Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α (ταδε εφη κοινωνικη πολιτικη του κρατους)

Recommended Posts

μην μου δωσετε και πολυ σημασια μπορει το κειμενο που ακολουθει να ειναι μεσα στην μαυριλα αλλα το κεφαλι δεν το εσκυψα ακομα απλα βαρεθηκα......

Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α ...

για πολυ παρα πολυ σοβαρους λογους πρεπει να παω να γραψω το παιδι μου σε βρεφονηπιακο ... πηγα να ρωτησω και με το καλημερα στο ΔΗΜΟ ΜΟΥ (που να καει ......ολοκληρος .....) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙς ...

λεω οκ κατανοω μεσα στην ευεγενεια εγω και το χαμογελο, αλλα ΠΡΕΠΕΙ υπαρχουν σοβαροτατοι λογοι .... ειμαι με τους γονεις μου οι οποιοι και οι δυο αντιμετοπιζουν σοβαρα προβληματα υγειας και τους εχουμε κατσικοθει ....και μου ειναι αδυνατον αν προσαρμοσω ενα παιδι στις ιατρικες αναγκες μεησλικων .....

ασε που πρεπει και να βρω δουλεια.... πως με το παιδι παρασμαλαχα στις συνεντευξεις.....?

τεσπα

πειρα την χλαπατσα ....

γυρναω σπιτι

η θηλια στο λεμο ...το παιδι πρεπει να φυγει εστω καποιες ωρες απο εδω μεσα.... εσυ πρεπει να βρεις δουλεια ...οι γονεις δεν ειναι καλα ....το παιδι δεν το γραφουν στον παιδικο ...δουλειες δεν υπαρχουν .... κατι stage μου λενε με μη συνταξημα και κουραφεξαλα ... τεσπα....

παρνω τηλ τα αρμοδια υπουργεια να μαθω τι παιζει με τις περιοβοητες θεσεις που κρατανε οι δημοτικοι βρεφονηπιακοι σταθμοι για κατι τετοιες περιπτωσεις...ΚΑΝΕΙς ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...οσπου καταληξαμε ....στο οτι ειναι στην δικαιωδοσια και αρμοδιοτητα του ΔΣ του δημου μου.....

δλδ για τα αυτονοητα ΕΓΩ πρεπει

ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΥΠΟΜΗΝΜΑΤΑ

ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΕς ΔΗΛΩΣΕΙς

ΝΑ ΔΗΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

και ολα αυτα για να αποφασησουν αν το παιδι μου πρπει να το δεχτουν στον παιδικο σταθμο ???????????????

Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α

και πιο πολυ απ ολα βαρεθηκα να ακουω ...εισαι μαγκακι εισαι μαχητηρια ..κανε υπομονη , μην τους αφησεις ετσι ....

Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α ......

ΚΑΙ ΣΑΦΩς δε θα σκυψω ο κεφαλι ΚΑΙ ΣΑΦΩς δεν θα τους περασει ....ΚΑΙ ΣΑΦΩς (τωρα ειδηκα που ειμαι ανεργη και εχω το χρονο να τρεχω σε ολα αυτα ) θα τους τσακισω .... ΑΛΛΑ .... Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α

Κ Ο Υ Ρ Α Σ Τ Η Α ... σε αυτην την κοινωνια σε αυτο το κολοχωρι που το λενε ΕΛΛΑΔΑ .... να μην εχει αξια Τ Ι Π Ο Τ Α .....

αυτα!

τα πα

ξεσκασα.... βαρατε τωρα!

Διαφημίσεις

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1679398vi5lfc6pjo.jpg

Kι ας βαρέθηκες κι ας κουράστηκες...

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι.

Ένα κ@λ@χανίο είμαστε.

Και δεν είναι κακό να λυγίζουμε και να νιώθουμε αδύναμοι κάποιες φορές.

Και οι λυγαριές όταν λυσσομανάει ο άνεμος λυγίζουν.Όμως δεν σπάνε...

στέκονται πάλι στο ύψος τους.

Εύχομαι τα καλύτερα Άρια!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

aria ας είχες μπάρμπα τον δήμαρχο και θα σου λεγα εγώ τι σόι υπομνήματα και υπεύθυνες δηλώσεις θα χρειαζόταν να κάνεις..αλλά είπαμε ..ζούμε στο κωλοχώρι που λέγεται Ελλάδα...

