Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καταλληλη στιγμη να βγαλουμε καγκελα????

Recommended Posts

Γεια σας..

εχω την εξης απορια...

το μαϊμουδοπαπαγαλακι μας κοιμαται σε κουνια κρεββατακι με καγκελα σαφως....καποια στιγμη θα πρεπει τα καγκελα να βγουν...να κοιμαται στο κρεββατακι της κανονικα..αντε στην αρχη να της βαλω αυτο το προστατευτικο απο τη μια μερια....θελω πια να μπορει να σηκωνεται μονη της και να μη την περιοριζουν τα καγκελα..οπως επισης θελω και να κανουμε λιγο διαφορετικη ρουτινα υπνου...δηλ να κθομαι στο κρεββατ της και νι διαβαζουμε παραμυθια ...γιατι τωρα ειμαι εγω απεξω αυτη απο μεσα δε μπορει να δειθ...οποτε τα βιβλια τα διαβαζουμε αλλη στγμη της ημερας...ειναι νωρις???το προστατευτικο θα κανει δουλεια???ειναι και λιγο σβουρα στον υπνο της...εσεις ποτε τα βγαλατε τα καγκελ???τι κανατε???

αν εχει ανοιχτει αλλου αναλογο θεμα παρακαλω να μεταφερθει εκει γιατι δε βρηκα κατι αναλογο.... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...