Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επίσης, κοινοποιούμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστότοπού μας στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων. Προβολή λεπτομερειών ! [ OK ]
Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων Σύνδεσμοι Α-Ω | chat
0-2 | 3-5 | 6-12
forum υγεία & ασφάλεια διατροφή ψυχολογία δραστηριότητες ειδήσεις
   
Υγεία & Ιατρική

Ασφάλεια & Πρόληψη

Διάφορα

 
Υγιεινή διατροφή σε παιδικούς σταθμούς & σχολεία
27/06/2016

 

Παραθέτουμε πιο κάτω το κείμενο της περιγραφής αυτής της ομάδας facebook. Την ομάδα μας την γνωστοποίησε αναγνώστρια της ιστοσελίδας. 

Είναι θέμα υγείας το να προάγεται η καλή και υγιεινή διατροφή σε παιδικούς και σχολεία. 

Για αυτό το λόγο υπάρχει και ειδικό ΦΕΚ το οποίο αναφέρεται σε αυτό το θέμα.

Η ομάδα facebook έχει συγκεντρώσει πολλά αρχεία και προσπαθεί να δημιουργήσει συσπείρωση των γονέων έτσι ώστε να προκύψει ευαισθητοποίηση, ενημέρωση & σχετικές δράσεις. 

 https://www.facebook.com/groups/307044759419308/  (Αληθινή τροφή σε παιδικούς σχολεία)

Οι αναγνώστες μπορούν να επισκεφτούν την ομάδα και να δηλώσουν θέληση για στήριξη αυτού του σκοπού ανάλογα με τις ανάγκες που υποδείξουν οι διαχειριστές της.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται καταγραφή των ενδιαφερόμενων ανά πόλη στην Ελλάδα έτσι ώστε να υπάρξει οργάνωση ανά νομούς με σχετικές δράσεις.
Επίσης υπάρχουν αρχεία εδώ
https://www.facebook.com/groups/307044759419308/files/
 
στα οποία όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει πληροφορίες.

Προσεχώς θα δημοσιευτούν τα αρχεία εδώ με pdf για εύκολη ανάγνωση κ εκτός facebook. 
 
Ακολουθεί το κείμενο που βρίσκεται στην ομάδα.

 "Η ομάδα έχει στόχο την ενημέρωση και την οργάνωση γονιών και εκπαιδευτικών για τη διεκδίκηση υγιεινής διατροφής σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία. Διεκδικούμε φυσική, αληθινή τροφή για τα παιδιά μας αντί για επεξεργασμένα, τυποποιημένα προϊόντα, τροφές με ζάχαρη, τρανς λιπαρά, συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες, τεχνητά γλυκαντικά και άλλα βλαβερά συστατικά. 

Επίσης, στόχος της ομάδας είναι να υπάρχει σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία ευαισθητοποίηση και ασφαλείς εναλλακτικές για τα παιδιά που έχουν αλλεργίες, δυσανεξίες ή που για άλλους λόγους υγείας αποφεύγουν τρόφιμα ή ομάδες τροφίμων." 

ποιοί είμαστε | επικοινωνία | στατιστικά  
© parents.org.gr - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων 2008