Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ (μετα απο φυσ. ορο)

Recommended Posts

ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ 6 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΕΣΩ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣΩ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• 11 months later...

καλημερα σε ολες.

πανω σ αυτο το θεμα, θελω να ρωτησω κατι οποια μπορει να γνωριζει η σας εχει συμβει κ σας .ο μικρος τωρα πλησιαζει 21 μηνων κ χθες το βραδυ του ανοιξε η μυτη του στα καλα καθουμενα 3-4 φορες μεσα σε διαστημα 3 ωρων. χωρις να ειναι βουλωμενη, η να την ξυνει κλπ. ατσι στο ασχετο. ετρεσε λιγο αιμα κ μετα σταματουσε.

του εχει ξανασυμβει κανα 2-3 φορες συνολικα στον υπνο του, δεν το χα κατλααβει απλα ειδα τα σεντονια με αιμα την επομενη μερα. αλλα το χτεσινο με προβληματισε λιγο γιατι δεν εχει ξανατυχει. γνωριζετε που θα μπορουσε να οφειλεται?

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

καλημερα σε ολες.

πανω σ αυτο το θεμα, θελω να ρωτησω κατι οποια μπορει να γνωριζει η σας εχει συμβει κ σας .ο μικρος τωρα πλησιαζει 21 μηνων κ χθες το βραδυ του ανοιξε η μυτη του στα καλα καθουμενα 3-4 φορες μεσα σε διαστημα 3 ωρων. χωρις να ειναι βουλωμενη, η να την ξυνει κλπ. ατσι στο ασχετο. ετρεσε λιγο αιμα κ μετα σταματουσε.

του εχει ξανασυμβει κανα 2-3 φορες συνολικα στον υπνο του, δεν το χα κατλααβει απλα ειδα τα σεντονια με αιμα την επομενη μερα. αλλα το χτεσινο με προβληματισε λιγο γιατι δεν εχει ξανατυχει. γνωριζετε που θα μπορουσε να οφειλεται?

Πασούμι μου εγώ το είχα αυτό όταν ήμουν μικρή εως και τώρα.

Θυμάμαι που μου ειχαν πει ότι εχουν σπάσει κάποια αγγεία στη μύτη μου (απο το υπερβολικό και έντονο φύσημα της μύτης μου όταν ημουν άρρωστη) και με το παραμικρό αλλαγή θερμοκρασίας κρυο ζεστό πχ οπως στο μπάνιο ή με μια απότομη αλλαγή διάθεσης ή στρες άγχος μου άνοιγε η μυτούλα και έτρεχε κανένα 5λεπτο...

Να ρωτήσεις καλύτερα τον παιδίατρο σας

ευχαριστώ για την απάντηση.

θα τον ρωτησω βεβαια τον παιδιατρο. απλα ειπα να δω εδω μεσα τι παιζει γενικα κ αν ειναι σχετικα συνηθες και αν ξανασυμβει θα τον ρωτησω γιατι ποτε δεν ξερεις...

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.