Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν θέλει παιδικές οδοντόκρεμες.Υπάρχει γεύση φράουλα?

Recommended Posts

Ο μεγάλος μου γιος δεν θέλει καθόλου τις παιδικές οδοντόκρεμες. Προτιμάει να παίρνει του μικρού με τα ένζυμα γάλακτος.

Υπάρχουν οδοντόκρεμες με γεύση φράουλα? Στα σούπερ μάρκετ ή στα φαρμακεία??

ayTFp3.pngivwvp2.png

Διαφημίσεις

Υπάρχει μια παιδική της Elgydium (δε θυμάμαι αν γράφεται έτσι ακριβώς) στα φαρμακεία με πολύ ωραία γεύση (κατ'εμέ) φράουλα- μέντα, δεν ξέρω αν σου κάνει...

• 3 weeks later...
Ο μεγάλος μου γιος δεν θέλει καθόλου τις παιδικές οδοντόκρεμες. Προτιμάει να παίρνει του μικρού με τα ένζυμα γάλακτος.

Υπάρχουν οδοντόκρεμες με γεύση φράουλα? Στα σούπερ μάρκετ ή στα φαρμακεία??

ναι υπαρχει πηρα εγω της crest για το γιο μου και εχει τρελλαθει με τη γευση της αφου συνεχεια πηγαινει στο μπανιο και ζητα να πλυνει τα δοντια του :lol:

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Να σας ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο?Απο το καλοκαιρι μπηκα στη διαδικασια να της πλενω τα δοντια αλλα ακριβως επειδη της αρεσε η γευση της οδοντοκρεμας την καταπινε δεν την εφτυνε.Και επειδη αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο,δεν την ξαναφησα να τα πλυνει.Ξερω οτι πρεπει να μαθει να τα πλενει αλλα τι γινεται με αυτο το προβλημα?Εσεις τι κανετε και ποσο συχνα πλενετε τα δοντακια τους?

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω κατι σχετικο-ασχετο?Απο το καλοκαιρι μπηκα στη διαδικασια να της πλενω τα δοντια αλλα ακριβως επειδη της αρεσε η γευση της οδοντοκρεμας την καταπινε δεν την εφτυνε.Και επειδη αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο,δεν την ξαναφησα να τα πλυνει.Ξερω οτι πρεπει να μαθει να τα πλενει αλλα τι γινεται με αυτο το προβλημα?Εσεις τι κανετε και ποσο συχνα πλενετε τα δοντακια τους?

Μέχρι πρότινος τα πλέναμε με σκέτο νερό αλλά επειδη άρχισε να το βαριέται, βάζουμε οδοντόκρεμα, για να έχει σασπένς :lol:

Εφόσον δεν φτύνει, αν θεωρείς απαραίτητη την οδοντόπαστα, καλύτερα να πάρεις μια που να μην έχει φθόριο.

Προσπαθούμε να τα πλένουμε 2-3 φορές την ημέρα αλλά δεν δέχεται πάντοτε, το δουλεύουμε τώρα εντατικά με καινούργιες οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, βιβλία και τραγουδάκια.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Ολες οι παιδικες που εχω με γευση φραουλα ειναι... δεν νομιζω να εχουν και τιποτα αλλο.. (εγω σιχενομαι τη φραουλα..)

Παντως εμεις ακομα χρησιμοποιουμε την firstteeth απο το φαρμακειο που δεν χρειαζεται ξεπλυμα.. Ειναι μικρος ακομα για να κανει γαργαρες..

O5Lop2.png

kIP3p2.png