Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξωσυζυγική σχέση και διαζυγιο..


bill13

Recommended Posts

καλησπέρα σας,

 

είμαι μπαμπάς ενός αγοριού 6 χρονών και ενός κοριτσιού 4 ετών, με την σύζηγο μου είμαστε παντρεμένοι 7 χρόνια.

πριν από ένα μήνα περίπου μου ανακοίνωσε ότι είναι με άλλον και της έχει τελείωσει το μεταξύ μας ζητώντας μου διαζύγιο όσο πιο άμεσα γίνεται.

εμένα φυσικά μου ήρθε κεραμίδα γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι.

το πρόβλημα είναι ότι εδώ και ένα μήνα που συμβαίνουν όλα αυτά, δεν ασχολείται με τα παιδιά.

τα παιδιά τα πηγαινοφέρνω εγώ σχολείο και τα απογεύματα ασχολούμαι μαζί τους εγώ και οι παππούδες τους, αφού μένουμε σε διπλοκατοικία, πάνω εμείς κάτω οι παππούδες.

καθε βράδυ μόλις κοιμηθούν τα παιδιά παει σ αυτον και τωρα τελευταία δεν πατάει καν στο σπίτι , μπορεί να κανει δυο τρεις μερες να ερθει και αυτό για να κανει ενα μπανιο να παρει ρούχα και όχι για να ασχοληθεί έστω και μια ώρα με τα παιδιά.

 

την ρώτησα αν θέλει να αφησει εντελώσ τα παιδιά και μου δήλωσε όχι και ότι οταν βαλει σε μια ταξη την ζωή της θέλει και τα παιδιά..

 

δεν εχει καποιο θέμα μαζί μου , παρά μονο ότι της ειχε τελείωσει εδω και καιρό το ερωτικό κομμάτι και ότι τωρα βρηκε εναν νεο ερωτα και θελει να το ζησει.

 

δεν μου χει ζητησει να φύγω από το σπίτι, και οταν την ρωτησα γιατί δεν ασχολείται λίγο με τα παιδιά μου είπε ότι είναι ήσυχη αφού τα φροντίζω εγώ και οι γονείς της.

 

εγώ δεν ξέρω τι να κάνω , πως να κινηθώ και τι μου ξημερώνει, το μονο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να αφήσω τα παιδιά μου και θελω να μαι εκεί γι αυτά κάθε στιγμή

 

προβληματίζομαι ότι ακόμα και  για συνεπιμέλεια που έχουμε συζητήσει, και συμφωνούμε τα παιδιά πως θα το βιώσουν όλο αυτό με δυο σπιτια και μια στον ενα μια στον αλλον..

 

οποιος έχει ανάλογη εμπειρία ας βοηθήσει..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγώ θα πρότεινα να βρεις έναν δικηγόρο να σε συμβουλέψει. Αν είναι όπως τα λες τα παιδιά καλύτερα θα ήταν να είναι μαζί σου. Μου φαίνεται αδιανόητο επειδή βρήκε κάποιον άλλον να μην ασχολείται καθόλου με τα ίδια της τα παιδιά. Τα παιδιά σας θα έπρεπε να είναι πάνω απ' όλα. Κ απ' τη στιγμή που έχει άλλον νομίζω το δικαστήριο μπορεί να βγει υπέρ σου. Δεν ασκώ βέβαια τέτοιο επάγγελμα.

Link to comment
Share on other sites

βρίσκω εξαιρετικά ψύχραιμο το μήνυμά σου οπότε θεωρώ οτι όντως τα παιδιά είναι καλά μαζί σου, και αυτό πρωταρχικά είναι το πιο σημαντικό. 

Είναι πολύ ευαίσθητες ηλικίες. Συγχαρητήρια για την ωριμότητά σου. 

Η σχέση σας μετράει όσο οι εγκυμοσύνες και τα παιδιά άρα δεν έχετε ζήσει στην ουσία κάποια χρόνια ως ερωτευμένο ζευγάρι οι δυο σας, οπότε με τον κλονισμό της μητρότητας φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι που έχει σίγουρα προκαλέσει ρήξη. 

 

Πόσων ετών αν επιτρέπεται είναι η μητέρα των παιδιών σου και πόσων ετών εσύ;
 

Η μητρότητα αλλάζει τον τρόπο που μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της το σώμα της την σεξουαλικότητά της. 

