Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
2-6/11 Πεδυ Ευόσμου - Σεμινάρια για εγκύους
22/10/2015

    Στη χώρα μας εορτάζεται η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου ως παγκόσμια Εβδομάδα του Μητρικού Θηλασμού. Το φετινό θέμα είναι «Μητρικός θηλασμός και εργασία: Ας το κάνουμε να πετύχει».

Στα πλαίσια του εορτασμού ΤΟ ΚΥΑΤ ΕΥΟΣΜΟΥ και τα ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, οργανώνουν σειρά εκδηλώσεων από 2 μέχρι 6 Νοεμβρίου 2015 στους χώρους του Κέντρου Υγείας. Συγκεκριμένα:


  • ΔΕΥΤΡΕΡΑ 2/11 10.30: Τελετή έναρξης των εκδηλώσεων με χαιρετισμούς από τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ, τον Αντιδήμαρχο κοινωνικής πολιτικής προστασίας και προαγωγής Δημόσιας υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλιου σχετικά με τις θέσεις δημόσιου θηλασμού και της διευθύντριας του ΚΥΑΤΕ. Έκθεση έργων τέχνης εμπνευσμένων από το Μητρικό Θηλασμό, σε συνεργασία με το Εργαστήρι ζωγραφικής και δημιουργικής έκφρασης KRISTIBONΙ, που θα παραμείνει στο ΚΥΑΤΕ όλες τις ημέρες εορτασμού.
  • ΤΡΙΤΗ 3/11: Επίδειξη χαλαρωτικού μασάζ βρεφών πριν το θηλασμό. Ομάδες 10 ατόμων με δηλώσεις συμμετοχής.
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 4/11: Επίδειξη ασκήσεων ενδυνάμωσης κορμού σε θηλάζουσες γυναίκες, σε συνεργασία με το γυμναστήριο SPORTING GYM. Ομάδες 10 ατόμων με δηλώσεις συμμετοχής.
  • ΠΕΜΠΤΗ 5/11: Συμβουλευτική θηλασμού για νυν και μέλλουσες μητέρες από Παιδίατρους και Μαίες του ΚΥΑΤ Ε. Ομάδες 20 ατόμων με δηλώσεις συμμετοχής.
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11: Παρουσίαση πρωτότυπου θεματικού κουκλοθέατρου από Επισκέπτρια Υγείας για παιδιά και ενήλικες και ταινία/παραμύθι για παιδιά νηπιαγωγείων από Μαία. 

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στους χώρους του Κ.Υ. θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον μητρικό θηλασμό και θα προβάλλονται βίντεο των UNICEF,WABA, Αλκυόνη . Επίσης θα υπάρχει και έκθεση με αφίσες σχετικές με το φετινό θέμα (μητρικός θηλασμός και εργασία).


Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 14:00

Για συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τις ομάδες γυμναστικής, μασάζ και συμβουλευτικής παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Ιατρείο Μαιών του Κ.Υ στο τηλ. 2310387772 εσωτ. 3

 

ΠΕΔΥ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κέντρο Υγείας - Εύοσμος

Περικλέους, 562 24 Εύοσμος Θεσσαλονίκη Τηλ : 2310387776

 


«Τρέφοντας το μέλλον στην αγκαλιά σου»

 

 

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008