Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Το κειμενο που παρεθεσε η Ραννια ειναι πολυ καλο!!! Κατι τετοιο ειχα κι εγω στο μυαλο μου. Πρωτα πρεπει να μαθει ο κοσμος τα θετικα του θηλασμου, τι εστι θηλασμος και, αφου τον ασπαστει, θα μπορεσει να συμμεριστει και τις αλλαγες που πρεπει να γινουν στα μαιευτηρια. Αν τον ριξουμε κατευθειαν στις διεκδικισεις περι μαιευτηριων, θα πει "α..μια ακομα διαμαρτυρια" και μαλλον θα το προσπερασει....

Προτεινω να μοιραστουν φυλλαδια και με τα 2 περιεχομενα:α) τι ειναι θηλασμος και β) η πολιτικη των μαιευτηριων. Γι αυτα ομως ιδανικο θα ηταν να επαιρνε την πρωτοβουλια ο Συνδεσμος Θηλασμου, σαν επισημος φορεας που ειναι....

Στα ερωτήματα αυτά που θέτεις βρήκα αυτό στο δεύτερο ερώτημα

http://ariadni144.wordpress.com/2009/06/28/%ce%b2%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%89%ce%bc%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%85%cf%82/

http://ariadni144.wordpress.com/2010/09/02/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd/

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπορει καποια κοπελα να μαθει αν θα υπαρχει προβλημα οσον αφορα τις εκλογες? δηλ. οτι θα κανουμε εκδηλωση μια μερα πριν?κατι εχω ακουσει οτι δεν επιτρεπεται προεκλογικα, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι και γιατι.. απλα για να ειμαστε καλυμμενες..

Ρε...λετε να κατεβασουμε κανενα ψηφοδελτιο?χεχε

Paros αυτο που λες ισχυει μονο για εκλογικες εκδηλωσεις....

Ράνια μπράβο για το ψάξιμο των κειμένων.Πολύ καλά όλα και αρκετά εύκολα και κατανοητά.και αυτό απο τιε μαίες επίσης καλό.Οπότε συμμετέχεις και εσύ ενεργα;Να σε βάλω στη λίστα;

Ξέρω οτι υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας event στο facebook αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται.Γνωρίζει κάποια;

Τα αφισάκια στην Πάτρα ποιά θα τα κολλήσει;

Δε ξερω αν θα μπορεσω να παρευρεθω ανημερα, αλλα σιγουρα μπορω να βοηθησω με την οργανωση, να κολλησω αφισακια κλπ

Ρε...λετε να κατεβασουμε κανενα ψηφοδελτιο?χεχε....

γιατι οχι ψηφοδελτιο??αλλωστε νομιζω οτι εμεις σιγουρα φροντιζουμε για ενα καλυτερο μελλον των παιδιων μας:wink:

Paros αυτο που λες ισχυει μονο για εκλογικες εκδηλωσεις....

ωραια!!γιατι ανυσηχησα προς στιγμην..

εχει καμια κοπελα προσβαση σε φαξ???

83hKp3.png

Καλημέρα! Είστε καταπληκτικές!! Θα πάρω κι εγώ το μικρό μου και θα έρθουμε. Ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός. Διαβάζοντας χθες για το θέμα ήρθα σήμερα στη δουλειά πιστεύοντας ότι θα δω τουλάχιστον κάποια αφίσα που να λεει ότι από αύριο ξεκινάει η παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού (δουλεύω στο Παπαγεωργίου). Ναι, καλά, καληνύχτα! Κι είμαστε το μόνο νοσοκομείο μαζί με το Ιπποκράτειο που έχουμε μαιευτική κλινική. Τύπωσα την αφίσσα και θα πάω να την κολλήσω όπου έχουμε πίνακα ανακοινώσεων στο νοσοκομείο και φυσικά και στη μαιευτική κλινική (ελπίζω να μη με κυνηγήσει κανεις!).

Διαφημίσεις

http://www.facebook.com/events/create.php?eid=108077269257878

Κορίτσια νομίζω ότι έφτιαξα πρόσκληση για την εκδήλωση στο fb! Σωστά το έκανα;

Έβαλα να φαίνεται μόνο η Πάτρα όμως. Μήπως να βάλω και τις άλλες πόλεις να φαίνονται όλες μαζί; Πάω να το κάνω.

Έβαλα να φαίνεται μόνο η Πάτρα όμως. Μήπως να βάλω και τις άλλες πόλεις να φαίνονται όλες μαζί; Πάω να το κάνω.

Το ξαναεβαλα εδώ http://www.facebook.com/event.php?eid=166633026688438

δυστυχώς δεν με αφηνει να βάλω ολες τις πολεις οπότε τις εβαλα σαν σημειωση. στειλτε το σε οποιον ξερετε

Το ξαναεβαλα εδώ http://www.facebook.com/event.php?eid=166633026688438

δυστυχώς δεν με αφηνει να βάλω ολες τις πολεις οπότε τις εβαλα σαν σημειωση. στειλτε το σε οποιον ξερετε

Διαμόρφωσε λίγο το κείμενο ωστε να φαίνεται οτι είναι ευπρόσδεκτοι και απλοί υποστηρικτές του θηλασμόυ.Γιατί κάποια που δεν θηλάζει πλέον δεν θα το λάβει υπόψιν της.΄

Βάλε και καμμιά πιασάρικη φωτογραφία!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Να βάλω αυτό για τίτλο;

Η φώτο καλή ή να βάλω κάτι πιο ρεαλιστικό;

Θα σε ορίσω και εσένα διαχειρίστρια αν θέλεις να αλλάξεις κάτι γιατί θα βγω έξω σε λίγο...

Δεν έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε παραπάνω πληροφορίες;Δυο λόγια για τον θηλασμό, φωτογραφίες κτλ;

Μάλλον κάτι μπορούμε να κάνουμε από εκεί που λέει να βάλουμε συνδέσμους, επισυνάψεις,κτλ. Πάω να βάλω τη μικρή για νάνι και θα το κοιτάξω με την ησυχία μου.

Μάλλον κάτι μπορούμε να κάνουμε από εκεί που λέει να βάλουμε συνδέσμους, επισυνάψεις,κτλ. Πάω να βάλω τη μικρή για νάνι και θα το κοιτάξω με την ησυχία μου.

Που το έχει αυτό, γιατί δεν το βλέπω;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφτιαξα ένα φυλλάδιο και το έστειλα σε όσες μου έχετε στείλει το e-mail σας για τις αφίσες....

Εκτυπώνεται μπρος-πίσω και διπλώνεται στην μέση.

Πήρα το κείμενο από το http://www.maies.gr ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ. Βέβαια αφαίρεσα μερικά γιατί δεν χωρούσαν όλα:(

Περιμένω τις εντυπώσεις σας:roll:

Που το έχει αυτό, γιατί δεν το βλέπω;

στην σελιδα του facebook, κατω απο εκει που λεει :

''More Info Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου, διοργανώνουμε ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό το Σάββατο 6/11 σε διάφορες πόλεις.

Στην Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Στο Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Στη Σύρο στην Πλατεία Μιαούλη, Στην Κόρινθο στα Περιβολάκια, Στην Πάτρα στην Πλατεία Όλγας-----Nα είστε εκεί!!------ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Σας περιμένουμε όλους όσους υποστηρίζετε τον μητρικό θηλασμό!Εγκυούλες, μπαμπάδες, υποψήφιους γονείς, πρώην θηλάζουσες....είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!!!!

Write something...

και μετα λεει:

Attach: και εχει εικονα για να ανεβασεις φωτο,εικονα για να ανεβασεις βιντεο και στην τριτη εικονα βαζεις καποιο λινκ (παραθετεις καποια διευθυνση του ιντερνετ που θελεις)..

83hKp3.png

Μ αζί στο ταξίδι πάμε μαμά,

Η λιος μου γίνεσαι σωστή αγκαλιά.

Τ ροφή μου δίνεις, γάλα σωστό

Ρ ίζες να γίνω παιδί γερό.

Ι κανοποίηση νιώθω, χαρά μεγάλη

Κ αθώς θηλάζω στο στήθος σου πάλι

Ο ταν ακούω για ξένη τροφή

Σ το λέω αισθάνομαι αποστροφή

Θ έλω το γάλα σου, μαμά

Η ρεμία, γαλήνη, ζωντάνια, χαρά.

Λ άμπεις μαζί μου τώρα και εσύ

Α γάπη μου δίνεις εκτός από τροφή.

Σ τήνεις γερά θεμέλια ζωής.

Μ εγαλώνω σωστά, όπως ποθείς.

Ο στόχος μου είναι τώρα να πείς

Σ όλες τις μάνες " θήλαστε κι εσείς!!!"

Χρυσού Σγουρού

Παιδαγωγός

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

paros μου αυτό το ήξερα απλά νόμιζα πως σαν διαχειριστής θα μπορούσα να φτιάξω κάποιο άλμπουμ, ας πουμε, με φωτογραφίες.Αυτό μπορεί να γίνει;

xmmm, μάλλον όχι... δεν βρίσκω κάτι... Αν το ξέρει κάποια ας μας πει

margiota το ελαβα, ευχαριστω παρα πολυ!!τρομερη δουλεια εκανες!

θα εκτυπωσω και μερικες αφισες να μοιρασω σε διαφορα μερη εχω πολλα υποψη μου στη γειτονια!

να ρωτησω, μπορω να το στειλω σε ραδιοφωνικο σταθμο;:confused:

paros μου αυτό το ήξερα απλά νόμιζα πως σαν διαχειριστής θα μπορούσα να φτιάξω κάποιο άλμπουμ, ας πουμε, με φωτογραφίες.Αυτό μπορεί να γίνει;

oops..sorry δεν καταλαβα...παντως εννοειτε οτι μπορεις...απλα δεν ξερω πως φαινεται η σελιδα σε σενα για να σε βοηθησω..:( καποια κοπελα θα ξερει να πει.. - αυτη η τεχνολογια..-:lol:

83hKp3.png

xmmm, μάλλον όχι... δεν βρίσκω κάτι... Αν το ξέρει κάποια ας μας πει

έβαλα κάποιες φώτο και τις εμφανίζει όλες μαζί σαν άλμπουμ... προσθέστε και ότι άλλο νομίζετε!

margiota το ελαβα, ευχαριστω παρα πολυ!!τρομερη δουλεια εκανες!

θα εκτυπωσω και μερικες αφισες να μοιρασω σε διαφορα μερη εχω πολλα υποψη μου στη γειτονια!

να ρωτησω, μπορω να το στειλω σε ραδιοφωνικο σταθμο;:confused:

Ευχαριστώ...

Και βέβαια μπορείς να το στείλεις...

Μ αζί στο ταξίδι πάμε μαμά,....

............

Ο στόχος μου είναι τώρα να πείς

Σ όλες τις μάνες " θήλαστε κι εσείς!!!"

Χρυσού Σγουρού

Παιδαγωγός

πολυ καλο!συγκινηθηκα :oops:

83hKp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Σύνδεση/Εγγραφή

Για να μπορέσετε να απαντήσετε σε ερωτήματα ή να ρωτήσετε τα μέλη κάποιο νέο ερώτημα είναι απαραίτητο να εγγραφείτε! Είναι εύκολο & δωρεάν: 

• Δημοφιλή μέλη

Nobody has received reputation this week.

• Δημιουργία νέου...