Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 

UPDATED 19/4: Γίνονται τελικές εργασίες για την απρόσκοπτη σύνδεση των μελών, το φόρουμ είναι έτοιμο και θα ανοίξει σύντομα.

 
Γίνονται οι τελικές εργασίες για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης

Το Parentscafe.gr θα αποκτήσει νέο λειτουργικό!

 
Προσωπικά δεδομένα & τι είναι τα cookies;

Αλλάξαμε url - γίναμε parents.org.gr ! Αλλάξτε τους συνδέσμους /link στα αγαπημένα σας! Δείτε εδώ πώς!

 
Νέος περιορισμός στην διάδοση θετικών κρίσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα, απο μέλη του φόρουμ της ΕΕΕΓ

Οι γονείς συζητούν για πολλά θέματα ανταλλάσοντας απόψεις, γνώσεις και συμβουλές μέσα απο το φόρουμ - δείτε εδώ οδηγίες για την εγγραφή.

 
Διοργανωτής το Πανελλήνιο Δίκτυο Μητρικού Θηλασμού στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Δράσης για Μαιευτήρια φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη. Εκδηλώσεις σε 45 πόλεις. Οι γυναίκες διεκδικούν τα δικαιώματά τους ως προς την γέννα και τις συνθήκες γύρω, πρίν και μετά απο αυτήν.

Πως και που να στείλετε δελτία τύπου για δημοσίευση εκδηλώσεων, στο parents.org.gr και στο parentscafe.gr

 
Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να αναφέρετε δημοσιεύσεις οι οποίες είτε άμεσα είτε έμμεσα δυσκολεύουν την ομαλή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών, ή είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ γενικότερα. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα νέα του ParentsCafe.gr: επισκεφθείτε το πρώτο μας εκπαιδευτικό παιχνίδι για παιδιά νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων του δημοτικού.

 
Πού: OTEAcademy, Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι 15122, Αθήνα. Πότε: την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, στις 18.30.

Όλες οι πληροφορίες που είναι καλό να γνωρίζετε, εάν στο φόρουμ της ΕΕΕΓ έχει αναρτηθεί κάποιο κείμενο που σας δυσφημεί. Η δυσφήμιση είναι κάτι διαφορετικό απο την δημοσιευση δυσμενούς κρίσης, ενώ με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να προσφέρει θετικά αποτελέσματα.

 
Πώς να φτιάξετε ένα κουτάκι? Τετράγωνο ή σαν πυραμίδα? Ένα ούφο? Μια μίνι ινδιάνικη σκηνή για τα πλειμομπίλ? Τα βίντεο έχουν όλα οδηγίες και υπότιτλους. Τα παιδιά μπορούν να εξασκηθούν στο διάβασμα (βλέπε υπότιτλοι) ενώ τα μεγαλύτερα μαθαίνουν παράλληλα και έννοιες της γεωμετρίας.

Google Analytics screenshots, ParentsCafe.gr

 
Έχετε παιδιά από 8 εως 17 ετών; Ο επόμενος Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός "Καγκουρό", που διενεργείται ταυτόχρονα σε 42 χώρες της υφηλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2010!
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008