Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Να σας ζησει το μωράκι artemis!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• artemis

artemis 13 δημοσιεύσεις

• vera

vera 6 δημοσιεύσεις

• micnat

micnat 4 δημοσιεύσεις

• LouLou

LouLou 3 δημοσιεύσεις

Καλησπέραααα,

Γύρισα κι εγώ!!!!

Κατ' αρχήν σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλες μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας!

marilita, BIKY, vera, Virginia, Agapi6, politimi, Μαμά του Ωρίων, Olg@, Aggeloudia, LouLou, Katerina@, thessalonikia, ΧΡΥΣΑ, ΛΕΝΑ_Π, vazelaki, souzy, Λαμπρινή, bibibo, Vicky1977, micnat, MMAIRY, gavrias, patousaki, ALEXIS K STELLA, fotinip, POOPSIE να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να τα δείτε όπως επιθυμείτε και εσείς!

Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά, αν και η βροχή πήγε να μας τα χαλάσει λιγάκι, αλλά λένε ότι είναι γούρι.... να σημειωθεί ότι έβρεχε και την ημέρα του γάμου μου! Οπότε το θεωρώ ιδιαίτερα θετικό αυτό!

Να ευχαριστήσω ΌΛΕΣ σας για την πολύτιμη βοήθειά σας, την γνώμη σας και την πολύ πολύ σημαντική συνεργασία που μου προσφέρατε από τον Γενάρη που κάνουμε παρέα :)

Να ευχαριστήσω όμως ιδιαίτερα την ΒΙΚΥ για τον απίθανο φωτογράφο που μου σύστησε, την vera και την LouLou για την ιδέα με τα φοβερά χωνάκια και τα ανάρπαστα γλυφιτζούρια, την φοβερή ιδέα της Virginia για το κειμενάκι που είχα σε καρτελάκι πάνω στα βαζάκια του γλυκού, όπως επίσης και για τα παπυράκια από το Χαμόγελο του Παιδιού, την Ωριωνομαμά την Agapi6 και την POOPSIE που μου έκαναν "παρέα" στα 17 (τελικά) κιλά γλυκό σταφύλλι που έφτιαξα, στην ΜΕΛΙΝΑ (που έχω καιρό να την δω εδώ μέσα) για την ιδέα του στολισμου στα τραπέζια, την GOGO για την κόμμωση και το μακιγιάζ.....

Είμαι σίγουρη ότι κάποια από εσάς ξεχνάω, συγχωρείστε με :oops:

Και θα συνεχίσω σε λίγο με τις "ανατριχιαστικές λεπτομέρειες" :wink:

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ

Είστε από τις πιο καλές μου φίλες..... Αλήθεια σας λέω..... :oops::lol:

7adb2868d6.png

Λοιπόν,

Μόλις φτάσαμε στην εκκλησία, πιάνει δυνατή βροχή! Κουκουλώνω και εγώ τον μικρό και τρέχω σαν τρελή, με την 10ποντη ασημί τακούνα και το μοβ αστραφτερό μου φόρεμα.... ήμουν μια κούκλα δηλαδή (ακούς Ωριωνομαμά? :wink::lol::lol::lol::lol: )

Ο Θάνος δεν έκλαψε ΚΑΘΟΛΟΥ :shock: Μάλιστα την τρίτη φορά που τον έβαλε ο παπάς στην κολυμπίθρα, επειδή καθυστέρησαν να φέρουν στον νονό τα λαδόπανα, ο Θάνος πλατσούριζε τα πόδια του μέσα στο νερό! Ήταν πολύ καλός....

Η μαμά λιγάκι αγχωμένη αλλά ήρεμη εν τέλει!

Μοιράσαμε τα μαρτυρικά (φτιαγμένα από τα χεράκια μου) και τα παπυράκια από το Χαμόγελο του Παιδιού στην εκκλησία και άκουσα πολλά θετικά σχόλια από τον κόσμο για αυτή την κίνηση!

Δεν βρήκα κανένα να μου διακοσμήσει τα τραπέζια στο μαγαζί και τα στολίζαμε την στιγμή που εφταναν οι καλεσμένοι στο τραπέζι!

Η διακόσμηση ήταν ένα ρανερ σε κάθε τραπέζι, με ένα κουβαδάκι το οποίο περιείχε χαρτί αφής, έναν ανεμόμυλο και δύο μπαλόνια, πιασμένα πάνω στο κουβαδάκι από ένα μανταλάκι μαργαρίτα! όλα αυτά σε χρώματα τιρκουάζ και πορτοκαλί εναλλάξ!

Στο τραπέζι έγινε ένας ψιλοχαμός, γιατί προσπαθούσαμε να βάλουμε τον κόσμο να καθήσει, είχαμε και πολλά καρότσια με μωρά που κοιμόντουσαν αλλά τα καταφέραμε! :D

Το φαγητό μου είπαν ότι ήταν πολύ καλό, ωραία ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες και καλοψημένα κρεατικά!

Η τούρτα απλά απίθανη σε γεύση αλλά και σε εμφάνιση! :lol:

Η μουσική τέλεια! Χόρεψα μέχρι τελικής πτώσης και γενικότερα χάρηκα που είχα κοντά μου, φίλους, συγγενής και αγαπημένα πρόσωπα σε αυτή την μεγάλη μου χαρά!

Τα βαζάκια για τους μεγάλους έγιναν ανάρπαστα, όπως επίσης και τα χωνάκια με τα γλυφιτζούρια και τις καραμέλες για τα παιδιά, αλλά και οι ροκάνες!

Δεν έμεινε κουβαδάκι, δεν έμεινε ανεμόμυλος, δεν έμεινε ρανερ (μα τι θα το έκαναν? :? ) δεν έμεινε μπαλόνι! Οι μεγάλοι τελικά είναι πιο παιδιά και από τα παιδιά! :lol:

Το νταβαντούρι τελείωσε γύρω στις 18.00 το απόγευμα! Τα πόδια μου πονούσαν φριχτά αλλά ήμουν ευτυχισμένη!!!

Φωτογραφίες από την δική μου μηχανή θα σας βάλω αύριο και μόλις ο φωτογράφος (που ήδη έχει έτοιμα τα DVD και τα δείγματα) μου τα δώσει θα σας τα βάλω και αυτά να τα καμαρώσετε (μαζί με εμένα)! :wink::lol:

Σας ευχαριστώ και πάλι κορίτσια.... Είστε πολύτιμη βοήθεια και συντροφιά!

Ευτράπελα:

- Πριν από την δική μας βάφτιση, βαφτιζοταν ένα κοριτσάκι, η εκκλησία έξω ήταν γεμάτη ροζ μπαλόνια και ακόμα και όταν άρχισε η δική μας βάφτιση τα ροζ μπαλόνια ήταν ακόμα εκεί! (μάλλον θα τα είχαν ξεχάσει) :shock: Να φανταστείτε ότι ο κόσμος έφτανε στην εκκλησία και απορούσε μήπως είχαν κάνει λάθος! Είχα σκοπό να βάλω 6 από τα κουβαδάκια με το χαρτί αφής και τα μπαλόνια στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και λόγω της βροχής και επειδή ο κόσμος από την προηγούμενη βάφτιση αλλά και από την δική μας είχε μαζευτεί στο υπόστεγο της εκκλησίας γινόταν ένας χαμός και τελικά δεν έβαλα τίποτε!

-Μας ζητούσε ο παπάς, μαζί με τον νονό, μας έψαχνε η φωτογράφος (παρεπιπτόντως μια κούκλα κοπέλα την οποία καμάκωνε ο γιος μου κανονικά!) μέσα στον κόσμο!

-Επειδή ακολουθούσε και άλλο μυστήριο μετά, ξεκίνησε ο παπάς το μυστήριο με τον νονό αγκαλιά το μωρό και εμένα δίπλα! Ο άντρας μου ήταν έξω από την εκκλησία με καλεσμένους, το ίδιο και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου! Τελικά βρήκα μια συγγενή και την έστειλα και τους μάζεψε όλους!

- Μόλις ξεκινήσαμε από την εκκλησία για το τραπέζι έβγαλε ήλιο :mad:

- Στο τραπέζι από το άγχος μου ξέχασα να τους πω να βγάλουν την τούρτα του μικρού να σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι και τελικά την πήρα σπίτι μου και το σβήσαμε την επόμενη μέρα μεταξύ μας!

Αυτά! Όπως καταλαβαίνετε δεν πτοήθηκα καθόλου, είπα από μέσα μου "Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!!!!" :wink:

7adb2868d6.png

Δεν έμεινε κουβαδάκι, δεν έμεινε ανεμόμυλος, δεν έμεινε ρανερ (μα τι θα το έκαναν? :? ) δεν έμεινε μπαλόνι! Οι μεγάλοι τελικά είναι πιο παιδιά και από τα παιδιά! :lol:

βΑζω στοιχημα οτι πλακωνονταν σε καθε τραπεζι ποιος θα τα βουτηξει!!!! :lol:

Μαρη.....πεθεροιστοριες δεν θα μας πεις εσυ?????

