Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδίατρος-ανατολική Θεσσαλονίκη

okarabi

Recommended Posts

Κορίτσια, όπως ήδη γνωρίζετε οι γιατροί του ΟΑΕΕ ενώθηκαν με αυτούς του Δημοσίου και του ΙΚΑ και έγινε ένας ενιαίος φορέας ΕΟΠΥΥ. Δεν παρέμειναν όμως όλοι οι παλιοί γιατροί του ΟΑΕΕ. Έτσι λοιπόν και η προηγούμενη παιδίατρος μας δεν έχει πλέον σύμβαση. Η μικρή μου πρέπει να κάνει ένα εμβόλιο και ψάχνομαι να δω που θα πάμε προκειμένου να συνταγογραφηθεί το εμβόλιο. Βρήκα λοιπόν τη νέα λίστα των παιδιάτρων στην Αν. Θεσσαλονίκη και αναρωτιέμαι εάν γνωρίζετε κάποιον απ' τους συμβεβλημένους παιδιάτρους προκειμένου να τον προτιμήσω και να μην πάω στα τυφλά. Η λίστα είναι η εξής:

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Όποια άποψη (θετική ή αρνητική) θα μου φανεί εκαιρετικά χρήσιμη!

καλησπερα σας.μια ειναι η πιο ασφαλης λυση για τα παιδια μας: ΚΑΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. με 55 ευρωπουλα το μηνα (στην ασφαλεια που εχω εγω) καθαρίζεις για οτι χρειαστει. απο φαρμακα,επισκεψεις, νοσηλεια,γιατροι, χειρουργεια. τα παντα. το εχω κανει στο γιο μου, το συνιστω ανεπιφυλακτα.την ιδια ασφαλεια εχω και για την μητερα του, μεαυτην γεννησε σε μονοκλινο σε κλινικη και δεν πληρωσαμε ουτε ενα ευρω ουτε σητνκλινικη ουτε στον γιατρο! ησυχασε το κεφαλι μας! εννοειται οτι καλυπτει και πληρωνει και τα εμβολια και οποιασδηποτε ειδικοτητας γιατρο!

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως γνωρίζετε τον παιδίατρο τον Μάνο Νικόλαο? Τον έχουμε χρόνια ως παιδίατρο αλλά είμαι προβληματισμένη ειδικά μετά την τελευταία μου επίσκεψη με την ευκολία με την οποία δίνει αντιβιώσεις..Ακούω για άλλους παιδίατρους που δεν δίνουν ακόμα και σε σοβαρές περιπτώσεις και σκέφτομαι μήπως ήρθε η στιγμή να το αλλάξουμε..

• 2 months later...

Μαλλον η κυρια πιρετζη καλλιοπη εχει φυγει απο την παιδιατρικη αγκαλια.

Γνωριζετε νεα στοιχεια επικοινωνιας?

Επεξεργάστηκαν by Vaso79
Ξεχασα το ονομα της γιατρου...

ΚΙ εγω το Μανο Νικολαο εχω και δε δινει αντιβιωσεις ευκολα σε μας...μου κανει εντυπωση αυτο που λες,μαλλον τυχαμε στα ακρα τι ν απω...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

• 1 month later...
Καλησπερα κοριτσια,γνωριζει καμια σας τον κ,Κωφοκοτσιο!Ειναι στο ΓΕΝΝΕΣΙΣ κ το ιατρειο του ειναι στην Πυλαια,θελω να μου πειτε την γνωμη σας!

Τον κοφωκοτσιο τον γνώρισα στο γεννεσις οταν γέννησα.ειχαμε μάλλον διαφορετικές απόψεις, κι έτσι άλλαξα στις 10 μερες κ τώρα παω στον διδαγγελο.ο λογος ηταν οτι εξαρχής μου σύστησε να δώσω ξένο γάλα επειδή η μικρή μου δεν πήρε βαρος τις πρωτες μερες και επιβαρυνθηκα με επιπλέον άγχος.ο διδαγγελος αντίθετα μου ειπε να μην δίνω "αυτές τις αηδιες",και απο τοτε κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό 5 μηνες με φυσιολογική αναπτυξη.

Διαφημίσεις

• 6 months later...
Μαλλον η κυρια πιρετζη καλλιοπη εχει φυγει απο την παιδιατρικη αγκαλια.

Γνωριζετε νεα στοιχεια επικοινωνιας?

καλησπερα.η κυρια πιρετζη καλλιοπη δυστυχως εφυγε απο την θεσσαλονικη εδω και 4 χρονια.της εκαναν προταση απο το ιασω θεσσαλιας.την ειχα και εγω για την κορη μου.εξαιρετικη γιατρος.ειχαμε σοβαρο προβλημα με το μωρο αλλα με την βοηθεια της τα καταφεραμε και ειμαστε καλα.αριστη νεογνολογος.την ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.τυχεροι οι λαρισαιοι που την εχουν.

• 1 month later...

Κορίτσια καλημέρα!

Ψαχνω και εγώ για παιδίατρο του ΕΟΠΠΥ. Γνωρίζετε κανέναν να μου πείτε την άποψή σας; Η λίστα των γιατρών είναι αυτή εδω:

ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΓΚΕΛΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΖΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΚΟΚΟΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΩΦΟΚΩΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΜΑΜΖΟΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΜΗΤΡΟΛΙΟΥ ΚΑΤΙΝΑ

ΜΠΑΤΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΙΤΣΙΟΥ-ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

http://www.eopyy.gov.gr/MedSupplier

• 1 month later...
  • 2 χρόνια μετά...
On 10/1/2009 at 3:57 ΜΜ, okarabi είπε:

Γεια σας! Θέλω να αλλάξω παιδίατρο και ψάχνω κάποιον καλό στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κατά προτίμηση στις περιοχές Μαρτίου-Μπότσαρη. Αν ξέρετε κάποιον βοηθήστε με.

Καλησπέρα, γνωρίζι κάποιος κάποια ή κάποιον παιδίατρο που να μη δίνει αντιβιώσεις και φάρμακα αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη? Ή κάποιον ομοιοπαθητικό παιδίατρο? Μένουμε Θέρμη αλλά δε μας απασχολεί η απόσταση!Ευχαριστώ!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...