marag Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Μιας και η είναι ειδική σε ότι έχει σχέση με τη ζαχαροπλαστική λέω όταν έχουμε κάποια απορία να ερχόμαστε εδώ και να τη ρωτάμε. Φωτιά που άναψα εεε??? flora - flora αν δεν συμφωνείς πες μου να το πάω αρχείο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marag Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Ξεκινάω πρώτη Έχω φτιάξει κάμποσες φορές μπισκοτάκια με κομμάτια σοκολάτας ,το πρόβλημά μου είναι ότι όταν να ψήνω η σοκολάτα λιώνει και το τελικό αποτέλεσμα δεν μου αρέσει . Θέλω μετά το ψήσιμο τα κομματάκια σοκολάτας να τα νιώθω , να κάνουν κρατς. Τι δε κάνω σωστά ή τι πρέπει να κάνω? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flora-flora Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Και φυσικά συμφωνώ και όπου μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως !!!:p Quote Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flora-flora Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 και θα έλεγα ότι δεν είμαι ειδική αλλά ότι έχω ασχοληθεί λίγο παραπάνω !! και μπορεί οποιαδήποτε κοπέλα ξέρει κάτι να μας απαντήσει να ανταλλάσουμε γνώσεις πάνω στο θέμα !!! όσο για τα μπισκοτάκια τι να πω…. μήπως τα κομματάκια της σοκολάτας είναι πολύ μικρά και με το ψήσιμο χάνονται μέσα στο μπισκότο ? αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σου πω !!! Quote Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flora-flora Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html Για κοίτα αυτά τα μπισκοτάκια η σοκολάτα μένη μέσα όπως την θέλεις νομίζω !!!! Quote Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marag Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Ευχαριστώ , κάποια από αυτές τις μέρες θα φτιάξω τη συνταγή που μου έδειξες και θα σου πω αν τελικά τα κατάφερα. Τα κομματάκια σοκολάτας που βάζω είναι τα ιδία με αυτά που δείχνει το βίντεο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flora-flora Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Τίποτα !!! περιμένω να μας πεις !!!! Quote Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ολγακι Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 να ρωτησω εγω κατι..ειχα δει εγω μια τουρτα σου με παπακια σε λιμνη..ειχες πει οτι η λιμνουλα ειναι γλυκοζη βαμμενη με μπλε χρωμα ζαχαροπλαστικης..αυτο μετα τρωγεται;δηλ. ειναι ευγευστο;η ολοι θα το κανουν στην ακρη και δεν θα το τρωνε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.