Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Υγεία & Ιατρική

Ασφάλεια & Πρόληψη

Διάφορα

 

Ένα ταξίδι με αεροπλάνο δεν είναι για όλα τα παιδιά κάτι ευχάριστο.

 
Σε δείγμα 1100 χρηστών, έγινε έρευνα για την σχέση των παιδιών με τα κοινωνικά δίκτυα - μέσα από τα μάτια των γονιών.

Το κέντρο θηλασμού & μητρότητας στα Μελίσσια φιλοξενεί δωρεάν συναντήσεις για τον Μητρικό Θηλασμό & άλλων θεμάτων.

 
Τμήμα ψυχοπροφυλακτικής εγκυμοσύνης, από δημόσια υπηρεσία.

Μια εξαιρετική προσπάθεια που ελπίζουμε ότι θα βρεί πολλούς μιμητές ανά την Ελλάδα. Δωρεάν κύκλοι ενημέρωσης/προετοιμασίας εγκύων για τον τοκετό, τη λοχεία, το θηλασμό και την γονεϊκότητα.

 
Ιατρείο Φυσικού Τοκετού από το Μαιευτικό Γυναικολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Κορίνθου

Πορτοκαλάδα, ζεστή σοκολάτα, καφές, αργότερα το ποτό - μην τα αφήνετε από τα μάτια σας!

 
Η Ευρωπαϊκής Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) γνωμοδότησε σχετικά με την ασφάλεια καφεΐνης - για ενήλικες, εγκύους, θηλάζουσες και παιδιά.

Η γραμμή λειτουργεί τις καθημερινές 09:00 – 17:00, Σάββατο 09:οο-14:00. Οι κλήσεις είναι εμπιστευτικές & με αστική χρέωση.

 
Ενδιαφέρον άρθρο απο το πρόγραμμα ΕΥΖΗΝ (Εθνική δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων) του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Το ΕΥΖΗΝ είναι πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

To 5ο τεύχος του Saferinternet.gr για το έτος 2012 περιέχει παράδειγμα αξιοποίησης του αναρτημένου υλικού της δράσης Safeinternet.gr στη διδακτική πράξη, με στόχο την καλλιέργεια δεξιoτήτων ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου στους μαθητές δημοτικού.

 
Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για να πλοηγείστε με ασφάλεια στο διαδίκτυο! (Μέρος 1ο)

Διαβάστε έναν χρήσιμο οδηγό για το πως να ενεργοποιήσετε τον Γονικό Έλεγχο (Parental Control) στον Mac υπολογιστή σας.

 
Δείτε ποιά ατυχήματα είναι πιο συνηθισμένα και ποιά είναι τα προληπτικά μέτρα που προτείνουν το Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς"

Ανακάλυψη νέας μη επεμβατικής προγεννητικής διάγνωσης για το σύνδρομο Ντάουν κατά την οποία λαμβάνεται αίμα από την έγκυο μητέρα

 
Η παχυσαρκία αποτελεί την αιτία εμφάνισης σημαντικών ιατρικών προβλημάτων, μεταξύ άλλων και του μυοσκελετικού συστήματος
ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008