➔ ParentsCafe.gr

21/5 mitrikosthilasmos.com: Δωρεάν, μηνιαία, ενημερωτικά σεμινάρια

Ενημερωθείτε για τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται για θέματα μητρικού θηλασμού και μητρότητας που απευθύνονται σε μέλλουσες και νέες μητέρες. http://www.facebook.com/events/295212913899101/

Νέα δωρεάν συνάντηση στις 21 Μαίου

Διαφημίσεις

Το mitrikosthilasmos.com συμμετέχει στις δράσεις του ENCA Hellas για τη Διεθνή Εβδομάδα για το Σεβασμό στη Γέννα 2012 και σας προσκαλεί στο σεμινάριο: “Θηλασμός από την πρώτη ώρα!”

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 και ώρες 17:30-19:00 στο Café “Mokai Athens”, Υμηττού 59 & Φορμίωνος στο Παγκράτι, 16121, στον 1ο όροφο (απέναντι από τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου).

Απαραίτητη η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο www.mitrikosthilasmos.com μέχρι 18 Μαΐου για να καθοριστεί ο χώρος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

Με εισηγήτρια την κ. Gabi Grupe-Κανελλοπούλου, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Σύμβουλος θηλασμού La Leche League Greece, θα θα αναλυθούν τα επιμέρους θέματα:
• Έναρξη του μητρικού θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
• Η ξεχωριστή σημασία της πρώτης ώρας της ζωής του βρέφους
• Η σημαντικότητα της δερματικής επαφής (skin to skin contact)
• Πώς να επιτύχουμε την έναρξη και συνέχιση του θηλασμού
• Οι πρώτοι μήνες θηλασμού
• Πιθανά προβλήματα & αντιμετώπιση
• Εμπόδια και εσφαλμένες απόψεις

Θα ακολουθήσουν:
• Ανοιχτή συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές
• Κλήρωση με ένα δώρο έκπληξη
• Δωροεπιταγές oικολογικών προϊόντων για μωράκια & μαμάδες, για όλες τις συμμετέχουσες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, το κατάστημα θα χρεώνει τυχόν παραγγελίες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχών (μέχρι 18 Μαΐου) για να καθοριστεί ο χώρος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.mitrikosthilasmos.com, info[at]mitrikosthilasmos.com

Για δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες: www.mitrikosthilasmos.com

 

Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός ελληνόφωνος τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, σας προσκαλεί στο 3ο κατά σειρά, δωρεάν σεμινάριο του 2ου κύκλου μηνιαίων, ενημερωτικών σεμιναρίων “Ρώτα από κοντά”  που οργανώνει στην Αθήνα, για θέματα μητρικού θηλασμού και μητρότητας, τα οποία απευθύνονται σε μέλλουσες και νέες μητέρες!

Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρες 14:30-16:00 (περιοχή Χίλτον), με εισηγήτρια την Κάτια Σοφιανού-Κατσούλη, Παιδίατρος, MSc, MRCPCH, PgDip (Allergy), Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστεί το θέμα: “Παρακολούθηση της ανάπτυξης στο μωρό που θηλάζει. Εισαγωγή στερεών τροφών”.

Η σωματική ανάπτυξη στο μωρό που θηλάζει είναι πολλές φορές διαφορετική από αυτή του μωρού που τρέφεται με τεχνητό γάλα.

Στη συνάντηση αυτή θα επισημανθούν αυτές οι διαφορές, ενώ θα γίνει αναφορά στα «άλματα» και τα «πλατώ» ανάπτυξης καθώς και ο χειρισμός τους.

Μετά τους πρώτους 6 μήνες αποκλειστικού μητρικού θηλασμού, πρέπει να γίνει η σταδιακή εισαγωγή στερεών τροφών με παράλληλη διατήρηση του θηλασμού. Το πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών είναι το αντικείμενο του δεύτερου μέρους της συνάντησης.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματά σας, και πρακτικές συμβουλές.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες
  • Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Για την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα στο email που θα δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.mitrikosthilasmos.com/ & info[at]mitrikosthilasmos.com

Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός ελληνόφωνος τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, σας προσκαλεί στον δεύτερο κύκλο δωρεάν, μηνιαίων, ενημερωτικών σεμιναρίων “Ρώτα από κοντά” που οργανώνει στην Αθήνα, για θέματα μητρικού θηλασμού και μητρότητας τα οποία απευθύνονται σε μέλλουσες και νέες μητέρες.

