Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μπιμπερο...

Recommended Posts

να σας ρωτησω...

ο μικρος μου εχει αποκτησει ενα θεμα με τις πιπιλες των μπιμπερο και αργει να την πιασει.. δηλ. το βαζω στο στομα και αυτος κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα με το στομα ανοιχτο και προσπαθει να την πιασει... γιατι το κανει αυτο?

me and my men...

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

δεν ξερω γιατι παντως το εκανε κ η δικια μου σε αυτην την ηλικια ενω πεινουσε της εδινα το μπιμπερο κ αυτη εκανε λες κ δεν υπηρχε....κουραγιο,εγω στο τελος αλλαξα μπιμπερο (αφου εδωσα μια περιουσια κ τα δοκιμασα ολα οσα υπαρχουν στο εμποριο)....

NJMAp3.png

εμενα το κανει και στα chicco τις μικρες θηλες και στα nuk. το μονο που βλεπω και πιανει χωρις να ψαχνεται ειναι το chicco με τη μεγαλη θηλη... αλλα που να αγοραζω παλι μια 6αδα μπιμπερο... θελω χαλαρα ενα 30ευρω... και τα αλλα να τα πεταξω...? θα τα συνηθισει... ετσι κι αλλιως δεν το κανει παντα.

me and my men...

Τελικα ολα τα μωρακια ειναι ιδια?????Και η μπεμπα μου εδω και 1 εβδομαδα σε μερικα απο τα γευματα κανει ακριβως αυτο!!!Τι κολπα ειναι αυτα? Εγω χρησιμοποιω τα chicco με το φαρδυ στομιο απο την αρχη, δεν νομιζω να της φταιει αυτο.

χαχα... και νομιζα οτι μονο ο δικος μου ηταν! και ειναι και λαιμαργος.... αν δεν ηταν θα το καταλαβαινα, οκ δεν πειναει... αλλα τωρα κουναει περα δωθε το κεφαλι με ανοιχτο το στομα... προσπαθω να του το κλεινω πιεζοντας λιγο το σαγονι προς τα πανω μηπως καταλαβει οτι εχει γαλα...

me and my men...

Διαφημίσεις

Κι εμενα η μικρουλα μου το ιδιο εκανε.Χρησιμοποιω τα μπιμπερο της NUK. Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν οτι ηταν πολυ μικρη η θυλη και δεν μπορουσε να την πιασει.Οποτε απο 3 μηνων σχεδον πηρα το δευτερο μεγεθος που ειναι για 6 μηνων.Απο τοτε δεν μου ξαναεκανε κατι τετοιο.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου