Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μονοχορικά δίδυμα με ένα πλακούντα


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ FORUM.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 12ΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ.ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΣΩΜΙΑ21 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΝΙΑΚΑ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΜΝΙΑΚΗ ΚΥΗΣΗ.Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΥΜΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ.

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗ.

ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΑΝ ΜΑΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Αναστασία γεια σου και Χρόνια Πολλά!!

Τα δικά μου τα διδυμάκια είναι μονοχοριακά διαμνιακά και είμαστε αισίως στην 29η εβδομάδα, χωρίς κανένα πρόβλημα ( αν εξαιρέσεις τις συσπάσεις που άρχισαν από νωρίς). Τα μωρά αναπτύσσονται φυσιολογικά και ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι.

Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις γιατί τα πέρασα και εγώ. Και στο βάθος του μυαλού μου εξακολουθεί να υπάρχει ο φόβος αλλά όσο περνάει ο καιρός θα δεις ότι θα υποχωρεί.

Όσον αφορά το αν είναι διαμνιακά ή όχι, η αλήθεια είναι ότι ο υμένας δεν φαίνεται πάντα καλά. Εγώ είχα πάει σε δύο γιατρούς και ο ένας δεν τον είδε (δεν είχε καλό υπέρηχο υποθέτω). Επίσης ο υμένας φαίνεται καλύτερα όταν ο υπήερηχος γίνεται κολπικά. Εμείς τον είχαμε δει από πολύ νωρίς αλλά όταν είπα στον γιατρό μου ότι πήγα και στο νοσοκομείο και δεν μπορούσαν να τον δουν με εξέτασε κολπικά και φαινόταν πεντακάθαρα, ενώ στον υπέρηχο πάνω από την κοιλιά δεν μπορούσε να φανεί καλά. Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό σου σχετικά αλλά είμαι σίγουρη ότι σε μια από τις επόμενες εξετάσεις θα φανεί καθαρά εφόσον υπάρχει.

Κατα τα άλλα θα χρειάζεται να πηγαίνεις στον γιατρό σου συχνά ( εγώ πηγαίνω ακόμη ανα 2 εβδομάδες) ώστε να παρακολουθεί την ανάπτυξη των εμβρύων. Από όσο ξέρω αυτό που απασχολεί τους γιατρούς στην περίπτωση που τα έμβρυα είναι μονοαμνιακά είναι να μην μπλεχτούν οι ομφάλοιοι λώροι τους. Κατά τα άλλα έχουν τους ίδιους κινδύνους με τα διαμνιακά ( βλ το τόπικ που είχα ανοίξει στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, όπου σε παραπέμπει η βούλα).

Μην πανικοβάλλεσαι και πίστεψε ότι όλα θα πάνε καλά...

ΦΕΗ

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...