Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!!!!

Recommended Posts

Μου εστειλαν το παρακατω email..........τι αλλο θα ακουσουμε???

<<ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ>>

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! !

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ

ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΒΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ

ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ! ! !

ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ! ! !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ! ! !

Άν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρός τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών. Τα αυγά αναμεμειγμένα με το νερό θα μετατραπούν σε ένα γαλάκτωμα που θα σου κάνει το παρμπρίζ χάλια μειώνοντας την ορατότητα σου κατά 92 %. Οπότε αναγκαστικά σταματάς, βγαίνεις απο το αυτοκίνητο να τα καθαρίσεις σου την πέφτουνε δύο κακοποιοί τουλάχιστον, τρως το ξύλο της χρονιάς σου και στην καλύτερη περίπτωση, συνεχίζεις αν τα καταφέρεις με τα πόδια, χωρίς αμάξι, χωρίς συνεπιβάτισσα η οποία άν είναι και νέα όμορφη θα έχουμε περαιτέρω προβλήματα, δίχως λεφτά, δίχως πιστωτικές κάρτες, δίχως κινητό, δίχως κλειδιά του σπιτιού σου….....

Ενημέρωσε φίλους και συγγενείς ! ! !

edit admin

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι το γαλάκτωμα μειώνει την ορατότητα κατά 92,5% και όχι 92.:mrgreen:

Επίσης, το γαλάκτωμα αυτό είναι πολύ καλό και για ντεμακιγιάζ.:lol:

.....δε νομίζω τάκη....

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι το γαλάκτωμα μειώνει την ορατότητα κατά 92,5% και όχι 92.:mrgreen:

Επίσης, το γαλάκτωμα αυτό είναι πολύ καλό και για ντεμακιγιάζ.:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:.....

Χα, χα! Μούφα είναι το email φιλενάδα!

Πάντως τώρα με την κρίση, άμα μας πετάξουν αυγό στο αυτοκίνητο, χάρη θα μας κάνουνε! Θα βγούμε να το μαζεύουμε στο ταπεράκι.:lol::lol::lol::lol:

.....δε νομίζω τάκη....

Πάντως τώρα με την κρίση, άμα μας πετάξουν αυγό στο αυτοκίνητο, χάρη θα μας κάνουνε! Θα βγούμε να το μαζεύουμε στο ταπεράκι.:lol::lol::lol::lol:

ακομη καλυτερα να εχει καυσωνα ,να τσουρουφλαι το μπαμπριζ.....αποτελεσμα.......ετοιμη ομελετα!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

πλακα πλακα, το ξερετε το αλλο που κανουν?

το οποιο συμβαινει, δεν ειναι μουφα..

μπλοκαρουν καποιον οχι ιδιαιτερα πολυσυχναστο δρομο, με κατι.. ας πουμε κυλανε εναν καδο σκουπιδιων μεχρι τη μεση του δρομου, τραβανε ενα πεσμενο δεντρο, κατι, οτι βρουν που μπλοκαρει το δρομο..

ο οδηγος βγαινει να βγαλει το εμποδιο απο τον δρομο, και του την πεφτουν...

έτσι και σου ρίξουν αυγό στο αυτοκίνητο, την έκαστες!!!!!! αν δεν το πλύνεις αμέσως, με καυτό νερό και στεγνώσει μετά για να βγει βγαίνει μαζί και όλη η μπογιά του αυτοκινήτου!!! και να μην έχει στεγνώσει δηλ. εύκολα δεν βγαίνει!!!!!!!!!!!!

άσε τη μπόχα που είναι το κάτι άλλο και το να το καθαρίσεις δεν είναι ότι ποιο εύκολη υπόθεση, φαντάσου το νυχτιάτικο στον ουρανό του αυτοκινήτου να σου έχει ψιλοστεγνώσει, να βρωμάει και εσύ να κουβαλάς νερό με τον βραστήρα με τον φακό παραμάσχαλα!!!!!!!!!!

......άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!!!!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

τι θυμηθηκα τωρα... :idea:

στο λυκειο, ειχα διαβασει καπου, οτι το αυγο λεει, αμα το βαλεις στα μαλλια, τα κανει πολυ λαμπερα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θεε μου, τι ειχα τραβηξει για να φυγει η αυγουλιλα...

και τι τσακωμος ειχε γινει με τη μανα μου, που της ειχα βρωμισει το μπανιο με αυγα...

οτι λαλακια μου λεγανε την εκανα!!!!

στο λυκειο, ειχα διαβασει καπου, οτι το αυγο λεει, αμα το βαλεις στα μαλλια, τα κανει πολυ λαμπερα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και τι τσακωμος ειχε γινει με τη μανα μου, που της ειχα βρωμισει το μπανιο με αυγα...

Xαχαχαχα :P εγώ το είχα κάνει με λάδι!! :P:p

Εκτός από το εμπόδιο, κλασικός τρόπος είναι να σου πουν ότι σου έσκασε το λάστιχο ή ότι τρέχει βενζίνη ή οτιδήποτε που θα σε τρομάξει και βγεις να ελέγξεις. Τότε ο 2ος σου κλέβει την τσάντα από το αμάξι. Αυτό έχει συμβεί σε φίλη μου και όταν πήγε στην αστυνομία, ήταν και μία αστυνομικός που την έπαθε ακριβώς το ίδιο και μάλιστα είχε μέσα και το υπηρεσιακό της όπλο!! Περιοχή κέντρο Αθήνα. Εγώ λέω μην σου τύχει, γιατί αν σε βάλουν στο μάτι, δεν γλυτώνεις!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

οτι λαλακια μου λεγανε την εκανα!!!!

ητανε λογος που χωρισε μια γνωστη μου με τον τοτε γκομενο της..τον ψοφισε στη κυριολεξια απο τη μποχα.........

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κι εγώ έχω ακούσει παρόμοιους τρόπους με αυτούς για ληστεία. Βάζουν ένα χαρτάκι στο πίσω τζάμι με τρόπο που να εμποδίζει την ορατότητα και αναγκαστικά βγαίνει ο οδηγός να το πετάξει οπότε τα υπόλοιπα τα είπατε παραπάνω.

Γι' αυτό σε τέτοιες ύποπτες περιπτώσεις καλύτερα να απομακρυνόμαστε από το σημείο εκείνο και όταν θα είμαστε αρκετά μακριά να βγάζουμε τα χαρτάκια ή τα αυγά ή ό,τι άλλο σκαρφιστούν οι επιτήδειοι.

Ο άντρας μου έχει τη συνήθεια τα τελευταία 3 χρόνια να κλειδώνει τις πόρτες του αυτοκινήτου όταν είμαστε μέσα. Καλό είναι να το υιοθετήσουμε όλοι.

1457745k8p286od3g.gif