!!!!

Μεταξάκι είμαι σίγουρη πως θα μου δώσετε πολλές ιδέες!!!Όλες κρύβουμε τον καλλιτέχνη μέσα μας!!Περιμένω τις συνταγές σου!!!

Χριστινάκι μου ακούγεται σούπερ η μπεσαμελόπιτα γιαμι γιαμι

Αν βρεθείς Αθήνα εκείνες τις μέρες πάντως θα ήθελα πολύ να ρθεις στο πάρτυ μας και όχι για ντεκόρ όπως λες!!!!!!!

Στις 13 Φλεβάρη ημερά Κυριακή και ώρα ....12 σας περιμένω όλες σας!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!!! Όποια θέλει λεπτομέρειες για το πως θα ρθει να μου στείλει πμ μην σας βομβαρδίσω στα μηνυματα όλες σας!!!!!Από Αθήνα μια ωρίτσα είμαστε!!!!!

εγω δεν σου εχω ξαναγραψει αλλα εχω θαυμασει τις δημιουργιες σου Peny μου,

δεν μας εχεις αναγκη, ειμαι σιγουρη πως θα μεγαλουργησεις!!

οσο γαι τον μπουφε μπορεις να κανεις μικρα καναπεδακια και ακομα κατι πολυ ωραιο που εκανε η μαμα μου στα παρτυ μας ηταν η σαρανταποδαρουσα.

γαλλικη μπαγκετα γεμισμενη με ζαμπον τυρι και λουκανικακια τηγανιτα καρφωμενα με οδοντογλυφιδες στο κατω μερος για ποδαρακια.

επισης κανεις και προσωπακι με ελιτσες και καροτο μπροστα.

ειναι πολυ εντυπωσιακο!

καλη επιτυχια και περιμενουμε φωτο φυσικα!!

668bab1939.png

Πένυ χαίρομαι που άνοιξες αυτό το θέμα γιατί και γω σκεφτόμουν να το ανοίξω!Για όσες δεν ξέρετε η Πένυ και εγώ εχουμε το ίδιο θέμα πάρτυ με μια μέρα διαφορά.Μόνο που η δική μου κλείνει τα 2 και ο μικρός της τα 3.Και επίσης να σας πω ότι η Πένυ μου έφτιαξε για την περίσταση ένα τέλειο βιβλίο ευχών που θα το δείτε όταν με το καλό γίνει το πάρτυ.

Αχ,μωρέ,σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση...μακάρι να μπορούσα να έρθω,αλλά είμαι και ασύμφορη...καταναλώνω μια τούρτα μόνη μου...:lol::lol:

Η μπεσαμελόπιτα είναι πανεύκολη.Απλώνετε τα μισά φύλλα κρούστας στο ταψί,βάζετε μια στρώση κιμά,όπως τον κάνετε για τα μακαρόνια,εννοείται ήδη μαγειρεμένο,μια στρώση μπεσαμέλ και άλλες 2 στρώσεις από τα ίδια.Και στο τέλος καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα.Φυσικά τα έχετε περάσει με λαδάκι να μην κολλάνε.Είναι πολύ απλή,αλλά ιδιαίτερη σαν γεύση...όποιος την έφαγε ξετρελάθηκε.

Διαφημίσεις

Όσο για τον μπουφέ να σου πω εγώ τι σκέφτηκα.Καναπεδάκια με φέτες τοστ κομμένες με κουπ πατ ζωάκια,χάρμπουργκερ,σφολιατάκια με κιμά και μπεσαμέλ,πατάτες χαμόγελο,τσουρεκάκια λαγουδάκια,πιροσκί,σαλάτα ζυμαρικών κρύα,κεφτεδάκια,αλμυρό κέικ,ντόνατς,αυγά κεφαλάκια,μπισκότα ζωάκια ,πιροσκί με πατάτα,pop cake σε σχήμα ζωων...Αν θες κάποια συνταγή πες μου!

Πένυ χαίρομαι που άνοιξες αυτό το θέμα γιατί και γω σκεφτόμουν να το ανοίξω!Για όσες δεν ξέρετε η Πένυ και εγώ εχουμε το ίδιο θέμα πάρτυ με μια μέρα διαφορά.Μόνο που η δική μου κλείνει τα 2 και ο μικρός της τα 3.Και επίσης να σας πω ότι η Πένυ μου έφτιαξε για την περίσταση ένα τέλειο βιβλίο ευχών που θα το δείτε όταν με το καλό γίνει το πάρτυ.

Και βιβλίο ευχών??Καλέ εσύ κάθε χρόνο κάνεις και μια μικρή "βάφτιση"!

Τρελαίνομαι για μερακλούδες!!

Όσο για τον μπουφέ να σου πω εγώ τι σκέφτηκα.Καναπεδάκια με φέτες τοστ κομμένες με κουπ πατ ζωάκια,χάρμπουργκερ,σφολιατάκια με κιμά και μπεσαμέλ,πατάτες χαμόγελο,τσουρεκάκια λαγουδάκια,πιροσκί,σαλάτα ζυμαρικών κρύα,κεφτεδάκια,αλμυρό κέικ,ντόνατς,αυγά κεφαλάκια,μπισκότα ζωάκια ,πιροσκί με πατάτα,pop cake σε σχήμα ζωων...Αν θες κάποια συνταγή πες μου!

Οι πατάτες χαμόγελο τί είναι??Γιατί ήδη χαμογελάω και μόνο που τις σκέφτομαι!!:lol::lol::lol:

Αχ,μωρέ,σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση...μακάρι να μπορούσα να έρθω,αλλά είμαι και ασύμφορη...καταναλώνω μια τούρτα μόνη μου...:lol::lol:

Η μπεσαμελόπιτα είναι πανεύκολη.Απλώνετε τα μισά φύλλα κρούστας στο ταψί,βάζετε μια στρώση κιμά,όπως τον κάνετε για τα μακαρόνια,εννοείται ήδη μαγειρεμένο,μια στρώση μπεσαμέλ και άλλες 2 στρώσεις από τα ίδια.Και στο τέλος καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα.Φυσικά τα έχετε περάσει με λαδάκι να μην κολλάνε.Είναι πολύ απλή,αλλά ιδιαίτερη σαν γεύση...όποιος την έφαγε ξετρελάθηκε.

ααα!!!! εχει δηλαδη την ιδια λογικη με τις στρωσεις οπως κανουμε με τα λαζανια. κιμα κρεμα φυλλο. αααχχχ και μου περισεψαν και φυλλα απο τις γιορτες που χα παρει φρεσκα. ωχ θεε μου και ειμαι και σε φαση που θελω να χασω 2 κιλα (δωρο γιορτων)

1-2-3MPOMPIRES!!!

....Πίσω μου σε έχω Σατανά μεσημεριάτικα !!!!!!! Μας έχεις "καταστρέψει": μία η μπεσαμελόπιτα μία εκείνο το σούπερ brake κέικ.... αμάν βρε Χριστίνα !!!!:wink:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Ναι μαζί με την raw το οργανώνουμε!!!Μόνο που οι φάρμες μας θα απέχουν κάποιες εκατοντάδες χλμ!!!

Λοιπόν μου ήρθε το κείμενο της πρόσκλησης....

Την Κυριακή 13 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι

σας περιμένω στη φάρμα μου γιατί έχουμε πολλές δουλειές!!!

Αφού οργώσουμε το περιβόλι με το τρακτέρ,

θα πρέπει να αρμέξουμε την αγελάδα, να ταΐσουμε τα γουρουνάκια

και να μαζέψουμε τα αυγά από τις κοτούλες.

Μόλις τελειώσουμε θα φάμε και τούρτα!!!!!

Α!!! Και μην φορέσετε τα καλά σας … θα λερωθείτε!!!!

Πως σας φαίνεται???? Θελει καμιά αλλάγη??? Αν σας έρθει τίποτα να μου πείτε.

Τώρα όσον αφορά το στυλ της πρόκλησης λέω να είναι η φάρμα που να ανοιγει η πόρτα και μέσα να γράφει το κείμενο και απέξω τρισδιαστα ζωάκια κολλημένα. Σας έρχεται τίποτα άλλο πιο πρωτότυπο????

Εσύ Raw ποτε μπαίνει στο στούντιο για ηχογράφηση?????

Μαράκι μου αρέσει πολύ η σαρανταποδαρούσα σου!!! Σ ευχαριστώ!!!!