Σεμινάρια Μαρτίου

  • Την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρες 17:00-19:00 (περιοχή Αμπελόκηποι), με εισηγήτρια την Μαρία Φερτάκη, Ψυχολόγος ΜΑ, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστεί το θέμα: “Μύθοι και πραγματικότητα για τον ύπνο του μωρού που θηλάζει”.
  • Την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρες 14:30-16:00 (περιοχή Χίλτον), με εισηγήτρια την Κάτια Σοφιανού-Κατσούλη, Παιδίατρος, MSc, MRCPCH, PgDip (Allergy), Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστεί το θέμα: “Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και  πρώιμη επιστροφή στην εργασία”.

Στο τέλος των σεμιναρίων θα ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματά σας, και πρακτικές συμβουλές.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες
  • Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Για την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα στο email που θα δηλώσετε στη σχετική φόρμα συμμετοχής.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες: www.mitrikosthilasmos.com & info[at]mitrikosthilasmos.com

. Attachment Babywearing Bonding Bιβλία ENCA Kids in Athens KMOP LaLeche Online Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Origami Quilling S.O.S. Saferinternet STEM Tourette vbac Άγχος Όρια Αγόρια Αδερφάκι Αθήνα Αθλητισμός Αιματολογική εξέταση Ανάπτυξη Ανακύκλωση Ανοσοκαταστολή Απόκριες Ασφάλεια Ασφάλιση Αυτισμός Αυτοάνοσα Βάφτιση Βίντεο Βιβλιάριο Υγείας Βιβλιοθήκες Βοήθεια Βρώμικο παιχνίδι Γεωγραφία Γεωμετρία Γλουτολίνη Γυναικολογία ΔΕΠΥ Δημιουργικότητα Διάστημα Διαγωνισμοί Διαδίκτυο Διαδραστικό Διαζύγιο Διακρίσεις Διαταραχές Διατροφή Δικαιοσύνη Δωρεά ωαρίων Δώρο ΕΨΥΠΕ Εγκυμοσύνη Εθελοντισμός Ειδική Αγωγή Εκδρομή Εκπαίδευση Εκπαιδευτικές δράσεις Εκτυπώσεις Εκφοβισμός Εμβόλια Εξωσωματική Επιμέλεια Επιστημονικά νέα Ευεξία Εφηβεία Εφημερίες Ζάχαρη Ζήλεια Θεσσαλονίκη Θετική ενίσχυση Θηλασμός Θυμός Ιατρική Ιστορία Ισχίο ΚΑΡΠΑ Κακοποίηση Καλοκαίρι Καρκίνος Κατάθλιψη Κατοικίδια Κοινωνικοποίηση Κορωνοϊός Κουράκης Κουτάκι Κρίση ΛΟΑΤΚΙ Λεπτή Κινητικότητα Μαθηματικά Μαιευτήρια Μουσεία Μουσική Μπαμπάς Μυθολογία Νεογέννητο Νηπιαγωγείο Νησί Νοηματική Νοσοκομεία Ξύλο Ολοήμερο Ορθοπεδική Ουρολογία Πάρτυ Πάσχα Παιδικός Παιχνίδια Παλιές κακές συνήθειες Πανεπιστήμιο Παππούς & Γιαγιά Παρασυμπαθητικό Παχυσαρκία Πετιμέζι Ποτέ πια μόνα Προγεννητική Προς Ετήσια Ανανέωση Προσκόλληση Πρωτοχρονιά Πρόληψη Ρολό τουαλέτας Σαπουνόφουσκες Σαπούνι Σεμινάρια Σεξουαλική αγωγή Σπίτι Στατιστικές Συμβουλές Συμπαθητικό Σχολείο Σώμα Ταξίδι Ταυτότητα φύλου Τηλεφωνικές γραμμές Τηλεόραση & Η/Υ Τοκετός Τυρί ΥΛΑ Υπερδιέγερση Υποστήριξη Φαρμακεία Φθηνές κατασκευές Φοβίες Φωτιά Φόβος Φόρουμ Φύση Χανιά Χαρτί Χορηγία Επικοινωνίας Χριστούγεννα Χρυσόσκονη Χωρίς Ζάχαρη Ωάριο















Διαφημίσεις (5)












"Με την παραμονή σας σε αυτή τη σελίδα συμφωνείτε στους όρους χρήσης & την πολιτική απορρήτου/cookies. Το φόρουμ συζητήσεων είναι δημόσιο. Θα είναι καλό να τηρείτε την ανωνυμία σας και να μην δημοσιεύετε πληροφορίες που σας ταυτοποιούν. Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "





      © parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008
Υποστηρικτές: