Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Μια ζωγραφιά ή γράμμα για το κορίτσι που είναι μακριά από τη μαμά του
13/06/2017

Ένα κορίτσι 10 ετών, χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι του χωρίς να προειδοποιηθεί, χωρίς να μαζέψει δικά του πράγματα, χωρίς την θέλησή του.
 
Γνωρίζουμε από ένορκη κατάθεση του πατέρα στην δίκη (http://parents.org.gr/news/a718) με τον οποίο μένει εδώ και τρείς εβδομάδες τώρα, ότι δεν το είχε φροντίσει ποτέ ξανά στο παρελθόν ούτε ήθελε και να έχει επαφή με το παιδί αυτό, από τότε που ήταν 1.5 ετών και έπειτα & ότι τώρα το κορίτσι αυτό κλαίει κάθε μέρα και προσπαθεί να καλέσει τις γραμμές του χαμόγελου του παιδιού και "είναι χάλια".  
 
Πόσο γρήγορα θα διορθώσει η δικαιοσύνη αυτή την κατάφορη καταπάτηση των δικαιωμάτων αυτού του παιδιού;  
 
Μέχρι να γίνει αυτό, το κορίτσι αυτό βρίσκεται εκεί χωρίς να έχει ελευθερία στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που αγαπά - τα τηλεφωνήματά της με τη μαμά της μπαίνουν κατά κανόνα στην ανοιχτή ακρόαση... 
  
Τι μπορείτε να κάνετε, εσείς, τώρα: 
 
Ρωτήσαμε την μητέρα εάν πιστεύει ότι η κόρη της θα χαιρόταν εάν διάβαζε ή έβλεπε ζωγραφιές και είπε ότι σίγουρα θα χαρεί αν ξέρει ότι κάποιος την σκέφτεται. 
 
Για αυτό το λόγο, Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους αναγνώστες που έχουν διαβάσει για την ιστορία της #handsoffgreekmom, εάν θέλουν να γράψουν κάποιο ηλεκτρονικό γράμμα ή να κάνουν κάποια ζωγραφιά τα παιδιά τους, τα οποία στην επόμενη επίσκεψή της η μητέρα θα δείξει στην κόρη της. 
Μπορείτε να στείλετε τα γράμματα ή τις ζωγραφιές σας με επισήμανση εάν θέλετε και να δημοσιευτούν εδώ, στο εμαιλ editor(at)parents.org.gr, τα οποία εμείς θα προωθήσουμε με ηλεκτρονικό τρόπο. 

Εάν θέλετε μπορείτε να τα στείλετε ταχυδρομικά - περισσότερα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.  
 
Μπορείτε να στείλετε ευχές για να έχει δύναμη, ότι όλα θα πάνε καλά, να είναι δυνατή,  και ότι την σκέφτεστε, ότι νοιάζεστε για εκείνη. 
 
Παρακαλούμε μην αργήσετε να στείλετε ότι επιθυμείτε καθώς οι ώρες περνούν πολύ δύσκολα για το παιδί και την μητέρα. 
 

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008