Τον τελευταίο καιρό ανακαλυψα ότι τα κρεοπωλεία κοβουν κιμά κοτοπουλου (κουφο??? κι ομως) Έτσι ξεκινησα να φτιάχνω μπιφτεκια κοτόπουλου που έχουν σουξέ!! Ετσι σκέφτηκα να φτιάξω μικρά μπιφτεκάκια τυλιγμένα με μια φέτα μπεικον και ψημένα στον φούρνο. Καλό δεν θα ναι???

ααα!!!! εχει δηλαδη την ιδια λογικη με τις στρωσεις οπως κανουμε με τα λαζανια. κιμα κρεμα φυλλο. αααχχχ και μου περισεψαν και φυλλα απο τις γιορτες που χα παρει φρεσκα. ωχ θεε μου και ειμαι και σε φαση που θελω να χασω 2 κιλα (δωρο γιορτων)

Ξεκινάς με φύλλο,έτσι?Πάνω και κάτω φύλλο και στην μέση η γέμιση. Ενδιάμεσα δεν χρειάζονται άλλα φύλλα,αλλά αν σου περισσεύουν,δοκίμασέ το.

Και επίσης,οι γιορτές δεν έχουν τελειώσει ακόμα,οπότε φάε άφοβα.Τί είναι 2 κιλά μπροστά στην αιωνιότητα???

καλα βρε κορίτσια δεν μου μιλάει καμία?????Που το άνοιξα το θέμα????? Γι αυτό δεν το βρίσκω στα πάρτυ?????

Θα πω του admin να το μεταφερει οκ????

Απαπαπα παέι το χασα!!!!!

Ραντεβού στα πάρτυ.....

....Πίσω μου σε έχω Σατανά μεσημεριάτικα !!!!!!! Μας έχεις "καταστρέψει": μία η μπεσαμελόπιτα μία εκείνο το σούπερ brake κέικ.... αμάν βρε Χριστίνα !!!!:wink:

Εντάξει,δεν ξαναμιλάω...(για την υπέροχη κοτόπιτα σας είπα???:lol::lol::lol:)

καλα βρε κορίτσια δεν μου μιλάει καμία?????Που το άνοιξα το θέμα????? Γι αυτό δεν το βρίσκω στα πάρτυ?????

Ραντεβού στα πάρτυ.....

Εγώ νόμισα ότι το άνοιξες επίτηδες εδώ...

Πάντως το κείμενο της πρόσκλησης τέλειο...και η ιδέα για τα μπιφτεκάκια.

Σαν την σαρανταποδαρούσα που σου είπανε,μπορείς να κάνεις και σκαντζόχοιρο.

Το κείμενο είναι τέλειο!!!!Εμείς βρήκαμε φώτο που θα βάλουμε στο cd και μια από αυτές τις μερες θα αρχίσουμε τα πειράματα!!Όσα για το βιβλίο ευχών ,τι να κάνω αφού μόλις είδα τη δουλειά της Πένυς έκλαιγα 3 μέρες που δεν την γνώρισα στη βάφτιση και είπα θα το κάνω στα γενέθλια.Σωστή?

Το κείμενο είναι τέλειο!!!!Εμείς βρήκαμε φώτο που θα βάλουμε στο cd και μια από αυτές τις μερες θα αρχίσουμε τα πειράματα!!Όσα για το βιβλίο ευχών ,τι να κάνω αφού μόλις είδα τη δουλειά της Πένυς έκλαιγα 3 μέρες που δεν την γνώρισα στη βάφτιση και είπα θα το κάνω στα γενέθλια.Σωστή?

Σωστή!!Πες καλέ τί είναι οι πατάτες χαμόγελο...

Ραντεβού στα πάρτυ.....

Με παραξένεψε κι εμένα ο χώρος που άνοιξες το θέμα, αλλά είπα ΟΚ. Το βρήκα σωστό... συμπέρασμα??? Το χάνω κι εγώ μαζί σου....

Όσο για την πρόσκληση έτσι όπως την έχεις σκεφτεί είναι σούπερ και το κείμενο πολύ γουστόζικο. Μπράβο Πένυ !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Καλέ έτοιμες πατάτες είναι σε σχήμα στρογγυλού προσώπου με ματια και χαμόγελο.Εσύ απλά τις τηγανίζεις.Τις πουλάνε στα σούπερ.

Καλά,χαμπάρι δεν τις έχω πάρει...είναι που συχνάζω πιο πολύ σε ζαχαροπλαστεία!!:lol::lol: