Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
20/5 Ημερίδα: Δικαιώματα της γυναίκας κατά την αναπαραγωγική περίοδο
10/05/2017

 
Ημερίδα του Ελληνικού Δικτύου για το Σεβασμό στη Γέννα με θέμα
«Τα δικαιώματα των γυναικών κατά την αναπαραγωγική περίοδο»

Το Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas, μια ομάδα εθελοντών, ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων και οργανισμών, συντονίζει για έβδομη χρονιά φέτος τον Μάιο μια σειρά από ανοιχτές εκδηλώσεις, δωρεάν υπηρεσίες, ενημερωτικές συναντήσεις, ομάδες για την υποστήριξη της εγκυμοσύνης, της λοχείας, της οικογένειας, εκπαιδευτικές συναντήσεις για την προώθηση του θηλασμού και πλήθος ακόμα δράσεων.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα (15-21 Μαΐου 2017), που φέτος έχει θέμα «40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται», τ o Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas, σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Τα δικαιώματα των γυναικών κατά την αναπαραγωγική περίοδο», που θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου, 17:00 μμ - 20:30 μμ (ώρα προσέλευσης: 16:30), στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (ισόγειο-αίθουσα εκδηλώσεων).

Στην εκδήλωση κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Βρετανίδα ακτιβίστρια και συγγραφέας Ms Beverley Lawrence Beech, η οποία θα κάνει μια αναδρομή στο μαιευτικό σύστημα της Βρετανίας τα τελευταία 50 χρόνια, με αναφορές στις προκλήσεις και επιτυχίες των γυναικών πάνω σε θέματα ανθρώπινων δικαιωμάτων στον τοκετό και την περιγεννητική φροντίδα.

Την κεντρική ομιλήτρια θα πλαισιώσουν η Μαρία Ανδρεουλάκη - εκπρόσωπος του ENCA Hellas, Νατάσα Μαυρομουστάκη - βασική συντονίστρια του ENCA Hellas, Κασσιανή Μιχοπούλου - νομικός, Στέλλα Κάσδαγλη - δημοσιογράφος και Μυρτώ Χρονάκη - αρχιτέκτων.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.

Πληροφορίες σχετικά με το ENCA: http://www.enca.info/ Email επικοινωνίας: encahellas(ατ)gmail.com
Σχετικά με τη Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα και το ENCA Hellas: www.encahellas.eu

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε:
με την Νατάσα Μαυρομουστάκη στα
mavrom.anastasia(ατ)gmail.com 6936789584 

 

 


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008