Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Επικαιρότητα

Τα νέα μας!

Σεμινάρια

 
Εκπαιδευτικό παιχνίδι στο ParentsCafe.gr
29/11/2011

Το παιχνίδι είναι μια από τις σημαντικότερες ασχολίες του παιδιού, αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα ανάπτυξης και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως καθοριστική επιρροή στη διαδικασία της μάθησης. Μέσα από το παιχνίδι, το παιδί εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, πειραματίζεται, ευχαριστιέται, απογοητεύεται, ανακαλύπτει σιγά-σιγά τον εαυτό του και τον κόσμο που το περιβάλλει. Με λίγα λόγια, μαθαίνει!

Το συγκεκριμένο, ψηφιακό, παιχνίδι "Καθάρισε την πόλη" έχει σα στόχο να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μας φίλους στην ανακύκλωση. 

Πατήστε εδώ 
για να το παίξετε! 

Το παιχνίδι απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Σ.Σ.: Το παιχνίδι έχει μικρή χρονική διάρκεια και έχει συγκεκριμένο, εύκολο στόχο: τον διαχωρισμό 10 αντικειμένων (χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο) στους σωστούς κάδους ανακύκλωσης. Μετά την εύρεση ενός αντικειμένου και ενατοποθέτησή του στον σωστό κάδο, υπάρχει ένδειξη για το πόσα απομένουν.

Δείτε ενημερωτικά άρθρα απο τον ίδιο χορηγό:

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι έχει τοποθετηθεί με την ευγενική χορηγία των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

 

Email (επικοινωνία μέσω email)   Μεσογείων 151, Μαρούσι, 15126. Τηλ.: 210 61 86 000, Fax: 210 61 86 020

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008