Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως λες στον γιατρο σου οτι τον αλλάζεις?

Recommended Posts

Να σας πω λίγο τι θέμα εχει προκύψει μπας και μου δωσετε καμια ιδεα πως να το χειριστω!

Απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου με παρακολουθει ενα πολυ καλος γιατρος! Με εστειλε εκει η κολητη μου καθως εχει ξεγεννησει ολο της το σοι και εχουν ολες να πουν τα καλυτερα! και δικαιως! Ποιο ειναι το προβλημα τωρα! Εγω σ'αυτον πήγα με την εντυπωση ποτι συνεργαζεται με νοσοκομειο δημοσιο!( και οντως αυτο ισχυε 3 χρονια πριν) Τα τελευταια χρονια ομως συνεργαζεται μονο με Μητερα και Ιασω!!!! :?

Η κουβέντα για τα νοσοκομεια εγινε την προτελευταια φορα που πήγα για εξέταση πριν το β επιπεδου καθως εγω ολον αυτο τον καιρο ημουν σιγουρη οτι συνεργαζεται με το Ελενα! :shock:

Το θέμα ειναι τώρα πως του λες οτι "λήγει" η συνεργασια μας!Θα ηθελα να εχω καλες σχεσεις μαζι του μιας και θα τον ηθελα ως γυναικολογο και μετα την εγκυμοσυνη μου!

Καμια ιδεα?

Να σημειωσω οτι εχω βρει ηδη αλλο γιατρο στο Ελενα και τωρα με παρακολουθουν 2 , αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο! :wink:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

Εγω στη θεση σου θα ημουν ειλικρινης μαζι του, δεν ειναι κακο να του πεις αυτο ακριβως που σκεφτεσαι, οτι λογω οικονομικου δεν θα μπορεσεις να συνεχισεις μαζι του..

Ο δικος μου γιατρος, στον οποιο πηγα συστημμενη απο την κουνιαδα μου, απο την αρχη μου ειπε τα περι κοστους και απο μονος του μας ειπε οτι ειμαστε ελευθεροι να αποφασισουμε αν θα συνεχισουμε ή οχι λογω του οτι συνεργαζεται με ιδιωτικο μαιευτηριο...

Εγω παντως αυτο θα εκανα, δεν ειναι ντροπη να το πεις...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Kαταρχήν σε συγχαίρω για το χιουμορ σου για άλλη μια φορά . Αν μπεις σε τοπικ που έχεις απαντήσει κι εσύ στο γράφω!

Δεύτερον ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΙ ΘΕΜΑ! Πως την πάτησες ρε γαμώτο...... θα μου πεις καθεμια μας θα την πάταγε.. το ευχάριστο είναι ότι έχεις βρει ήδη γιατρό στο ΕΛΕΝΑ. Αυτο εμένα θα ήταν το μεγάλο μου άγχος να εύρισκα τώρα πια ένα καινούργιο γιατρό που να ξεγενάει σε δημόσιο νοσοκομείο. Τώρα όσον αφορά για το πως θα του το πεις... πες του την αλήθεια ότι νόμιζες ότι ξεγέναγε σε δημόσιο νοσοκομείο και εφόσον δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά έχεις βρει γιατρό να σε ξεγενήσει. Σιγά μωρέ τώρα..... μην παρεξηγηθεί...... μην ανησυχείς θα τα πάρει διπλά αυτός κάποια μέρα απο άλλη

Θα πεις αυτο που λες κι εδω, οτι ειχες την λανθασμενη εντυπωση οτι συνεργαζοταν με δημοσιο μαιευτηριο... Νομιζω οτι δεν χωρουν ντροπες σε τετοια πραγματα, το κοστος θα το επωμιστεις εσυ και δεν ειναι και λιγα τα χρηματα :roll::roll:

Παντως το οτι δε θα σε ξεγεννησει, δε σημαινει οτι δεν μπορει να σε παρακολουθει μετα σαν γυναικολογος...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

Kαταρχήν σε συγχαίρω για το χιουμορ σου για άλλη μια φορά . Αν μπεις σε τοπικ που έχεις απαντήσει κι εσύ στο γράφω!

:D:):):D:):D ναι παναθεμα με εχω και απο αυτο!χαχαχαχ

Εφαγα πολυ μεγαλη πικρα τη μερα που μας ειπε οτι οι μονες μας επιλογες ειναι μητερα και ιασω!

Τοσο πολυ που ουτε να χαρω για τον γιο δεν μπορεσα! :evil:

Εχω αρχες φεβρουαριου ραντεβου σε συνεργατη του για τον Doppler ετσι κι αλλιως τον χρειαζεται και η αλλη γιατρος και δεν ημουν διατεθημενη να περιμενω στο νοσοκομειο να το κανω! Μαλλον τοτε θα του σκασψ τη βομβα!

ejdnoznx2qfczs7i.png

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΤΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Αχ σας ευχαριστω βρε κοριτσια μήπως να σας εδινα το τηλεφωνο να τον περνατε εσεις??????

Πως τα κανω μπαχαλο καθε φορα! και η πλακα ειναι οτι μας εχει για πολυ οικονομικα ανετους! Λογω της δουλειας του αντρα μου!Αλλα ρε παιδια 2500€ για ενα δωματιο και μαλιστα οχι ξενοδοχειου ε ειναι πολλα!Αλλο να ξέρεις οτι τα δινεις γιατι ο γιατρος παιρνει τοσα και αλλο για ενα απλο δωματιο!Εξαλη με κανει αυτο! :mad:

ejdnoznx2qfczs7i.png

Ναι ρε συ άσε. Την ασπιρίνη που παίρνεις που λέει ο λόγος εκεί μέσα το χρυσοπληρώνεις. Και όλα αυτά για 3-4 μέρες......... Εγώ έχω σκεφτεί θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα αλλά θα κανονίσω να μπω σε μονόκλινο άντε δίκλινο το πολύ. Αλλα τουλάχιστον για αυτό έχουμε την ασφάλειά μας για να πληρώνει τα δημόσια νοσοκομεία .......

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπησα με τον γιατρο του ΤΕΒΕ οταν εμαθα οτι συνεργαζεται με τα ιδιωτικα μαιευτηρια. δεν του ειπα κατι συγκεκριμενο. απλα ακυρωσα το ραντεβου που ειχα μαζι του. ειχα εξηγησει βεβαια στη μαια που εχει (παρεπιπτοντως ειναι και γνωστη μου) οτι θελω να αλλαξω γιατρο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να του πω κατι, θα το καταλαβει. ετσι με ανελαβε η γυναικολογος του Νοσοκομειου Αργους οπου με 300? θα μπω σε μονοκλινο και οχι 2500? για 3κλινο.

να του το πεις ξεκαθαρα

ξερεις κ ταδε δεν εχω να δωσω μια περιουσια στο μητερα γιαυτο θα παω σε καποιο δημοσιο

εκτος αν δεχτει να σου πληρωσει ολα τα εξοδα :lol::lol::lol::lol:

Εγώ άλλαξα γιατρό στον 4ο μήνα για πολλούς λόγους : οικονομικό, αίσθηση ασφάλειας, rooming-in, τοποθεσία, πολυτέλεια (αφού θα είμαι σε μονόκλινο ή δίκλινο σε αντίθεση με το μητέρα όπου θα ήμουν σε τετράκλινο). Στην γιατρό δεν το ανέλυσα τόσο πολύ. Της ανέφερα μόνο το οικονομικό και τη ρώτησα αν θα μπορώ να την επισκέπτομαι μετά τον τοκετό για τις τακτικές μου εξετάσεις. Ήταν πολύ θετική και μου είπε για ό,τι χρειαστώ να την επισκεφτώ. Πιστεύω κάθε καλός γιατρός έτσι θα αντιδράσει.

Διαφημίσεις

Καλημερα,και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα,ο γιατρος μου ειναι στο ιασω και δεν τον αλαζω με τιποτα!!!

οταν εμεινα εγκυος για πρωτη φορα με παρακολουθουσε αυτος και οταν εφτασα 5 μηνων του ειπα οτι δεν καταφεραμε να μαζεψουμε 2.500 € που ζητουσε το ιασω και μου ειπε να μην ανυσηχω καθολου... με συστησε σε εναν γιατρο στο κρατικο νικαιας και γεννησα εκει.

(πολυ χαλια ηταν εκει απο ολες τις αποψεις)

τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη βρηκα γιατρο στο ελενας απο την αρχη,του το ειπα και δεν ειχε καθολου προβλημα μου ειπε οτι οποτε εχω αποριες η εχω καποιο προβλημα να μην δυστασω να επικοινωνισω μαζι του.

ετσι παω στο ελενας καθε μηνα για να ακουσουν την καρδια του μωρου,και οποτε νοιωθω ανασφαλεια παω στον δικο μου μου κανει υπερηχο και βλεπω και το μωρακι μου, :wink:

Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια ,, εγω εχω τον γιατρο μου δε θελω να τον αλλαξω θα γεννησω στο ιασω εχω ομως και το ταμειο στο οποιο και θελω να γραφω φαρμακα και εξετασεις πρεπει ομως να εχω γιατρο του ταμειου. Ντρεπομαι να παω σε καποιον και να του πω ηρθα σε σενα μονο και μονο γιαυτο... επισης αν πηγαινω και σε αλλον για να γραφει οτι λεει ο αλλος πειραζει να κανω και παραπανω υπερηχα απο οσα γινονται συνηθως? πειραζει το μωρο?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

κορίτσια κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.η γιατρός μου-την οποία εμπιστεύομαι κ έχω πολλά χρόνια-συνεργάζεται με το Μητέρα κ μου είπε 3.500€.σε κάθε επίσκεψη τώρα με την εγκυμοσύνη παίρνει 60 πριν 90.αλλά εγώ δεν θα μπορέσω να βρω τόσα λεφτά...κ σκέφτομαι να πάω στο Έλενα.δεν της το έχω πει ακόμα.θέλω όμως να με παρακολουθεί αυτή κ να γενν΄ξσω πρώτα ο Θεός στο Έλενα.

6tvGp2.png

Νομίζω πως ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία θα είσαι που αλλάζει γιατρό για οικονομικούς λόγους. Έχω ακούσει πολλές κοπέλες που το έκαναν. Οπότε και ο γιατρός σου δεν νομίζω να εκπλαγειν να παρεξηγηθεί ή κάτι τέτοιο. Θα του έχει σίγουρα ξανασυμβεί.

Παρεπιπτώντος, το Έλενας δεν είναι πανεπιστημιακό νοσοκομείο και οι γιατροί του δεν επιτρέπεται να έχουν και έξω το "μαγαζάκι" τους. Μόνο οι πανεπιστημιακοί έχουν αυτο το δικαίωμα.

Έγω πάντως από το Έλενας στο πρώτο μου παιδάκι είχα μείνει απόλυτα ικανοποοιημένη, ήμουν σε μονοκλινο με το μωρο διαρκως δίπλα μου και μας στοιχισε 250 ευρώ, πληρώσαμε μόνο τη διαφορά μονόκλινου από ό,τι έδινε το ΙΚΑ. ΚΑι 1000 ευρώ μαυρα στον γιατρό βεβαίως...

Κοριτσια ευχαριστω για τη βοήθεια! Θα του το πω στο επομενο ραντεβου!ειναι λιγο μετα το Doppler!

Ελπιζω να μην στραβωσει! Να μην εχω να αγχωνομαι και γι'αυτο!

Ευχαριστω και πάλι! :)

ejdnoznx2qfczs7i.png

Κι εγω άλλαξα γιατρό στον 8ο...έστειλα εμαιλ στον παλιο και του άφησα και μήνυμα στον τηλεφωνητή του για να ειμαι σιγουρη οτι το κατάλαβε :lol:

του ειπα οτι αποφασισαμε να απευθυνθούμε σε άλλο μαιευτήριο και οτι τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία!

Ναι ρε συ άσε. Την ασπιρίνη που παίρνεις που λέει ο λόγος εκεί μέσα το χρυσοπληρώνεις. Και όλα αυτά για 3-4 μέρες......... Εγώ έχω σκεφτεί θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα αλλά θα κανονίσω να μπω σε μονόκλινο άντε δίκλινο το πολύ. Αλλα τουλάχιστον για αυτό έχουμε την ασφάλειά μας για να πληρώνει τα δημόσια νοσοκομεία .......

ΣΩΤΗΡΙΑ, το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ δεν έχει μονόκλινα. Στην καλύτερη περίπτωση δίκλινα, και εφόσον φυσικά είναι διαθέσιμα... Κι εγώ εκεί γέννησα κι εκεί θα γεννήσω και πάλι. Είχα ζητήσει δίκλινο και μετά τον τοκετό δεν είχαν τίποτα και μετά από 8 ώρες αναμονής με έβαλαν σε πεντάκλινο. Την επόμενη μέρα είχε ελεύθερα δίκλινα αλλά δε θέλησα να αλλάξω γιατί ήμουν πολύ τυχερή κι εκτός ότι το δωμάτιο ήταν τεράστιο, κάναμε τόσο χαβαλέ με όλες τις κοπέλες, ήταν μία και μία όλες τους που περάσαμε πολύ καλά!

Καλησπέρα κορίτσια. και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Είμαι από επαρχία(όπου όταν ζούσα είχα μια πολύ καλή γιατρό) και τώρα ζώ σε άλλη επαρχιακή πόλη. Όταν έμεινα έγκυος μου συνέστησαν μια πολύ καλή γιατρό η οποία συνεργάζεται με το Ιασώ.Πρίν από ένα μήνα, για διάφορους λόγους (αρκετά σοβαρούς) αποφάσισα να γεννήσω στην πόλη καταγωγής μου. Πώς να το πώ τώρα στην γιατρό μου; Βέβαια κάθε φορά πλήρωνα την επίσκεψή μου, οπότε δεν της αφήνω "ανοιχτό" λογαριασμό. 'Ομως ντρέπομαι πολύ και επίσης σκεφτομαι ότι μετά τη γέννα θα βρίσκομαι πάλι στο σημείο μηδέν, χωρίς γιατρό να με παρακολουθεί.

5Nstp3.png

vgDUp3.png