-
-
- 25 απαντήσεις
- 12.393 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 243 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 4.969 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.378 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 633 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 56 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.468 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 21.775 εμφανίσεις
-
- 247 απαντήσεις
- 119.136 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 175 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 280 εμφανίσεις
-
Αίτηση στα ΕΣΠΑ για παιδικό σταθμο
Από dama87, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 9 απαντήσεις
- 708 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από vickypap,Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΣ ΠΙΕΖΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΥΣΤΗ ΑΣΠΡΟ ΑΠΟ ΕΞΩ Κ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ Κ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Κ (ΚΑΚΩΣ ΜΕΝ) ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΩΟΘΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΑ ΚΥΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.(ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 28 ΧΡΟΝΩΝ).
-
Από demi,Ελπιζω να μην το περασει καμια γυναικα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης γιατι πραγματικα δεν εχω νιωσει ξανα τετοιο πονο.το χειροτερο απο ολα ηταν οτι νομιζαν πως ειναι συσπασεις και μου διναν τα αναλογα φαρμακα και το καταλαβαν οτι ηταν κολικος νεφρου επειτα απο 4 ημερες.φαρμακα δεν ηθελαν να δωσουν αλλα πηρα μονη μου ενα buskopan γιατι νομιζα οτι θα εβγαινε η ψυχη μου.μετα απο αυτο που περασα εχοντας ο αθλιος γυναικολογος μεγαλη ευθυνη για ολο αυτο το θεμα θελω να πω προσοχη και μια 2 γνωμη οταν σας συμβαινει κατι σε ολες τις μελλουσες μανουλες.ειναι συχνη επιπλοκη απο οτι μου ειπαν μετα....
-
Από tsalek,Γεια σας κορίτσια.
Υπάρχει μήπως καποιος γονιός που να αντιμετωπίζει το πρόβλημα της συγγενούς υδρονέφρωσης ;;
Το αγοράκι μας έχει μια διάταση στο ένα του νεφρό και του δίνουμε αντιβίωση από την πρώτες μέρες. Έχουμε κάνει μια σειρά εξετάσεων (υπέρηχος, κυστουρηθρογραφία, νεφρόγραμα) και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το θέμα είναι να μην φτάσουμε στο σημείο της επέμβασης για να μην ταλαιπωρηθεί ο γλυκούλης μου. Θα με ενδιέφερε να μάθω για παρόμοιες περιπτώσεις και πως αντιμετωπίστηκαν.
edit admin
Δείτε όλα τα θέματα εδώ με το tag υδρονέφρωση
https://parents.org.gr/forum/search/?q=υδρονέφρωση -
Από Nkk96,Καλησπέρα σας! Η μικρή μου 18 μηνών με ερπητικη στοματίτιδα. Την πήγα στο νοσοκομείο με αφυδάτωση,μας έσπασαν οι φλέβες και δεν τις βρήκαν άλλες και έβγαλαν τν όρο. Τώρα στο σπιτι προσπαθούμε να ενυδατωσουνε το παιδί. Γάλα, νερό ηλεκτρολύτες και κρεμουλες με την σύριγγα! Αντιδράει και κλαίει όταν μας βλέπει με την σύριγγα αλλά επιμένουμε. Ανυσυχω όμως βρε παιδιά. Έχει κάποια παρόμοιες εμπειρίες?? Όταν μετράω τα ούρα θα πρέπει να μετράω γεμάτα παμπερς η πόσες φορές κατουρησε??Μέχρι στιγμής αυτό το οκτάωρο ήπιε γύρω στα 500ml υγρά συμπεριλαμβανομένου κρέμας ,γιαουρτιού κτλ ! Είναι πολύ ανορθόδοξος ο τρόπος της σύριγγας η κουταλάκι κουταλάκι???πόσο θα κρατήσει? Από φάρμακα περνάει zovirax .
-
Από Abbie,Ο γιος μου είναι 8 μηνών και έχει διαγνωστεί με συγγενές νεφρωσικό σύνδρομο. Πριν απο λίγες ημέρες έκανε εγχείρηση αφαίρεσης και των 2 νεφρών του. Τώρα θα κάνει περιτονιακή αιμοκάθαρση μέχρι να βρεθεί μόσχευμα και να κάνει μεταμόσχευση. Όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή του θα έρθει στο σπίτι και θα πρέπει εμείς να τον συνδέουμε με το μηχάνημα αιμοκάθαρσης. Υπάρχουν άλλοι γονείς με παρόμοιες εμπειρίες? Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα?
-