Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
21/5 mitrikosthilasmos.com: Δωρεάν, μηνιαία, ενημερωτικά σεμινάρια
08/05/2012

http://www.facebook.com/events/295212913899101/ 

Νέα δωρεάν συνάντηση στις 21 Μαίου

Το mitrikosthilasmos.com συμμετέχει στις δράσεις του ENCA Hellas για τη Διεθνή Εβδομάδα για το Σεβασμό στη Γέννα 2012 και σας προσκαλεί στο σεμινάριο: "Θηλασμός από την πρώτη ώρα!"

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012 και ώρες 17:30-19:00 στο Café "Mokai Athens", Υμηττού 59 & Φορμίωνος στο Παγκράτι, 16121, στον 1ο όροφο (απέναντι από τον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου).

Απαραίτητη η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο www.mitrikosthilasmos.com μέχρι 18 Μαΐου για να καθοριστεί ο χώρος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

Με εισηγήτρια την κ. Gabi Grupe-Κανελλοπούλου, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Σύμβουλος θηλασμού La Leche League Greece, θα θα αναλυθούν τα επιμέρους θέματα:

• Έναρξη του μητρικού θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
• Η ξεχωριστή σημασία της πρώτης ώρας της ζωής του βρέφους
• Η σημαντικότητα της δερματικής επαφής (skin to skin contact)
• Πώς να επιτύχουμε την έναρξη και συνέχιση του θηλασμού
• Οι πρώτοι μήνες θηλασμού
• Πιθανά προβλήματα & αντιμετώπιση
• Εμπόδια και εσφαλμένες απόψεις

Θα ακολουθήσουν:

• Ανοιχτή συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματα και πρακτικές συμβουλές
• Κλήρωση με ένα δώρο έκπληξη
• Δωροεπιταγές oικολογικών προϊόντων για μωράκια & μαμάδες, για όλες τις συμμετέχουσες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, το κατάστημα θα χρεώνει τυχόν παραγγελίες.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχών (μέχρι 18 Μαΐου) για να καθοριστεί ο χώρος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.mitrikosthilasmos.com, info[at]mitrikosthilasmos.com

Για δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες: www.mitrikosthilasmos.com


Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός ελληνόφωνος τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, σας προσκαλεί στο 3ο κατά σειρά, δωρεάν σεμινάριο του 2ου κύκλου μηνιαίων, ενημερωτικών σεμιναρίων "Ρώτα από κοντά"  που οργανώνει στην Αθήνα, για θέματα μητρικού θηλασμού και μητρότητας, τα οποία απευθύνονται σε μέλλουσες και νέες μητέρες!

Την Τετάρτη 25 Απριλίου και ώρες 14:30-16:00 (περιοχή Χίλτον), με εισηγήτρια την Κάτια Σοφιανού-Κατσούλη, Παιδίατρος, MSc, MRCPCH, PgDip (Allergy), Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστεί το θέμα: "Παρακολούθηση της ανάπτυξης στο μωρό που θηλάζει. Εισαγωγή στερεών τροφών".

Η σωματική ανάπτυξη στο μωρό που θηλάζει είναι πολλές φορές διαφορετική από αυτή του μωρού που τρέφεται με τεχνητό γάλα.

Στη συνάντηση αυτή θα επισημανθούν αυτές οι διαφορές, ενώ θα γίνει αναφορά στα «άλματα» και τα «πλατώ» ανάπτυξης καθώς και ο χειρισμός τους.

Μετά τους πρώτους 6 μήνες αποκλειστικού μητρικού θηλασμού, πρέπει να γίνει η σταδιακή εισαγωγή στερεών τροφών με παράλληλη διατήρηση του θηλασμού. Το πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών είναι το αντικείμενο του δεύτερου μέρους της συνάντησης.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματά σας, και πρακτικές συμβουλές.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες
  • Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι' αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Για την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα στο email που θα δηλώσετε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.mitrikosthilasmos.com/ & info[at]mitrikosthilasmos.com


Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός ελληνόφωνος τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, σας προσκαλεί στον δεύτερο κύκλο δωρεάν, μηνιαίων, ενημερωτικών σεμιναρίων "Ρώτα από κοντά" που οργανώνει στην Αθήνα, για θέματα μητρικού θηλασμού και μητρότητας τα οποία απευθύνονται σε μέλλουσες και νέες μητέρες.

Σεμινάρια Μαρτίου

  • Την Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρες 17:00-19:00 (περιοχή Αμπελόκηποι), με εισηγήτρια την Μαρία Φερτάκη, Ψυχολόγος ΜΑ, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστεί το θέμα: "Μύθοι και πραγματικότητα για τον ύπνο του μωρού που θηλάζει".
  • Την Τετάρτη 28 Μαρτίου και ώρες 14:30-16:00 (περιοχή Χίλτον), με εισηγήτρια την Κάτια Σοφιανού-Κατσούλη, Παιδίατρος, MSc, MRCPCH, PgDip (Allergy), Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, θα παρουσιαστεί το θέμα: "Αντιμετώπιση προβλημάτων στο θηλασμό. Θηλασμός και  πρώιμη επιστροφή στην εργασία".

Στο τέλος των σεμιναρίων θα ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση με απαντήσεις σε ερωτήματά σας, και πρακτικές συμβουλές.

Δηλώσεις συμμετοχής

  • Τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε εγκύους και θηλάζουσες μητέρες
  • Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι' αυτό απαιτείται προεγγραφή εγκαίρως. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
  • Για την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα στο email που θα δηλώσετε στη σχετική φόρμα συμμετοχής.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες: www.mitrikosthilasmos.com & info[at]mitrikosthilasmos.com

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008