Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΙΓΑΚ

Φορφορίκη

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Μόλις μπήκα και εγώ στην όμορφη παρέα σας. Το καλοκαίρι θα κάνουμε το γάμο & την βάπτιση της κορούλας μας. θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο γιατί έχω αγχωθεί πολύ! Τώρα θα ξεκινήσω τις προετοιμασίες και φοβάμαι μήπως άργησα λίγο, γιατί λεω να φτιάξω μόνη μου τα προσκλητήρια και τις μπουμπουνιέρες. Το προσκλητήριο θα είναι κοινό. Να κάνω όμως δύο μπουμπουνιέρες?? Ο στολισμός κλπ να κλείνει προς το παιδικό? Για να μην αραδιάσω ένω σωρό απορίες, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και τις ιδέες σας.

Φιλιά και πολλά ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χαρούλα

.png

Φορφορίκη μου ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη χρονια!!!!!Κι εγω εκανα γαμο και βαφτιση μαζι και ειχα κανει ενα προσκλητηριο και απο μπουμπουνιερες ειχα κανει του γαμου μεν αλλα για τη βαφτιση διναμε μονο στα παιδακια κατι παιδικες που ειχα κανει.Π.χ εκανα 200 γαμου και 100 βαφτισης!!!!!Ο στολισμος ηταν πολυ απλος και στα 2.Δεν υπερισχυσε κανενας!

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Χελιδονάκι! Κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν να κάνω. Να κάνω μπουμπουνιέρες κανονικά για το γάμο, και για τα πιτσιρίκια κάτι σε ανεμόμυλο, φιγούρες παιδικές δεν ξέρω και να τα βάλω μέσα σε ένα χωνάκι με καραμελίτσες κλπ. Όσο για τις μπουμπουνιέρες διάβασα μια πολύ ωραία ιδέα που φαναράκια απο το Ικέα μικρά, που μέσα θα έχει πουγκάκι με τα κουφέτα και στο άγκιστρο να έβαζα τα ονόματά μας. (εννοείται και της μπέμπας). Βέβαια είμαι ακόμη στο ψάξιμο. Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου!! δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Αν έχεις καμιά καλή ιδέα καλοδεχούμενη.

.png

καλά δέν υπάρχει κάποια να δώσει ιδέες?????

τίποτα???

ελάτε ρε κορίτσια δώστε μου τα φώτα σας!!! ξέρω ότι έχετε καταπληκτικές ιδέες!!!

περιμένω....

.png

Δωσε μας μια βαση, τι περιπου σκεφτεσαι, τι θα σου αρεσε, αν εχεις καποιο θεμα στο μυαλο σου????

Που θα γινουν τα μυστηρια???........

Παντως πολυ ομορφο το ονομα της κορουλας σου και ασυνηθιστο!!!!! :)

Διαφημίσεις

Ναι... δώσε κανα στοιχείο... :P

Πρωί ή βράδυ; Μέσα ή έξω; Σε τί εκκλησία;

Μην αγχώνεσαι, έχεις καιρό μπροστά σου.

Εννοείται κοινό προσκλητήριο και για τα δύο μυστήρια, σε ένα μέρος θα έρθουν οι καλεσμένοι. Απλά το προσκλητήριο θα αναφέρει και τα δύο γεγονότα. Οι μπομπονιέρες τώρα, είναι συμβολικό. Είναι κάτι γλυκό για να πάρουν μαζί οι καλεσμένοι, και το αμύγδαλο συμβολίζει την αφθονία και τη γονιμότητα (παλιά πρόσφεραν αμυγδαλωτά από αμύγδαλο και μέλι). Αν τα μυστήρια γίνουν το ένα αμέσως μετά το άλλο, δεν χρειάζεται βγαίνοντας οι καλεσμένοι να πάρουν μια μπομπονιέρα για το γάμο και μια διαφορετική για τη βάπτιση. Μπορείς να έχεις μία μπομπονιέρα με κουφέτα, και ένα δωράκι-ενθύμιο για τη βάπτιση με λίγα σοκολατένια κουφετάκια. Ή καλύτερα, ένα αμυγδαλωτό για το γάμο, και μπομπονιέρα για τη βάπτιση.

Για το στολισμό, δώσε μερικά στοιχεία για την ώρα και το περιβάλλον.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το ενδιαφέρον!!! Λοιπόν η εκκλησία είναι ένας μικρός Ιερός Ναός σ' ένα κοντινό χωριό του Βόλου (10' απο το Βόλο) όπου έχει θέα όλο το Βόλο και έχει μεγάλο σχετικά προάυλιο χώρο και αρκετό πράσινο. Τα χρώματα που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω είναι ροζ φυσικά (δεν ξέρω τι απόχρωση) μαζί με καφέ (παστέλ χρώματα του καφέ) και στα προσκλητήρια και στις μπουμπουνιέρες και ότι αφορά το όλο μυστήριο δεν ξέρω ακόμα. Παίρνεις τόσες πολλές πληροφορίες που μπερδεύεσαι. Μου αρέσει πολύ το χρώμα μωβ σε όλες τις αποχρώσεις. Θέλω να βρώ κάτι να το συνδιάσω. Τα μυστήρια θα γίνουν απόγευμα προς βράδυ (γύρω στις 7 να μην ξημερώσουμε κιόλας εκεί) μέσα στην εκκλησία.

.png