Δυστυχώς έτσι δουλεύει το σύστημα..

Όρεξη να χεις να τρέχεις..ελπίζω να βγάλεις άκρη..

θα πεσει υπομνημα χατζινικολαου ευαγγελατος ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ που θα παει συννεφο ......

να ρε που βαζουμε την ψυφο μας ....στο κωστηκα και στο γιορικα , στην σκυλα και στη χαριβδι .... στο γρεμο και στο ρεμα....

τα χω παρει λεμε....

εδω τους ειπα : κοιταξτε ειναι ή βρεφονιπιακος ή υδρυμα ακι μου ειπαν : ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ .....ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΛΕΒΕΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙς ΘΕΣΕΙς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ..... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς.....

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

κι οπως λεει και το ασμα

αμα τα παρω θα παρω φορα ....

Διαφημίσεις

Ρε γμτ τρελαινομαι οταν ακουω τετοια πραγματα :evil: ... Δηλαδη τι παει να πει δεν εχουν θεσεις?? Αν εκει που κρατουν 15 παιδακια, κρατησουν 16 τι θα παθουν?? Θα κουραστουν??

Για ονομα του Θεου!! Αν ειναι καποιο παιδι που εχει αναγκη να το παρουν ειναι της Αριας... Κοινωνικο κρατος σου λεει μετα και μλκς :mad::mad: ...

Εδω θα μου πεις οτι εμας μας εβγαλαν το λαδι οτι προηγουνται τα παιδια των οποιων και οι γονεις ειναι δημοτες του εν λογω δημου...

Μακαρι να μπορουσα να σου εδινα τη δικη μας θεση στο σταθμο αν γινοταν :oops::oops:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ΕΕΕΕΕΕΕΕ Κοπελιά τι περίμενες κι εσύ άκου εκεί θέλεις να πας

το παιδί σε δημόσιο παιδικό σταθμό :roll::roll: με τι προσόντα μου λες????

Θέσεις δεν υπάρχουν για ανύπανδρες μητέρες άνεργες

με ηλικιωμένους γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Μόνο αν επαγγέλεσαι

σύζυγος πρωθυπουργού. Σίγουρα το έχεις ξανακούσει. Αν όχι, πηγαίνε στη διευθύντρια του δημοτικού παιδικού σταθμού της Ραφήνας να σας το πει. Το θέμα προέκυψε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπου πολλοί γονείς διαμαρτυρήθηκαν ότι για να πάρουν τα δύδυμα του Καραμανλή στο σταθμό έμειναν έξω 18 παιδιά, που δικαιούνταν να μπουν κανονικά. Το βασικότερο κριτήριο για να μπει κάποιο παιδί στον δημοτικό σταθμό είναι να εργάζονται και οι δύο γονείς. Στην περίπτωση των «διδύμων» αυτό δε συνέβαινε. Έτσι συνεδρίασε το Δ.Σ. του σταθμού και αποφάσισαν να δεχτούν σαν επάγγελμα της κας Καραμανλή το «σύζυγος πρωθυπουργού».

Τώρα χωρίς πλάκα υπομονή και επιμονή 195922m1fc9mkx4x.jpg

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

ρε Christie ποια δικιαι σου θεση ...τι λεμε τωρα????? ετσι κρατος δεν γνεται...α με τις ευγενικες χωριγιες...εδω λεμε ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙς για εκατατες αναγκες και με πετανε σαν σκυλι ....... ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ .... πλακα μου κανεις...?

σιγα μην εδηνες την δικη σου θεση για καποιον ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ...ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ?

ΕΜΠΟΡΑς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ..... ΕΚΠΤΩΣΕΙς ΚΑΝΕΙ .... ρε ουστ ....!!!!

θα πω παραδιεγμα μιας χωρας και οχι ΤΗς ΛΑΤΡΜΕΝΕΗς ΣΟΥΗΔΙΑς ...

λοιπον ανυπαντρη μητερα με παιδι μη αναγνωρησμενο απο τον γεννητορα (εγω σαν να λεμε)

500ε επιδομα

επιδομα ενοικιου 600ε

παιδικος σταθμος

προσφορα σταθερης εργασιας στο δημοσιο τομεα...

