Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 

Δείτε εδώ πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τους γονείς σε θέματα εθελοντικής παροχής συμβουλών μέσα απο το φόρουμ της ΕΕΕΓ, εάν είσαστε επαγγελματίας ιατρικών επαγγελμάτων, ψυχολόγος/ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, παραιατρικών επαγγελμάτων ή άλλης σχετικής ειδικότητας.

 
Δείτε τους νέους σύνδεσμους που προστέθηκαν στην λίστα "Σύνδεσμοι Α-Ω" αυτή την εβδομάδα!

Σελίδα στην οποία καταλήγει ο χρήστης μετά απο δωρεά μέσω του συστήματος paypal, στην Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων. Paypal landing page, after paypal donation.

 
Το φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων, περιέχει πάρα πολλές ενημερωτικές συζητήσεις, xρήσιμους σύνδεσμους, συμβουλές και απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που οι ίδιοι οι γονείς έχουν θέσει. Δείτε εδώ πως θα μπορέσετε να βρείτε θέματα που υπάρχουν στο φόρουμ με ευκολότερο τρόπο, μέσω της αναζήτησης του φόρουμ.

Αναβάθμιση Συστήματος! Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες.

 
Στατιστικές επισκεψιμότητας μέχρι Σεπτέμβριο 2008

Σε αυτή τη διεύθυνση, μπορείτε μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ, να χρησιμοποιείτε την λειτουργία του chat και να επικοινωνείτε απευθείας με τα εγγεγραμμένα μέλη του φόρουμ.

 
Το parents.org.gr έχει πλέον νομική υπόσταση! Διαβάστε εδώ αποσπάσματα απο το καταστατικό που κατατέθηκε στο πρωτοδικείο.

Ανακοίνωση συνεργασίας parents.org.gr με την "Γραμμής-Σύνδεσμος 801 801 1177" της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

 
Δείτε εδώ ποιά ΜΜΕ πρόβαλλαν το parents.gr τους περασμένους μήνες.

New Parents Days
03/04/2006
Τα καταστήματα Mothercare διοργανώνουν για 5 συνεχή χρονιά το event New Parents Days. Διαβάστε εδώ πληροφορίες για τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει.

 

2


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008