Πιστεύω ότι προ παιδιού είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και δυστυχώς δεν είναι ευκολα για τις γυναικες να το ανακαλύψουν αυτό εντός γάμου όταν εχουν δυο παιδιά. 

Προσωπικά είμαι 48 χωρισμένη 4 χρόνια τώρα, και πρέπει να πω ότι τώρα ανακαλύπτω τι σημαίνουν οι επαφές,... αλλά ομως δεν εχει σχέση με αγάπη..

Ίσως εσείς οι άντρες το έχετε αυτό εξαρχής οι γυναίκες όμως δεν το έχουν, ίσως όταν βλέπεις ότι η ζωή σου αυτή είναι δεν έχει άλλη, καταλαβαίνεις ότι δε μπορείς να ζησεις χωρίς αυτό πια. 

Επίσης αλλάζει το γούστο μιας γυναίκας σε σχέση με το ερωτικό, μετά την μητρότητα. Προ αυτής δεν είχες αυτό ως επίκεντρο εχεις ως επικεντρο να βρεις εναν αντρα που να είναι σίγουρος ως πατέρας , ..

δεν εχουν όλες την ωριμότητα του να ξέρουν ποιός είναι αυτός που θα τις έλξει για μια ζωη  ενώ είναι και καλός πατέρας. 

Είναι και τύχη αυτό το πράγμα. 

Νομίζω ότι είναι πολύ πολύ διαφορετικά για τους άντρες. Για αυτό χωρίζουν και τόσα ζευγάρια νομίζω. 

Κάποια στιγμή αν ανακαλύψεις ότι δεν έχει ταιριάξει το ερωτικό, δεν μπορείς πια να γυρίσεις πισω ενώ για εσάς τους άντρες άπαξ και αγαπησετε το ερωτικό μένει εκεί, το βλέπω από όσα ζευγάρια έχουν μείνει μαζί, μένουν επειδή ο άντρας  και η γυναικα έχουν κατασταλαγμένο αυτό το πραγμα. 

 

Εσύ δεν ξέρω τι κανεις για τον εαυτό σου αν προσέχεις το σώμα σου την διατροφή σου, και αν το κάνει αυτό και η γυναικα σου, κάποιες φορές αυτές οι ασυμβατότητες ξενερώνουν σε βάθος ο ένας τον άλλο  (προς οποιαδήποτε κατεύθυνση είτε αν καποιος είναι υπερβολικός υπερβολική στην γυμναστική και δεν φροντίζει το πνεύμα κλπ κλπ). 

Νομίζω ότι και οι άντρες περνάνε το ίδιο όταν αν εχουν επιλέξει για σύντροφο μια γυναίκα αλλά ερωτικά δεν έχουν κατασταλάξει από πριν ή ανακαλύψουν ότι τελικά δεν ταιριάζει το ερωτικό τους γούστο.  Απελευθερώνεσαι κάποια στιγμή στην ζωή και θέλεις να ζήσεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει ότι αυτό που νόμιζες ή αυτό που πρέπει. Λυπάμαι για αυτό που βιώνεις, 

οπως και να έχει θα σύστηνα να της προτείνεις να πάτε για συμβουλευτική ή να πας εσυ για τον εαυτό σου για να βρείς μήπως τι είναι αυτό που δεν είδες, ίσως σε κάνει αυτό πιο δυνατό, πιο καλό πατέρα και coparent,  

από την άλλη μπορεί να οδηγήσει στο να βρεθείτε πάλι πιο κόντά,... αν βρείς εσύ τι είναι αυτό που της έλειψε... 

Εκτός και αν εχεις κάνει κάτι πολύ κακό που την ξένισε εντελώς, μια γυναίκα νομίζω μπορεί να θέλει να επιστρέψει στον πατέρα του παιδιού της αν αισθανθεί ότι εκείνος έχει όντως καταλάβει και μπορεί να της δώσει αυτό που ίσως δεν μπόρεσε νωρίτερα. 

Σίγουρα και ανάποδα μπορεί να ισχύει αυτό. Κανείς δεν θέλει να χωρίσει αν δεν υπάρχει λόγος, ψάξτε το λοιπόν, ψάξε το  εσυ... Κουράγιο και να χαίρεσαι τα παιδιά σου! Όπως και να έχεις είσαι τυχερός που τα έχεις! 

 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...