Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κανει για φορεμα Βαφτισης???

siburaki

Recommended Posts

Καλημέρα σας ,

Θα ήθελα την γνωμη σας για το φόρεμα της βάφτισης για την Κρυστάλλενια μου!

Εχω γύρισει πολλά καταστήματα με σκόπο την άναζητηση του φορέματος της γαι την βάφτιση αλλα δεν έχω βρε κάνενα που να πω αμαν αυτο μ άρεσει κ το θέλω!

Ειχα πάρει αύτο το φόρεμα (της φώτο ) γιατι μου άρεσε δεν το έχω βάλει πουθενα κ σκέφτομουν να χρησιμοποιησω αυτο στην βαφτιση , άλλα δεν ξέρω είναι οκ ή όχι?

Καπου έδω θα ήθελα την γνωμη σας, σας ευχαριστω όλες εκ των προτέρων

Φιλικα Ιωάννα

http://yfrog.com/naforema2j

http://yfrog.com/nfforemaj

mxforemajnaforema2j

Διαφημίσεις

Ακυρο, μαλλον ειχε φαει κολλημα το pc. Είναι συμπαθητικό, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν τρελαθηκα κιόλας... σορυ:oops:

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Ναι αλλα δεν εχω βρει τπτ που να μου αρεσει ,εχω παει σε παρα πολλα μαγαζια επωνυμα κ μη ,ξεχασα να πω οτι το φορεμα ναι μεν ειναι απλο αλλα εχω σκοπο να το διακοσμησω να κεντησω κρυσταλλακια πανω του η μπορει κ το όνομα της δεμ ξερω δεν το εχω αποφασισει ακομα, βασικα δεν εχω βρει την ευκαρια ακομα να βρω ειδη διακοσμησης!

Πιο πολυ θελω να βαλω κ την δίκη μου πίνελια μιας κ έχω την λόξα να τα κάνω μόνη μου σχέδον όλα!

Σαε ευχαριστω για την ειλικρίνεια σας ,δεν χρειάζεται να ζήτας συγνωμη μπαρμπιτα την γνώμη σας ζήτησα έξάλλου!

Διαφημίσεις

Κοιτα οπως το βλεπω νομιζω οτι με μια ενυπωσιακη ζωνη και αναλογο ψηλο παπουτσι θα ειναι σουπερ.Ειναι κοντουλι σωστα?Δε βγαζεις μια φωτο να το φορας να το δουμε πανω σου?

Καλε άυτο είναι για την μίκρουλα Κρυσταλλενια μου για την Βαφτιση της λεω να το βάλει αυτη όχι έγω!!!!ΜΙα στάλια ειναι καλε έγω που να χωρεσω!!!!

Για μένα ούτε έχω σκέφτει καλα καλα τι θα βάλω!!!

Αν κ έχω βάλει κατι στο μάτι απο raxevsky stock εννοειται άλλα κ πάλι δεν ξέρω άν θα τα διαθέσω τα 116,00 που κάνει!!!!

χαχαχα...παρεξηγηση...καλε κι εσυ πες το πιο ξεκαθαρα!!!Να σου πω για τη μικρη δε μου αρεσει...πολυ μεγαλιστικο μου κανει...εξου και η παρεξηγηση.Κατι πιο κοριτσιστικο θα επελεγα εγω ακομα και αν ηταν πιο απλο.

Θυμάμαι πως στο melina.may.είχε βάλει κάποια φοβερά φορεματακια για βάπτιση σε απίθανες τίμές...το θυμάμαι γιατί το είχα στείλει σε φίλη , αλλά λογικά θα έχουν λήξει αυτές οι προσφορές... (θυμάμαι ήταν raxevsky )...

το κοίταξα δεν το βρήκα, αλλά έτσι και αλλιώς στο melina.may ΔΕΝ τα βλέπω...

Ψάξτο λίγο ακόμη....σίγουρα θα βρεις κάτι με τις εκπτώσεις...

Διαφημίσεις

κι εγω για σενα νομιζα πως ηταν..αλλα και για την μικρη δεν μου πολυαρεσει..αν μιλας με τη Στελλα(απο το ιεκ) ρωτα την απο που πηρε το φορεμα για τη δικη μας βαφτιση..και ομορφο αλλα και οικονομικο..

και εγω για δικο σου το περασα .

εγω που την βαφτιζω την δικια μου σε λιγες μερες θα τις βαλω ενα απο αυτα που εχουμε, και στον γιο μου το ιδιο ειχα κανει.

Ντανιελα μου στειλε μου σε παρακαλω με πμ την διευθυνση , εχω καιρο να μιλησω με την Στελλα δεν μπαινω κ συχνα φασεβοοκ κ η Στέλλα φανταζομαι δεν μπαινει έδω!!!Πιο πολυ μαζι σου μίλαω πλεον έχουμε βλέπεις κοινα ενδιαφέροντα τα μαμουνια μας!!!

Για ποτε με το κάλο λέτε την βαφτιση σας έσεις????

Εγω άκομα δεν έχω αποφασισει,ειμαι στο ψαξιμο ακομα !

αχ συγνωμη αλλα δε μου αρεσει!!! μοιαζει με μπλουζα δικη σου! παρε κατι πιο χαριτωμενο, αλλωστε μωρε μιση ωριτσα θα το φοραει, ας ειναι χαριτωμενη στις φωτογραφιες!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Ντανιελα μου στειλε μου σε παρακαλω με πμ την διευθυνση , εχω καιρο να μιλησω με την Στελλα δεν μπαινω κ συχνα φασεβοοκ κ η Στέλλα φανταζομαι δεν μπαινει έδω!!!Πιο πολυ μαζι σου μίλαω πλεον έχουμε βλέπεις κοινα ενδιαφέροντα τα μαμουνια μας!!!

Για ποτε με το κάλο λέτε την βαφτιση σας έσεις????

Εγω άκομα δεν έχω αποφασισει,ειμαι στο ψαξιμο ακομα !

η αδρφη μου η τρελη της πηρε 3 φορεματα για τη βαφτιση..δεν ξερω σε ποια περιοχη μενεις,αλλα τα 2 τα πηραμε απο ενα καταστημα (joom αν θυμαμαι καλα) και ειναι οπως ανεβαινεις τη Μποτσαρη,με το που φτανεις στην Εκκλησια στριβεις δεξια το 3ο -4ο καταστημα και το 3ο φορεμα το πηραμε απο το καταστημα "ονειρα" που ειναι στην Κηφισια (οδο δεν θυμαμαι δεν τα παω καλα με τις οδους) αλλα εχει και στο med.cosmos..το πρωτο μαγαζι εχει και βαπτιστικα αλλα δεν ηθελα να δωσει 150 ? για ενα φορεμα που θα φορεσει μια φορα οποτε πηραμε κατι απλα επισημο..η βαφτιση μας 19 σεπτεμβριου..η δικια σας?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...