διαδηκασια:

καταθεση στον αντιστοιχο δημο ενος βιογραφικου και ληξιαρχηκης πραξης γεννησης... μετα απο λιγο ερχετε συμβουλος επαγγελματικης καταρτησης στον χορο της μητρος .... και της προτεινει εργασιες...εχει επιλογες αποφασηζει ...

ταυτοχρονα ερχετε ψυχολογος ...συνεδριες στον χορο της μητερας...

μετα ερχετε ο διευθυντησς του παιδικου και της παιρνει απο το χερακι και της δειχνει τον παιδικο

...ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

ΘΕΛΕΤΕ?

ΤΑ εχουν γραψεικατα καιρους κι αλλες μαναδες ...δεν γουσταρω να γινομαι (πως λεμε εντο στο ελαντα ) γραφικη ....

αλλα το λουκι παλουκι που εχω στον αποπατο εδω και χρονια ...ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ... ετσι τα λενε στο ελαντα....

(ΠΑΙΔΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ )

SAM ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΡΑΦΑ ....

ΠΟΙΟ ΣΜΠΟΥΛΙΣ ΚΑΙ ΡΑΦΙΝΕς ... παλκα μου κανεις? ....εδω τρεχω για των αλλονων τα δικαιωματα τωρα ....για τα δικα μου θα κανω την κοτα ? θα τους τρελανω λεμε,......

ΔΣ

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ .....

ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕς ....

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ (κυμα θα με κανουν αλλα δεν πειραζει ) .......ΠΑΝΤΟΥ !!!!

ΜΑ ΝΑ ΤΟΥς ΛΕΣ ή ιδρυμα ή βρεφονηπιακος και να σου λενε ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ???? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ????????

Τι να πω ρε Αρια....????

ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΝΟΙΑ!

Και αν τολμήσεις να μιλήσεις για κοινωνική πολιτική η καραμέλα είναι "είσαι λαϊκιστής"

Οσο η υπομονή σου και το κουραγιο σου το επιτρέπουν κυνήγησε τους!

Διαφημίσεις

Aria, τα διαβάζω και μου ανεβαίνει η πίεση και δεν κάνει...

Στο Μπαγκλαντές πιστεύω πιό πολιτισμένα είναι τα πράγματα!

Πόσα παιδάκια πολυτέκων, ανύπαντρων μητέρων και άλλων ειδικών κατηγοριών, μπορεί να προκύψουν? Ενα, δύο, πέντε? Ας κρατήσουν πέντε θέσεις επί τέλους που να μην τις φάνε οι ημέτεροι! Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να ψάχνουμε τον Εισαγγελάτο να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα....

Άσε που σε μία σοβαρή πολιτεία ο δημόσιος παιδικός σταθμός θα έπρεπε να εξασφαλίζεται σε κάθε εργαζόμενη. Ως πότε γυναίκες 60 και 70 χρονών θα θυσιάζουν τα τελευταία τους χρόνια να μεγαλώνουν παιδιά αντί να ζήσουν ότι τους απομένει? Ή μπορεί σήμερα και η παντρεμένη να κάτσει σπίτι να μεγαλώσει τα παιδιά της?

Θέλω να πάω στον Καναδά να κυνηγάω αγριόπαπιες!!!!!

ssttaa

η μικρη ειναι κατω των 2,5 ετων .... αρα

και να πω και κατι ....

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟς ΠΡΟΝΟΙΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗς ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΓΑΠΗς?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΖΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΠΕΙΑ ΜΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ? ξερετε ποσες σαν εμενα υπαρχουν στην ελλαδα??????????

ΠΑΙΔΙΑ ....

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....

δεν σας αφορα το ξερω... δεν μπορειτε να κανετε κατι ..... και με την φιλανθρωπια οικογενοια δεν χτιζετε.....!

ΑΡΑ ..ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟς ΜΟΥ ....καντε οτι καταλεβενετε ....στο ερωτημα περι ιδρυματος.... ή μηπως τα φαναρια μου πανε καλυτερα και τα παγκακια....?

δεν ξερω θα δω!

κι εγώ θα έλεγα ότι δεν χρειάζεται το παιδάκι σου να πάει σχολείο με παιδάκια ειδικών ομάδων που έχουν ιδιαίτερες συμπεριφορές, τη στιγμή που υπάρχει η νομοθεσία που λέει ότι οφείλουν να το δεκτούν στον Δημοτικό Παιδικό σταθμό...

ssttaa

Διαφημίσεις

η μικρη ειναι κατω των 2,5 ετων .... αρα

και να πω και κατι ....

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟς ΠΡΟΝΟΙΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗς ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΓΑΠΗς?

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟς ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΖΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΠΕΙΑ ΜΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ?

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ? ξερετε ποσες σαν εμενα υπαρχουν στην ελλαδα??????????

ΠΑΙΔΙΑ ....

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....

δεν σας αφορα το ξερω... δεν μπορειτε να κανετε κατι ..... και με την φιλανθρωπια οικογενοια δεν χτιζετε.....!

ΑΡΑ ..ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟς ΜΟΥ ....καντε οτι καταλεβενετε ....στο ερωτημα περι ιδρυματος.... ή μηπως τα φαναρια μου πανε καλυτερα και τα παγκακια....?

δεν ξερω θα δω!

http://www.poeota.gr/_download/FEK1519-2002.pdf

Στην σελίδα 6, το άρθρο 4, να τους το βάλεις στην μούρη! Κάνε σαματά!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

http://www.poeota.gr/_download/FEK1519-2002.pdf

Στην σελίδα 6, το άρθρο 4, να τους το βάλεις στην μούρη! Κάνε σαματά!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ....

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕ ΚΑΝΩ !!!!!

ΔΩΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ .... ΔΩΣΤΕ

ΤΟ ΚΡΑΤΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ καθημερινα.....

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...

ΚΑΙ ΟΙ εφημεριδες την κυβερνησεως ειναι φουμαρα....

αλλα με τα οπλα τους θα παλεψω...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΩ!!!!!!!!!!

Άσε τα όπλα κατά μέρος aria146!

Να το παλέψεις γιατί το δικαιούσε!

Δικαιούσε και φύλαξη τέκνου!

Θα σου στείλω σύντομα περισσότερες πληροφορίες!!

Με ηρεμία και σύνεση όλα θα λυθούν!

Προσπαθώ να σε καταλάβω γιατί δεν μπορώ να μπω στη θέση σου!

Δίκαια θυμώνεις, όμως πρέπει για το παιδί σου να είσαι ήρεμη!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Και μετά σου λένε έχουμε υπογεννητικοτητα!!! :evil: Παίζουμε με τον πόνο μας μου φαίνεται! Δηλαδή σ'αυτή τη χώρα ή γιαγιά πρέπει να έχεις ή δουλειά να μην έχεις!!Ντροπή ρε παιδιά!

an1cCyH0g411210Nzc3NzlkaHwzNTIxNDQ1YmphZHxUTyBGQUZPVVRBS0kgTU9VIEVJTkFJ.gif

s-age.pngs-age.png

Το ότι η Ελλάδα είναι ΑΙΣΧΟΣ δε μου κάνει εντύπωση...

Όμως εσύ μην εγκαταλείπεις... Κυνήγησέ τους! Όσο πάει.. μέχρι όπου πάει!!!!!!!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Αρία, μη λες καθόλου "δεν σας αφορά, αλλά κτλ.." ΟΛΟΥΣ μας αφορά :roll: αυτό που σήμερα έγινε σε σένα αύριο θα γίνει σε μένα, οι μικροαστοί είμαστε στο ίδιο καζάνι :lol::lol:

έχω όμως μια απόρία, δεν έχει το παιδί σου προτεραιότητα ως προστατευόμενο μέλος μονογονεϊκής οικογένειας;;;

δεν πας και μια βολτα απο τον συνηγορο του πολιτη??

http://www.synigoros.gr/

http://www.synigoros.gr/contact_submit.htm

η συνηδηση και η

ΕΝΡΕΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΑΓΡΙΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΥΡΤΙΑ.... ο συνηγορος δεν μπορει να μου κανει τιποτα..... μπορει αλλα , θελει χρονο ...και η κραυγη μου ειναι τοσο δυνατη που θα παρακαμψει χρονους τοπους και κουμπαρους ...για να μην πω και συμετρες απειλες.....

μα καλα Ή ΙΔΡΥΜΑ Ή ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟς ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???????????????????