Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρωτήστε τη flora - flora

Share

Recommended Posts

Μιας και η είναι ειδική σε ότι έχει σχέση με τη ζαχαροπλαστική λέω όταν έχουμε κάποια απορία να ερχόμαστε εδώ και να τη ρωτάμε.

Φωτιά που άναψα εεε???:lol:

flora - flora αν δεν συμφωνείς πες μου να το πάω αρχείο

Διαφημίσεις

Ξεκινάω πρώτη

Έχω φτιάξει κάμποσες φορές μπισκοτάκια με κομμάτια σοκολάτας ,το πρόβλημά μου είναι ότι όταν να ψήνω η σοκολάτα λιώνει και το τελικό αποτέλεσμα δεν μου αρέσει .

Θέλω μετά το ψήσιμο τα κομματάκια σοκολάτας να τα νιώθω , να κάνουν κρατς.

Τι δε κάνω σωστά ή τι πρέπει να κάνω?

Και φυσικά συμφωνώ και όπου μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως !!!:P:p

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

και θα έλεγα ότι δεν είμαι ειδική αλλά ότι έχω ασχοληθεί λίγο παραπάνω !! και μπορεί οποιαδήποτε κοπέλα ξέρει κάτι να μας απαντήσει να ανταλλάσουμε γνώσεις πάνω στο θέμα !!! όσο για τα μπισκοτάκια τι να πω…. μήπως τα κομματάκια της σοκολάτας είναι πολύ μικρά και με το ψήσιμο χάνονται μέσα στο μπισκότο ? αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω !!!

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html

Για κοίτα αυτά τα μπισκοτάκια η σοκολάτα μένη μέσα όπως την θέλεις νομίζω !!!!

;)

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ , κάποια από αυτές τις μέρες θα φτιάξω τη συνταγή που μου έδειξες και θα σου πω αν τελικά τα κατάφερα.

Τα κομματάκια σοκολάτας που βάζω είναι τα ιδία με αυτά που δείχνει το βίντεο

• 10 months later...

να ρωτησω εγω κατι..ειχα δει εγω μια τουρτα σου με παπακια σε λιμνη..ειχες πει οτι η λιμνουλα ειναι γλυκοζη βαμμενη με μπλε χρωμα ζαχαροπλαστικης..αυτο μετα τρωγεται;δηλ. ειναι ευγευστο;η ολοι θα το κανουν στην ακρη και δεν θα το τρωνε;