Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Recommended Posts

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΔΟΥΛΕΥΩ -ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ...ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ; ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΔΟΥΛΕΥΩ -ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ...ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΛΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ; ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;

Καλημέρα!

Πόσο χρονών είναι το παιδάκι σου?

Κι εγώ έχω ανάλογο πρόβλημα για την κόρη μου (τοο προνήπιο κλείνει τον Ιούνιο!..) και ψάχνω για διάφορα summer camps αθλητικών συλλόγων αλλά τα πάντα είναι για Ιούνιο Ιούλιο από όσο ξέρω, ακόμα και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί κλείνουν τον Αυγουστο. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για παιδικό σταθμό, υπάρχει πολύ καλός στη Βούλα, είχα την κόρη μου 2 χρόνια εκεί και από Σεπτέμβριο θα στείλω και τον μικρό μου!

Αν μάθεις τίποτα, please ενημέρωσέ με (κι εγώ για Νότια προάστεια, ενδιαφέρομαι, έχω βάλει και θέμα με τίτλο: «Summer Camps» στην ενότητα ΔΙΑΚΟΠΕΣ!)

Καλύ τύχη!

• 2 weeks later...

nassia συγνωμμη αργησα να σου απαντησω αλλα τα summer camps επειδη το χω ψαξει παιρνουν παιδια απο 6 ετων ...δεν εχω ακουσει κατι αλλο προς το παρον κατι μητερες απο τον σταθμο που παμε εχω ακουσει που λεγανε για κατι ιδιωτικα σχολεια αλλα δεν εχω διασταυρωσει τις πληροφοριες ακομα .αν μαθω κατι θα σε ενημερωσω αμεσα ..φιλικα