Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 

Σειρά δωρεάν σεμιναρίων στον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ» (Ταύρος) από ειδικούς επιστήμονες – επαγγελματίες της ψυχικής υγείας από 21/2-17/4

 
Δωρεάν εκδηλώσεις με αφορμή την ομάδα θηλασμού στο Πεδυ/Κυατ Ευόσμου.

Ελεύθερη είσοδος, απαραίτητη η προεγγραφή. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας,σε όσους ασχολούνται με την δυάδα μητέρα-βρέφους και σε μητέρες που θέλουν να ενημερωθούν.

 
Στην Παιδαγωγική Σχολή ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), μια εξαιρετικής σημασίας ημερίδα. Θέμα τα φαινόμενα της βίας, του εκφοβισµού και διακρίσεων κατά των νέων εξαιτίας ταυτότητας/ έκφρασης φύλου κ σεξουαλικό προσανατολισµού.

"Θηλασμός: Όσα πρέπει να ξέρει η νέα μαμά!" (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα), Θα μιλήσει η Μαία & Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, κα Γιάννα Βασιλάκη!

 
Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” ! Η είσοδος είναι ελεύθερη, εκδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης στους εγγεγραμμένους.

Μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους μάρσιππους αγκαλιάς, τα οφέλη τους και τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να ακολουθήσετε - Επόμενη συνάντηση 13 Οκτωβρίου 2013!

 
Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας σας προσκαλεί στο 2ο σεμινάριο μητρικού θηλασμού του 3ου κύκλου ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων "Ρώτα από Κοντά" που διοργανώνει και φέτος στην Αθήνα!

Σεμινάρια, συμπόσια και εκδηλώσεις για γονείς, ειδικούς ψυχικής υγείας, παιδιάτρους, μαίες, εκαιδευτικούς.

 
Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια και τις δραστηριότητες του Συλλόγου Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ.

Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται για θέματα μητρικού θηλασμού και μητρότητας που απευθύνονται σε μέλλουσες και νέες μητέρες.

 
Το Δίκτυο Arnica δημιουργήθηκε στην Αγγλία το 2007. Οι εμπνευστές του ήταν γονείς που ανησυχούσαν για το Κρατικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού και ενδιαφέρονταν για έναν φυσικό τρόπο πρόληψης και αντιμετώπισης των ασθενειών

Μία ανοιχτή εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, για την υποστήριξη των γονέων αλλά και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών αναφορικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες των χαρισματικών παιδιών.

 
Η ΕΕΕΓ είναι χορηγός επικοινωνίας στην ημερίδα με τίτλο "Γονέας στον 21ο αιώνα" που διοργανώνεται απο τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Live Streaming - Γονέας στον 21ο Αιώνα, Διοργανωτής: Εκπαιδευτήρια Δούκα, Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο Δαίς, Δείτε εδώ την τοποθεσία στον χάρτη: http://g.co/maps/mhejb, Έναρξη εκπομπής Σάββατο 18/2 10.00 πμ., Λεπτομέρειες για την εκδήλωση δείτε εδώ: http://parents.org.gr/news/a493

 
Εκπαιδευτική ημερίδα για γονείς και επαγγελματίες, για την ένταξη παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στο Γενικό Σχολείο
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008