Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 

Τα κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων. Φορέας υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.)της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, συγχρηματοδοτούνται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση- ΕΣΠΑ.

 
Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο στην προσπάθειά του να ενισχύσει τους εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο της καθημερινής διδακτικής πράξης, έχει προγραμματίσει ένα εργαστήρι μουσειακής εκπαίδευσης με στόχο την εκπαιδευτική αξιοποίηση των μουσείων και ευρύτερα μουσειακών χώρων και τρόπους σύνδεσής τους με τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών. Για δασκάλους: Έναρξη 10/11/08 Λήξη 15/12/08 (εκτός 17/11) Για νηπιαγωγούς: Έναρξη 12/1/09 Λήξη: 9/2/09

To Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.) στην Λάρισα διοργανώνει προγράμματα συμβουλευτικής διαχείρισης σταδιοδρομίας και καριέρας, για γονείς, μαθητές λυκείου, νέους ενήλικες.

 
Δείτε τα προγράμματα λαικής επιμόρφωσης που θα λειτουργήσουν το 2008-2009, σε διάφορους δήμους και κοινότητες (προς το παρόν πληροφορίες για δήμους Αθηναίων Πετρούπολης & Θεσσαλονίκης)

Σχολές Γονέων στους δήμους όλης Ελλάδας, πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας.

 
Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων και η Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.) παρουσιάζουν 5ηνθήμερη εκδήλωση από 1 έως 5 Απριλίου 2008 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με τίτλο: «Μίλα μη φοβάσαι»

Διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις για ενήλικες.

 
Διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις για ενήλικες.

Σεμινάρια για γονείς παιδιών απο 0-12 ετών με διάφορα θέματα που απασχολούν τους γονείς, με συντονιστές τις Κατερίνα Σερπιέρη (Ψυχοθεραπεύτρια κ Οικογενειακή-Ομαδική Θεραπεύτρια)

 
Συνεχίζεται ως τις 17 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις ομάδες της Σχολής Γονέων που διοργανώνει ο Κοινωνικός Τομέας του Δήμου Πατρέων, για το σχολικό έτος 2007-2008.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 21.4.07 στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης και έχει σαν θέμα την "Διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών".

 
Στις 10 - 11 Φεβρουαρίου 2007, στην Θεσσαλονίκη, θα λάβει χώρα το σεμινάριο με θέμα "Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα". Θα μιλήσουν ειδικοί με μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό. Στο Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Ψυχοθεραπείας στην Αθήνα, 24 & 25 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα σεμινάριο για την αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά και εφήβους.

Αρχείο: Σεμινάρια, μετεκπαίδευση, αυτοβελτίωση για ενήλικες. Δείτε ποιές δραστηριότητες έχουν προβληθεί στην ιστοσελίδα μας στο παρελθόν.

 

2


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008