Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Υγεία & Ιατρική

Ασφάλεια & Πρόληψη

Διάφορα

 

Μια πρωτοποριακή μέθοδος για να βοηθηθούν παιδιά με αυτισμό στο να αναγνωρίζουν συναισθήματα μέσα απο DVD με κινούμενα σχέδια που εκδόθηκε στην Μεγ.Βρετανία - μέσα απο την αρχική έρευνα αποδείχθηκε η μεγάλη αποτελεσματικότητά της.

 
Τι συμβαίνει με τα DNA τέστ, όπως και νέοι νόμοι κατά του καπνίσματος.

Ψάχνωντας τα αίτια δηλητηριάσης των παιδιών μιας οικογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρέθηκαν υψηλά ποσοστά μόλυβδου σε γλυκά που είχαν εισαχθεί απο το Μεξικό απο τη γιαγιά των παιδιών.

 
Χρησιμοποιήστε αυτό τον πολύ ενδιαφέρον χάρτη για να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τις διάφορες περιοχές της πατούσας του ποδιού, που αντιστοιχούν σε διάφορα σημεία του σώματός!

Τη δυνατότητα να "αγγίξουν" το έμβρυο πριν από τη γέννησή του θα έχουν σύντομα οι υποψήφιοι γονείς, χάρη σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα που ενισχύει την τρισδιάστατη τεχνολογία των υπερήχων και επιτρέπει τη δημιουργία εκμαγείου του εμβρύου.

 

2


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008