Σε καταστολη την ειχατε???? :shock:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Α! ναι!

Λοιπόν εμείς είμασταν "σαν τσακωμένοι" όλοι μεταξύ μας! :lol:

Ως γνωστόν η πεθερά μου και ο πεθερός μου σε διάσταση τα τελευταία 20 χρόνια :? Σε άλλο τραπέζι ο ένας σε άλλο τραπέζι η άλλη. Ο πατέρας μου σε ένα άλλο τραπέζι με συγγενείς του, η μητέρα μου σε άλλο τραπέζι με δικούς της συγγενείς, ο νονός και εγώ και ο άντρας μου γενικότερα σκορπισμένοι στο χώρο! Φωτογραφίες με το μωρό έβγαλε μόνο η μητέρα μου! Η πεθερά μου ντρεπότανε (κόσκινο :? ) ο πεθερός μου επίσης :? ο πατέρας μου είχε φύγει γρήγορα από την εκκλησία για να δείξει τον δρόμο για το τραπέζι στους καλεσμένους :shock:

Γενικότερα τα πεθερικά μου ήταν σαν επισκέπτες! Φυσικά εμείς δεν είχαμε παρατράγουδα για το όνομα, καθότι Θανάσης το όνομα του πεθερού μου, ο οποίος "κακομοίρης" ντρεπόταν να βγάλει φωτογραφία αλλά το Καλαματιανό πήγε σύννεφο! :?

Η πεθερά μου πάλι, μιλούσε με το σόϊ του πεθερού μου, επειδή είχε χρόνια να τους δει, εκείνος έβραζε από τα νεύρα του!

....Και ενώ είχα αφήσει την πεθερά μου κάποια στιγμή, έξω από το μαγαζί να κάνει βόλτα τον Θάνο, μπας και κοιμηθεί, εκείνη είχε πιάσει ψιλοκουβεντούλα με μια καλεσμένη και ο κακομοίρης φώναζε γιατί διψούσε και η άλλη στον κόσμο της :evil: Μόλις την παίρνω χαμπάρι τη δουλειά βγαίνω εξω και τη ρωτάω "όλα καλά?" και τι μου απαντάει "ε! καλά! Δεν κοιμήθηκε βέβαια αλλά εντάξει δεν φωνάζει κι όλας!" δηλαδή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Τον πήρα από τα χέρια της για να μην την βουτήξω εγώ με τα δικά μου χέρια!

Κατά τα άλλα, είτε ήταν εκεί είτε δεν ήταν, το ίδιο και το αυτό για μένα και τον γιό της!

7adb2868d6.png

εΤΣΙ πες μου........ειπα κι εγω!!!!! :lol:

veraki μου Χωριό που φαίνετε κολαούζο δεν θέλει! :wink:

Εντύπωση θα μου έκανε αν ασχολιόταν με τίποτα! :lol:

Έχω μια ιδέα! :idea: Δεν κανονίζουμε μια "τυφλή" συνάντηση με όλα τα πεθεροσογα, να τους βάλουμε όλους μαζί σε ένα χώρο, να έχουμε και 5-6 κρυφές κάμερες να γράφουν και να δούμε μετά τα αποτελέσματα? Λέτε να τα βρουν μεταξύ τους? ή θα λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του? :lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

ARTEMIS :oops::oops::oops::oops::oops:

Χαίρομαι που όλα ήταν όπως τα ονειρεύτηκες και ο Θανούλης ήταν χαρούμενος στην βάφτιση του. Επίσης χάρηκα που πήγαν καλά όλα με τον φωτογράφο μας και εύχομαι οι φώτο σας να είναι ακόμα καλύτερες από τις δικές μας. Είναι αυτό που μένει από μια τόσο σημαντική μέρα στη ζωή του παιδιού μας για να μας την θυμίζει.

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς, μου αρκεί, που θα ξέρω οτι κάποιες από τις στιγμές που θα κοιτάς το άλμπουμ θα θυμάσαι μια φορουμοφιλεναδίτσα!

Και εγώ σ΄αγαπώ πολύ!

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και γεροί!

1242571ecewtwoqqm.gif

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Μα καλά συγνώμη, γιατί αυτό δεν το καταλαβαίνω... Πάει κάποιος σε μια ᾽δεξίωση᾽ και φεύγοντας παίρνει και το ράνερ;; Είναι δυνατόν;; Δε σας χαιρετούσαν πριν φύγουν αυτοί οι άνθρωποι;; Να σας πουν ξέρεις μου άρεσαν πολύ τα κουβαδάκια, σε πειράζει να πάρω ένα; Μπορεί να τα είχες νοικιάσει βρε αδερφέ!!!

τα έχω πάρει πολύ μ᾽αυτό, έχω παρατηρήσει πως στις περισσότερες κοπέλες εδώ έχει τύχει αυτό και μου φαίνεται ανήκουστο!!!

Η κουμπάρα μου παντρεύτηκε στις αρχές του μήνα και από την ταβέρνα της βούτηξαν όλα τα κηροπηγιάκια που είχε φτιάξει. Αλλά απ᾽ότι κατάλαβα σ᾽εσἐνα Ἀρτεμη τα πήραν οι καλεσμένοι και χωρίς να σου το πούνε...

Μυστήριο.

Συγνώμη για τη φλυαρία, με έχει χαζέψει το κορδέλιασμα της μπομπονιέρας μάλλον :lol:

ΒΙΒΙΚΑ σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι και εσένα τα καλύτερα!

micnat οι περισσότεροι με ρώτησαν για τα κουβαδάκια και φυσικά τα μοίρασα γιατί γι' αυτό τον σκοπό τα είχα αγοράσει! Απλά είχω μείνει με την απορία τι θα κάνει κάποιος ένα ράνερ από απλή γάζα! ένα μόνο του! :shock: Μάλλον όσα και να είχα πάλι θα ζητούσαν! Εδώ να φανταστείτε ότι μια ξαδέλφη του άντρα μου πήρε 2 μπαλόνια, μαζί με το κουβαδάκι της, το χωνάκι της, την ροκάνα της και το ράνερ της και μου είπε οτι με τα φουσκωμένα μπαλόνια θα έμπαινε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να πάει στην επαρχιακή πόλη που μένει! :shock::lol::lol::lol::lol:

Για τέτοια τρέλα μιλάμε :lol::lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Χεχε έτσι είναι... Σόρρυ για την αγανάκτηση μάλλον η κούραση έφταιγε, το πρωϊ που το σκεφτόμουν πάλι είδα πως ήμουν υπερβολική, έτσι είναι, όλοι τα θέλουν τα πραγματάκια αυτά :D

Φαντάζομαι την ξαδέρφη με την πραμάτεια στο ΚΤΕΛ...

Πρέπει να ξεκουραστώ λίγο μου φαίνεται, έπαθα υστερία, δεν εξηγείται αλλιώς... :?

... Εδώ να φανταστείτε ότι μια ξαδέλφη του άντρα μου πήρε 2 μπαλόνια, μαζί με το κουβαδάκι της, το χωνάκι της, την ροκάνα της και το ράνερ της και μου είπε οτι με τα φουσκωμένα μπαλόνια θα έμπαινε στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να πάει στην επαρχιακή πόλη που μένει! :shock::lol::lol::lol::lol:

Για τέτοια τρέλα μιλάμε :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Βρε Αρτεμάκι ο Θεός με φύλαξε και δεν έκανα την λουλου-δού σας !!!..... scared0016.gif

με τέτοια τρέλα όλο και κάποιος θα με βούταγε και μένα μαζί με τα ράνερς τις ροκάνες και τα κουβαδάκια

να με χρησιμοποιήσει στο δικό του event... :lol::lol: :lol:

.png.png

Διαφημίσεις

:D:lol::lol::lol::lol:

Φιλενάδα, τόσο γλυκιά και όμορφη που είσαι θα ξεσήκωνες τον αντρικό πληθυσμό σου λέω :D Θα σε "κλέβανε" χωρίς να με ρωτήσουν :wink: Και τι θα έλεγα μετά στον άντρα σου :?: Ε??????? :lol::lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Emena μου βουτηξαν το ανθρωπακι.....ιχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!! :cry:

Καλά έτσι μου έρχετε σε μερικούς που μου ζητάνε ακόμα και τώρα κουβαδάκια και ανεμόμυλους να τους πω....

"Κουβαδάκια 1 ευρώ από τα jumbo και ανεμόμυλοι 3 ευρώ οι 4 από τον Νάκο στο Μοσχάτο! :wink: " και να πάνε να τα πάρουν μόνοι τους! Που να το ήξερα να έφτιαχνα τέτοιες μπομπονιέρες! :?

7adb2868d6.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...