Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Το φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων
20/09/2014

Γενικές πληροφορίες για το φόρουμ

Το φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων, δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2005.

Απο τότε, τα μέλη που το επισκέπτονται και γράφουν σε αυτό, έχουν συμβάλλει στο να δημιουργηθεί μια μεγάλη βάση δεδομένων που αποτελείται απο πολύτιμες μαρτυρίες, συμβουλές και συζητήσεις, τις οποίες ο κάθε γονέας, παιδαγωγός ή ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει, να σχολιάσει και να και να συμμετάσχει, προσθέτοντας και τις δικές του δημοσιεύσεις.

Ο κύριος στόχος του φόρουμ είναι αυτός που αναγράφεται και στο καταστατικό της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων:

1) δικτύωση των γονέων ή και εκπαιδευόμενων παιδαγωγών μεταξύ τους, με σκοπό της δημιουργία μιας «πλατφόρμας» που θα είναι γρήγορα και εύκολα προσβάσιμη εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δικές τους ανάγκες (πχ δημιουργία playgroup, συναντήσεις κτλ),
2) ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των γονέων (φόρουμ), αλλά και την άμεση επαφή τους με την γνώση και της εμπειρία των ειδικών,
3) δημιουργία μιας μεγάλης βάσης δεδομένων που θα απευθύνεται σε γονείς αλλά και μελλοντικούς γονείς με παντός είδους πληροφορίες για τις ανάγκες και των παιδιών και των γονέων,
4) η
ενημέρωση να γίνει προσιτή σε γονείς που δεν έχουν πρόσβαση σε Ελληνικές βιβλιοθήκες και περιοδικά (γονείς που ζουν μακριά από αστικά κέντρα ή στο εξωτερικό)».

Στο φόρουμ του parents.org.gr μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα απο συζητήσεις που έχουν ανοίξει τα μέλη για πάρα πολλά θέματα ή να ανοίξετε ένα νέο θέμα συζήτησης έτσι ώστε να πάρετε τις απόψεις και συμβουλές των άλλων μελών. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε, στο να ενημερωθούν άλλοι γονείς για καταστάσεις που αντιμετωπίσατε, γράφοντας και εσείς την δική σας ιστορία.

Το φόρουμ χρησιμοποιείται αποκλειστικά απο φυσικά πρόσωπα, δεν επιτρέπεται δηλαδή η εγγραφή σε εκπροσώπους εταιρειών για διαφημιστικούς λόγους (οι διαφημιστικές υπογραφές θα αφαιρούνται απο τους διαχειριστές).

Εάν επιθυμείτε να προβάλλετε την επιχείρισή σας, στο φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων (www.parents.org.gr) μπορείτε να στείλετε email στο parents(at)parents.gr ή να πάρετε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 1199122.

Εάν είσαστε Ιατρός ή ειδικός άλλων παραιατρικών ή μή επαγγελμάτων που αφορούν τους γονείς και την θεματολογία του φόρουμ παρακαλώ δείτε εδώ: http://www.parents.org.gr/news/a362 ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο 211 1199122.

Οδηγίες για την σύνδεση

Γενικές πληροφορίες για το φόρουμ του www.parents.org.gr και για τη εγγραφή σε αυτό:

Έτσι ώστε να δημοσιεύσετε κάποια ερώτηση ή απορία, είναι απαραίτητη η εγγραφή στο φόρουμ.

Διαβάστε με προσοχή όλους τους κανόνες πρίν πατήσετε αποδοχή των κανόνων!

Για την εγγραφή θα χρειαστείτε έναν ενεργό λογαριασμό email.

Στην θέση "όνομα μέλους" μπορείτε να καταχωρήσετε οποιοδήποτε ψευδώνυμο και έτσι αν το επιθυμείτε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας (συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε για username το επίθετό σας καθώς αυτό διακινδυνεύει να ταυτοποιηθούν δημοσιεύσεις σας με το πρόσωπό σας - αλλά και το προσωπικό σας εμαιλ).

Πατώντας τον σύνδεσμο που θα σας σταλεί στο email που δηλώσατε, ενεργοποιείτε το λογαριασμό σας και αφού συνδεθείτε στο φόρουμ, μπορείτε να ανοίξετε όποιο νέο θέμα επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που το email ενεργοποίησης δεν έχει παραληφθεί στο email που δηλώσατε μετά το πέρας μιας ώρας απο τη στιγμή που κάνατε την εγγραφή, ειδοποιήστε την διαχείριση στο administrator(at)parents.gr αναφέροντας το username σας έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας απο τους διαχειριστές.

(Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους κατόχους email που καταλήγουν σε hotmail ή yahoo να ελέγξουν άμεσα μετά την εγγραφή τους, στον φάκελο junk του email τους, μιάς και έχει παρατηρηθεί η τάση σε αυτές τις εταιρείες να τοποθετούν το μύνημα με τον σύνδεσμο ενεργοποίησης, στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα μυνήματα τα οποία σβήνονται μετά απο λίγες μέρες)

Μετά την σύνδεση / Πρό της δημοσίευσης

Παρακαλούμε για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ, να αναζητήσετε τα ήδη υπάρχοντα θέματα και να γράψετε σε ένα απο αυτά (καταχωρήστε την λέξη που περιγράφει το θέμα που σας ενδιαφέρει όπως πχ. πάνες ή πιπίλα ή ομιλία ή παιδικός σταθμός στην κατηγορία "Αναζήτηση" ). Εάν δεν βρεθεί κάποιο ήδη υπάρχον θέμα, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο θέμα συζήτησης πατώντας στο κουμπί "Νέο Θέμα" που βρίσκεται επάνω αριστερά, σε κάθε κατηγορία. Για την ευκολότερη αναγνωσιμότητα των δημοσιεύσεών σας, αποφεύγετε να γράφετε με κεφαλαία ή με greeklish. Διαβάστε εδώ οδηγίες που θα διευκολύνουν την αναζήτησή των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν: http://www.parents.org.gr/news/a309

Διαβάστε επίσης διάφορα θέματα σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ σε αυτό το σύνδεσμο http://www.parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=66.

Δώστε προσοχή σε θέματα δυσφήμισης / διαφήμισης, δείτε εδώ τι επιτρέπεται και τι όχι: http://www.parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24069 !

Επίσης για να σας καθοδηγήσει στο φόρουμ κάποιο απο τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη μπορείτε μετά την εγγραφή σας, να επισκεφτείτε και το chat της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων για άμεση επικοινωνία με άλλους γονείς για την λήψη συμβουλών ή υποστήριξης σε κάποιο προβληματισμό σας.

 

Οδηγίες πλοήγησης για όλη την ιστοσελίδα

http://www.parents.org.gr/sitemap

 

Οδηγίες αναφοράς δημοσίευσης (ή ανεπιθύμητου προσωπικού μηνύματος) στους Συντονιστές του φόρουμ

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να αναφέρετε δημοσιεύσεις οι οποίες είτε άμεσα είτε έμμεσα δυσκολεύουν την ομαλή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών, ή είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ γενικότερα. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.parents.org.gr/news/a354

Σχολιασμός συμπεριφοράς άλλων μελών

Αν διαφωνείτε με τον τρόπο που εκφράζεται κάποιο μέλος ή με την δραστηριότητά του στο φόρουμ παρακαλώ χρησιμοποιήστε την αναφορά δημοσίευσης που αναφέρουμε πιο πάνω. Ο σχολιασμός συμπεριφοράς άλλων μελών στο φόρουμ είναι ευθύνη της διαχείρισης και των συντονιστών του φόρουμ. Η εμπλοκή των ίδιων των μελών σε οριοθέτηση ή σχολιασμό άλλων μελών προκαλεί αναταραχές και εμποδίζει την απρόσκοπτη συζήτηση διαφόρων θεμάτων.

 

Αρχική σελίδα του φόρουμ του www.parents.org.gr

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008