➔ ParentsCafe.gr

21/4 Ο θηλασμός με απλά βήματα! (Χορηγία Επικ/νίας)

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας σας προσκαλεί στο 2ο σεμινάριο μητρικού θηλασμού του 3ου κύκλου ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” που διοργανώνει και φέτος στην Αθήνα!

 Update 28/3/13: Το σεμινάριο Φεβρουαρίου & Μαρτίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από συμμετοχές, τόσο που όσο ασφυκτικά και να γεμίζε η αίθουσα δεν θα χωρούσαν όλες οι ενδιαφερόμενες να το παρακολουθήσουν!

Διαφημίσεις

Το σεμινάριο θα επαναληφθεί και για τον μήνα Απρίλιο:

Την Κυριακή 21 Απριλίου, φορέστε ζεστές καλτσούλες, άνετα ρουχαλάκια και ελάτε σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα να παρακολουθήσετε ένα 2ωρο σεμινάριο με θέμα:

“Ο θηλασμός σε απλά βήματα”

(περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα), από την Κάτια Σοφιανού, Παιδίατρο-Αναπτυξιολόγο MSc (Clinical Paediatrics, UCL), MRCPCH, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC.!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα μιλήσουμε για την εμπειρία του μητρικού θηλασμού!
Θα συζητήσουμε και θα δώσουμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

– στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης
– στην έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
– στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος
– στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
– στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν
– στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών ή/και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.

Δωράκια και εκπλήξεις περιμένουν όλες μας τις φίλες!

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 10:30-12:30 στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Play Group Hellas, στην Αγ Παρασκευή (Κύπρου 37Β, κοντά στο μετρό). Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στον χάρτη

Περισσότερες πληροφορίες:  email: info[at]mitrikosthilasmos.com  κιν.: 6936404651 (17:00-19:00)

Το event στο facebook! 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες 2ου-3ου 3μηνου, σε θηλάζουσες και μέλλουσες μητέρες.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή!

Μη χάνετε χρόνο! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και εξασφαλίστε έγκαιρα τη δική σας θέση!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σεμινάριο Απριλίου ΔΕΝ αφορά τις κυρίες που παρακολούθησαν το σεμινάριο Φεβρουαρίου/Μαρτίου καθώς πρόκειται για επανάληψη!  

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

(Σημ.: Πέντε ημέρες πριν το σεμινάριο θα ειδοποιηθείτε για την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας)

 

Διοργάνωση:

 

                                                                http://www.mitrikosthilasmos.com/

 

 

                  Φιλοξενία :                                           Χορηγός Επικοινωνίας:

                                          

http://playgroup-greece.blogspot.gr/                          http://parents.org.gr

 

ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2013: Κυριακή 19 Μαΐου

 

 

Λίγα λόγια για τον κύκλο σεμιναρίων ” Ο θηλασμός σε απλά βήματα “ :

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά!” που διοργανώσαμε το 2011 και το 2012, και φέτος είμαστε κοντά σας, με τον 3ο κύκλο που περιλαμβάνει 4 μηνιαία σεμινάρια με θέμα: “Ο θηλασμός σε απλά βήματα”. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Μάιο.

Με ομιλητές γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας  (ανάμεσά τους οι κ.κ. Gabi Groupe Κανελλοπούλου, Σύμβουλος Θηλασμού LLL, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC , Κάτια Σοφιανού, Παιδίατρος-Αναπτυξιολόγος MSc (Clinical Paediatrics, UCL), MRCPCH, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Γιάννα Βασιλάκη, Μαία, Κατερίνα Μπαλάσκα, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (BSc(Hons), RD, MSc), Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC) θα δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα συζητήσουμε για την προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης, για την σωστή και έγκυρη έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό, για την εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες, την αντιμετώπιση σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά και την απροβλημάτιστη συνέχισή του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού και εισαγωγής στερεών τροφών ή και την επιστροφή της στην εργασία.

 

 

 

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: