Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Υγεία & Ιατρική

Ασφάλεια & Πρόληψη

Διάφορα

 

Προβλήματα ακοής . Πως μπορούμε να προλάβουμε τα προβλήματα ακοής ; Τι είναι το ακουόγραμμα; Ποιες οι ενδείξεις βαρηκοΐας σε νεογνά βρέφη και μικρά παιδιά ;

 
Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία"

Μαθήματα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών υγείας - ενηλίκων, παιδιών και βρεφών

 
Το φυσικό φώς, είναι η καλύτερης μορφής πηγή της βιταμίνης D, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου απο το σώμα μας. Μια έρευνα απέδειξε πόσο σημαντική είναι η έκθεση σε φυσικό φώς σε σχέση με τον σχηματισμό του σκελετού του εμβρύου, στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης.

Αποφασίσατε να προσλάβετε μία babysitter. Τί να ρωτήσετε, τί να προσέξετε στην πρώτη συνάντηση μαζί της και τί να ετοιμάσετε για την πρώτη φορά που θα μείνει μόνη της με το παιδί σας.

 
Τέσσερις νέοι μιλούν για τη εμπειρία τους στο πρώτο διεθνές συνέδριο νέων με θέμα την ασφάλεια στο Διαδίκτυο - δελτίο τύπου απο τον Ελληνικό Κόμβο Επαγρύπνησης για ένα Ασφαλέστερο Διαδίκτυο (www.saferinternet.gr)

ΤΡΙΗΜΕΡΗ κινητοποίηση στις 29, 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου πραγματοποιεί ο εθελοντικός σύλλογος «το Χαμόγελο του Παιδιού», ενάντια στη βία και την παιδική κακοποίηση.

 
Εδώ και ενάμισυ χρόνο έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ μια μεγάλη καμπάνια από παιδιάτρους και οργανισμούς σχετικά με τη σημασία της πρώιμης διάγνωσης των διαταραχών του φάσματος του αυτισμού.

Για παιδιά (απο 11 ετών): Tι είναι το grooming?

 
Νέες μελέτες έδειξαν πόσο ωφέλιμο μπορεί να είναι για τις μητέρες και τους γονείς να συμμετέχουν σε ομάδες μαζί με άλλους γονείς, στις οποίες το σπρώξιμο του παιδικού καροτσιού εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα διατήρησης/βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης, το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις αλλά και παιχνίδια με τα παιδιά.

Κάτι που όλοι γνωρίζαμε, αποδείχτηκε με έρευνα που έγινε απο Άγγλους επιστήμονες σε παιδιά απο τρείς χώρες.

 
Είναι πλέον γνωστό ελάχιστο απο το οξυγόνο που αναπνέουμε, χρησιμοποιείται πραγματικά απο το σώμα μας, λόγω λανθασμένου τρόπου αναπνοής. Δείτε εδώ τι χαρακτηρίζει μία αναπνοή που εκμεταλλεύεται όλο τον όγκο των πνευμόνων αλλά είναι και χαλαρωτική.

Οι πληροφορίες που χρειάζεστε για το βούρτσισμα των δοντιών των παιδιών σας. Απο τι ηλικία, πως και πότε.

 
Μία έρευνα που έγινε στης Η.Π.Α. απέδειξε ότι η έκθεση των παιδιών και εμβρύων στα συγκεκριμένα αλλεργιογόνα μειώνει την εμφάνιση αλλεργιών στο μέλλον θεαματικά.

Δραστηριότητες της Μέριμνας - Εταιρεία για την στήριξη και φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστεια και στο θάνατο.

 
Γνωρίζετε ότι ένα κοινό άσπρο κοντομάνικο (t-shirt) παρέχει προστασία από τον ήλιο μόνο σε βαθμό που αντιστοιχεί σε SPF 3 ; Φροντίστε λοιπόν να βάζετε αντηλιακό ακόμα και αν το παιδί σας θα φοράει κοντομάνικο. Iδού όμως και η απάντηση της τεχνολογίας!


2


ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008