Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πλαστά μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Hoaxes - Chain)

zebelia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 255
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

citron μου εγώ έχω φίλους ( όχι γνωστούς ) που είναι ενεργά μέλη στην κοινότητα Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη...Ρώτησε να μάθεις τους γνωστούς σου τι ακριβώς έγινε με τους κατοίκους του χωριού και μέλη οικολογικών οργανώσεων αν δεν κάνω λάθος το 2006 και στην αντιπαράθεση που είχαν έρθει . Είχε κυριολεκτικά γεμίσει το χωριό με οχιές...

Σίγουρα το φαινόμενο δεν έγινε παντού όπως βαγίνει κατά καιρούς, σίγουρα κάποιοι την τρίχα την κάνουν τριχιά αλλά στο συγκεκριμένο χωριό έγινε.

rQGhp3.png

Dalia μου, ας μην αρχισουμε το "εμενα ειναι φιλος, εσενα γνωστος" γιατι θα κανουμε σαν χαζα. Ο αντρας μου δουλευει σε μη κυβερνητικη οικολογικη οργανωση και ειναι κατι που ειχα ρωτησει αυτον και τα αλλα στελεχη στο παρελθον. Οι οικολογοι δεν εχουν κανενα, μα κανενα απολυτως λογο να αφηνουν φιδια ελευθερα.

Καταρχην, που θα τα βρουνε? Νομιζετε οτι στο πισω μερος των γραφειων τους εκτρεφουν οχιες και σκορπιους ? Το ποσα τηλεφωνα παιρνουνε κατα καιρους και λενε "Παλι αφησατε τα φιδια ελευθερα?. Μας ειπε ο Δημαρχος του χωριου οτι εσεις τα αφησατε " (!!!!!). Για αυτο λεω οτι εχει καταντησει αστειο πλεον. Οι οικολογικες οργανωσεις δεν κανουν τιποτα σε ενα τοπο χωρις πρωτα να μιλησουν και να συννενοηθουν με την τοπικη αυτοδιοικηση και τους κατοικους. Τωρα εαν συντελειται ενα οικολογικο εγκλημα οπως το να σκοτωνουν ζωα που ειναι προστατευομενα χωρις λογο ή να ριχνουν δηλητηριο σε ποταμια και λιμνες, αυτο ειναι αλλη ιστορια. Εκει μπορει να επεμβουν αλλα παντα με διαφανη τροπο και οχι να πανε στα μουλωχτα και να αφηνουν φιδια ελευθερα.

Καλύτερα να ελέγχουμε τέτοιες "ειδήσεις" πριν τις ανακοινώνουμε σε πολύ κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για email με παιδιά που έχουν απαχθεί, έχουν ανίατες ασθένειες κτλ. Δεν βλάπτει να προσπαθούμε να ελέγχουμε από που έρχεται η είδηση, σε τι αποσκοπεί και ποιους ωφελεί. Όλοι μας έχουμε ακούσει για τα παιδιά που απηχθησαν στη Eurodisney με διάφορες καταλήξεις της ιστορίας (μέχρι και ότι τα βρήκαν σφαγμένα στον Σηκουάνα χωρίς όργανα !), για τα παιδιά που απήχθησαν από όλα τα εμπορικά κέντρα ή πολυαλατστήματα της χώρας (κατά διαβολική σύμπτωση όταν πρωτοάνοιγε το κατάστημα/εμποτικό κέντρο) και άλλα παρόμοια.

Η συγκεκριμένη είναι αφέλής και ως ιστορία.

A6s2p3.png

Έλεος πια με αυτές τις ιστορίες. Αυτή η ιστορία με το φίδι και το παιδί έχει παραγίνει. Μέσα σε μία μέρα έγινε το ίδιο περίπου σκηνικό σε Κέρκυρα, Τρίκαλα, Γιάννενα και Λάρισα! Έχουμε φαντασία όμως!!!!! Σε κάθε περιοχή έγινε διαφορετικό σκηνικό αλλα το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, το φίδι σκότωσε μωρό! Φτάνει πια!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

δεν το έχω διασταυρώσει...Αλλά πριν 15 χρόνια είχα ένα λίπωμα στη μασχάλη, το αφαίρεσα και ο γιατρός μου είπε να μην χρησιμοποιώ αποσμητικά. Στην αρχή το τήρησα αλλά επειδή δεν άντεχα χωρίς, τώρα χρησιμοποιώ. Διαβάστε όμως για τη διάκριση που κάνει το παρακάτω κείμενο. Μου το στειλε μια φίλη.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ !

Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ.

ΝΑΙ, ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ !!!

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ.

(ANTIPERSPIRANT – DEODORANT). ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΛΕΓΞΤΕ : «DEODORANT» (ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. «ANTIPERSPIRANT» ΟΧΙ !

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΞΙΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ :

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, Η ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ. ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΙΔΡΩΣΗ. ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ (ANTIPERSPIRANT), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ.

ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΟΓΚΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΓΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΗΣ, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ.

ayTFp3.pngivwvp2.png

...τι να πω..εσεις τι εννεοειτε με το κυκλοφορει χρονια???υπαρχει λογος???(συγγνωμη που ρωταω, αλλα πραγματικα συγκλονισε η ιστορια και ας ηταν πλασματικη οπως λετε)

εννοουμε ακριβως αυτο..οτι κυκλοφορει χρονια...εγω την εχω ακουσει τουλαχιστον 30 φορες τα τελευταια 10-15 χρονια!!!!

Έλεος πια με αυτές τις ιστορίες. Αυτή η ιστορία με το φίδι και το παιδί έχει παραγίνει. Μέσα σε μία μέρα έγινε το ίδιο περίπου σκηνικό σε Κέρκυρα, Τρίκαλα, Γιάννενα και Λάρισα! Έχουμε φαντασία όμως!!!!! Σε κάθε περιοχή έγινε διαφορετικό σκηνικό αλλα το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, το φίδι σκότωσε μωρό! Φτάνει πια!

Και στην Καβαλα κοπελια!!!!Η πεθερα μου πριν κανενα μηνα μου την ειπε για καινουρια...της λεω μυθος ειναι ..κυκλοφορει χρονια κτλ......την ξερω την ιστορια απο μικρη..δεν την εγραψε καμια τοπικη εφημεριδα...τιποτα..δεν την επεισα...το λεει ακομα!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

δεν το έχω διασταυρώσει...Αλλά πριν 15 χρόνια είχα ένα λίπωμα στη μασχάλη, το αφαίρεσα και ο γιατρός μου είπε να μην χρησιμοποιώ αποσμητικά. Στην αρχή το τήρησα αλλά επειδή δεν άντεχα χωρίς, τώρα χρησιμοποιώ. Διαβάστε όμως για τη διάκριση που κάνει το παρακάτω κείμενο. Μου το στειλε μια φίλη.

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ !

Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ.

ΝΑΙ, ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ !!!

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ.

(ANTIPERSPIRANT – DEODORANT). ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΛΕΓΞΤΕ : «DEODORANT» (ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. «ANTIPERSPIRANT» ΟΧΙ !

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΞΙΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ :

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, Η ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ. ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΙΔΡΩΣΗ. ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ (ANTIPERSPIRANT), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ.

ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΟΓΚΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΓΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΗΣ, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κάτι είχα ακούσει αλλά τώρα τρόμαξα στ' αλήθεια...και δυστυχώς το αγαπημένο μου αποσμητικό λέει αυτό που δε θα έπρεπε ANTIPERSPIRANT

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

οταν ημουν πιτσιρικα, ειχα ακουσει σε μια συζητηση μεγαλων, οτι στους υπονομους ζουν κροκοδειλοι... (μη γελατε!! υπαρχει αυτο χρονια τωρα!!!)

ημουν που ημουν δυσκοιλια... ηρθε και.... πετρωσε το... κακο!!

Ακομα και τωρα γελαω... χαχαχαχαχχχαχαχαχααααχαχαχα

msEMp3.png

αχ κοριτσια κι εγω ελαβα ενα τετοιο μαιλ και προβληματιστικα πολυ εγω χρησιμοποιω noxzema αλλα δεν γραφει πουθενα κανενα απο τα δυο.γνωριζει καμια κανενα φυτικο χωρις τετοιες ουσιες;

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση δεν το γνώριζα θα πάω να δω αμέσως τι λέει το αποσμητικό μου.

Δεν μπορείς να πας πίσω και να κάνεις μια νέα αρχή, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από το παρόν και να κάνεις ένα νέο τέλος. paulocoelho

http://www.breakthechain.org/exclusives/antiperspirant.html

Είναι μούφα βρε παιδιά... Είναι μετάφραση ενός ξένου chain letter. Για λεπτομέρειες δείτε στο παραπάνω Link

εχω δυο μπουμπουκακια

• 3 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν σήμερα άκουσα ότι χειρότερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό..

Σε χωριό της Χαλκίδας δυο γονείς πήγαν για μπανάκι στη θάλασσα με το μωρό τους. Για να πω την αλήθεια δε ξέρω τι ηλικίας αλλά το σίγουρο ήταν ότι κοιμόταν ακόμη σε ριλάξ, αρα υπολογίζω ότι θα ήταν κάτω του έτους..αλλά έχει σημασία?? Οι γονείς αφήσαν το μωρό τους στο αυτοκίνητο προκειμένου να κοιμηθεί και αφήσαν το παράθυρο ανοιχτό για να παίρνει αέρα. Μια περαστική περνώντας από το αυτοκίνητο..τι είδε??? Το σκέφτομαι και ανατριχιάζω.. την ουρά ενός φιδιού να κρέμεται από το στόμα του μωρου...:shock: Φυσικά το παιδάκι πέθανε..πνίγηκε για την ακρίβεια, αλλά πραγματικά σε μπορώ να διανοηθώ τις φρικτές στιγμές μου έζησε, τον πόνο, τον φόβο και ότι άλλο...

Από το πρωί που μου το είπε η φίλη μου έχω συγκλονιστεί και τελικά σκέφτομαι ότι δε ξέρεις από πού θα σου έρθει τελικά...αν και οι γονείς έχουν ευθύνη που αφήσαν το μωράκι στο αυτοκίνητο μόνο του..αλλά και πάλι περιμένεις να συμβεί κάτι τέτοιο? Προσοχή στα παιδάκια μας.....και να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

εισαι σιγουρη οτι εγινε στη Χαλκιδα;ακριβως την ιδια περιπτωση ακουσα και εγω με μωρακι 4 μηνων που το ειχαν αφησει οι γονεις για να κανουν μπανιο:shock::evil: μεσα στο αυτοκινητο με λιγο ανοιχτο το παραθυρο κατω απο δεντρα και το φιδι μυρισε το γαλα και μπηκε στο στομα του παιδιου.μονο που εγινε την προηγουμενη εβδομαδα καπου κοντα στο Ξυλοκαστρο.λες να ειναι διαφορετικες περιπτωσεις;

παντως οτι και αν ειναι αυτοι οι γονεις θελουν σκοτωμα:twisted::twisted::twisted:.και καλα το φιδι δεν μπορεις να το προβλεψεις[εγω δεν θα το σκεφτομουν] μα αφηνεις μονο ενα μωρο; μπορουσαν να το κλεψουν να σκασει απο τη ζεστη .κριμα για το παιδακι:cry::cry::cry:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Μάλλον θα είναι η ίδια περίπτωση απλά εμένα μου το είπε μια φίλη μου που μένει σε χωριό της Χαλκίδας και αναφερόταν σε κοντοχωριανούς..δε ξέρω τι να πω αλλά σίγουρο θα είναι το ίδιο..ε δεν πιστεύω να συμβαίνουν συνέχεια τόσο φρικτά πράγματα..

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

τι να πω ρε παιδια........................

δεν ξερεις απο που θα σου¨ρθει,αλλα οτι και να εγινε για εμενα φταινε μονο αυτοι.........

ειναι δυνατον να αφεινεις ενα μωρο στο αυτοκινητο για να πας να κανεις μπανιο?

με τοσα που συμβαινουν και ακουμε πως μερικοι ενεργουν με τετοιο τροπο δεν μπορω να το καταλαβω........

κριμα για το μωρακι.................

ΦΡΙΚΤΟ

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

ΑΧ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ?

.....

Παιδιά, μπορεί να είναι μια από τις ραδιοαρβύλες ιστορίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς...

Μακάρι να είναι αυτό που λες, διότι διαφορετικά είναι ΤΡΑΓΙΚΟ :evil:!

Αυτοί οι γονείς πως θα μπορεσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά από αυτό.... οι τύψεις πρέπει να τους πνίγουν... Καλά καλά, ούτε το σκύλο σου δεν αφήνεις στο αυτοκίνητο, όχι το μωρό !:evil:

.png.png

Αληθινή ή ψεύτική αν είναι η είδηση είναι πολύ φρικτό.

Και οι γονείς ακόμα πιο ''φρικτοί'' αν το άφησαν στο αυτοκίνητο για να ικανποποιήσουν μια επιθυμία τους -το μπανάκι στη θάλασσα- (άστο σε καμιά γιαγια βρε άδερφέ και κάνε ότι θες):evil::evil:

a63700a23b.png 87032dd023.png

ΦΡΙΚΤΟ

ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ

ΑΧ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ?

Χαιρετε μολις διαβασα αυτο το περιστατικο και ανατριχιασα... μαμαλευταρακι εκανα για πολλα χρονια καμπινγκ και θελω να σε ενημερωσω οτι υπαρχουν καποια προιοντα σαν τα φιδακια των κουνουπιων που τα χρησιμοποιουν για φιδια-σκορπιους-σαυρες σε ελευθερο καμπινγκ. Αν θυμαμαι καλα θα τα βρεις σε μαγαζια με ειδη καμπινγκ. Δεν ξερω αν εχετε ξανακανει αλλα το καμπινγκ ειναι καταπληκτικο---Απολαυστε το!!- ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Πραγματικα ηταν φρικτο αυτο που συνεβη!Την ιστορια αυτην την ακουσα και γω αλλα οτι εγινε στη χαλκιδικη οχι στη χαλκιδα.Δεν ξερω τελικα που συνεβη παντως θελει πολυ προσοχη γενικοτερα.

Εκτος απο την Παναγιτσα πρεπει να τα φυλαμε κι εμεις.. και εμεις πηγαιναμε για μπανιο οταν ο χαρης ηταν μωρο και κοιμοταν διπλα μας, στη σκια. Ποτε δεν αφησαμε το μωρο μονο του να μπουμε ολοι στην θαλασσα.. Ετυχε να κοιμηθει και τωρα που κοντευει 3 στην παραλια. Παντα καθοταν ενα ατομο διπλα του να το προσεχει.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...