Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαλιά

kiriaki76

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πολύς κόσμος εγώ ξέρω τουλάχιστον 4 στο φόρουμ που έχουν παραγγείλει δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο

προσωπικά τα αγόρασα από το http://www.flycarpet.gr/ είναι η ίδια εταιρεία από ότι βλέπεις, τηλεφώνησα το πρωί και σε 2 μέρες ήταν στο σπίτι μου με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή με acs

Διαφημίσεις

Ολα μου τα χαλια απο κει τα πηρα και το παιδικο......

Απολυτα ευχαριστημενη....στην ωρα τους χωρις προβλημα πολυ καλη ποιοτητα τα χαλια και κανενα προβλημα με τον τροπο εξοφλησης δεν αντιμετωπησα!

Και γω πηρα το παιδικο χαλι απο εκει!Πολυ ευχαριστημενη!!!

Ηρθε μεσα σε δυο μερες και απο κοντα ηταν ακομη καλυτερο απ οτι στην φωτο!!!

Πολυ εξυπηρετικοι!!!!Και πολυ καλες τιμες!!!!!!

Εχω σκοπο αργοτερα να παρω και για το σαλονι μου!!!

Από το http://www.halia.gr αγόρασα πέρισυ το χειμώνα δύο shaggy για το καθιστικό μου. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από όλες τις απόψεις (οικονομικό, ποιότητα, εξυπηρέτηση).

Φέτος θα παραγγείλω ένα χαλάκι για το γραφείο μου.

*

κ εγω σκεφτομαι να αγορασω χαλια shagy φετος, εσεις που πηρατε ποια ειναι καλυτερα αυτα που γυαλιζουν ή τα αλλα που ειναι πιο απλα????

Καλύτερα από ποια άποψη εννοείς;

Αισθητικά, ποιοτικά, οικονομικά;

Τα shaggy που πήρα εγώ είναι φτιαγμένα από τεχνητό μετάξι και γυαλίζουν λίγο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και η εμφάνισή τους αλλά και η υφή τους.

Επίσης πρέπει να πω πως ενώ αγχωνόμουν πάρα πολύ για το καθάρισμά τους τελικά δεν ήταν τίποτα...

*

Διαφημίσεις

εσυ ποια ακριβως πηρες??αισθητικα φανταζομαι ειναι πιο ωραια αυτα που γυαλιζουν, ενω θα κοστιζουν περισσοτερο απτα αλλα(μια ματια που εριξα στις τιμες τους)

εσυ ποια ακριβως πηρες??αισθητικα φανταζομαι ειναι πιο ωραια αυτα που γυαλιζουν, ενω θα κοστιζουν περισσοτερο απτα αλλα(μια ματια που εριξα στις τιμες τους)

Eγώ αγόρασα δύο Carim Rashid μπεζ. Συγκεκριμένα αγόρασα αυτά:

http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=842&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=56

Σε σχέση τώρα με το κόστος νομίζω πως παίζει ρόλο και το υλικό τους, το αν είναι χειροποίητα ή μηχανής και φυσικά το αν είναι επώνυμα ή όχι...

Εμείς πάντως τα ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ (πιο πολύ από τα χειροποίητα με τους άπειρους κόμπους και το τεράστιο κόστος που αγοράσαμε όταν παντρευτήκαμε ;) )

*

Καλησπερα . . . Κοριτσια τα φωτα σας :roll::roll:. Θελω να παρω χαλια οικολογικα. Εχω ενα κοριτσακι 12,5 μηνων. Τι χαλι πρεπει να παρω :confused:??Μου αρεσουν εκεινα τα φουντωτα που ειναι σαν κερωμενο κορδονακι :Dομως φοβαμαι πως δεν θα ειναι βολικα με το μωρο να σερνεται κατω:?.Επισης σκευτομαι μηπως δεν καθαριζοντε ευκολα:?:???:?? Να παρω τυπου μοκετα ή δεν θα εχω προβλημα???Σωστε με ...εσεις τι χαλι εχετε??

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...