Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατρος - Στέλιος Παπαβέντσης

despina100

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τον εχει καμια κοπελα ως παιδιατρο; χρειαζομαι εναν παιδιατρο σχετικο με το θηλασμο γιατι ο μπεμπης μου εχει αλλεργια στο αγελαδινο και μεχρι τωρα εχω συναντησει την πληρη ασχετοσυνη απο τους γιατρους σε οτι αφορα το θηλασμο και τις αλλεργιες.εχω διαβασει καλα λογια στο ιντερνετ αλλα θα προτιμουσα μια πιο προσωπικη αποψη...

Μιλάς για τον ίδιο γιατρό που είναι συνεργάτης του φόρουμ?

Αν ναι, εδώ έχει πληροφορίες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81047

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

δεν πηγαινω καθως ειμαι αθηνα..αλλα σιγουρα θα πηγαινα εαν ημουν Θεσσαλονικη!!

θεωρω οτι οι αντιληψεις του επανω σε πολλα θεματα ταιριαζουν με τις δικες μου και τον εκτιμω γιατι σεβεται την δουλεια του..σεβεται τα παιδια και τις μητερες..ειναι ενημερωμενος και συμμετεχει πολυ ενεργα στην ενημερωση και των μητερων..ειναι ενας ανθρωπος που σεβομαι χωρις να εχω γνωρισει...

γιατι ρωτας?

83hKp3.png

δεν πηγαινω καθως ειμαι αθηνα..αλλα σιγουρα θα πηγαινα εαν ημουν Θεσσαλονικη!!

θεωρω οτι οι αντιληψεις του επανω σε πολλα θεματα ταιριαζουν με τις δικες μου και τον εκτιμω γιατι σεβεται την δουλεια του..σεβεται τα παιδια και τις μητερες..ειναι ενημερωμενος και συμμετεχει πολυ ενεργα στην ενημερωση και των μητερων..ειναι ενας ανθρωπος που σεβομαι χωρις να εχω γνωρισει...

γιατι ρωτας?

συμφωνω απολυτα δυστυχως και εγω ειμαι εκτος θεσσαλονικης

1kOup2.pngTxJmp3.png

Διαφημίσεις

Μιλάς για τον ίδιο γιατρό που είναι συνεργάτης του φόρουμ?

Αν ναι, εδώ έχει πληροφορίες

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=81047

ναι για αυτον μιλαω..

εννοω αν τον ξερει καποια κοπελα προσωπικα για να μου πει τη γνωμη της. εχω διαβασει πολλα καλα πραγματα αλλα θα ηθελα και μια πιο προσωπικη αποψη.

Δέσποινα, είναι ο παιδίατρος της κόρης μου. Με βοήθησε πολύ με τον θηλασμό στην αρχή που είχα προβλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτόν και τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

• 2 months later...

Ειναι η μόνη τυχαάι επιλογη που έκανα στη ζωή μου και δεν το μετανιώνω καθόλου....Είναι ευγενικός , συζητησιμος ,και πάντα κατατοπιστικός στις απορίες μου...τον ευχαριστω και τον συστηνω ανεπιφυλακτα !!!!

Διαφημίσεις

• 5 months later...
  • 8 months later...
  • 2 months later...

Πηγα και ειναι εξαιρετικος! Δεν εχει παρει κανενας αλλος γιατρος τοσο λεπτομερες ιστορικο και μας εδωσε απαντησεις σε ολα και κατι πολυ σημαντικο για τις εποχες μας ειναι οτι παιρνει μολις 40 ευρω. Βεβαια δεν μπορω να σου πω πως συμπεριφερεται σε περιπτωση ασθενειας του παιδιου, εννοω δεν ξερω αν σηκωνει το τηλ οποιαδηποτε ωρα τον χρειαστεις. Εγω εκανα ολοκληρο ταξιδι απλα και μονο για τον γνωρισω μιας και βρηκα πολυ σωστες της αποψεις του. Περιμενω την αποψη σου!

Διαφημίσεις

Για πείτε γιατί έχω διαβάσει διλαφορα που έχει γράψει και ιδίως για τον θηλασμό και πολύ θα θελα να μάθω πως είναι σαν γιατρός. 40 όμως δεν το λες μικρό ποσό! 30-40 παίρνουν συνήθως

M6bap3.png

cik1p3.png

Ευχαριστω, κοριτσια, για τις απαντησεις! η τιμη της επισκεψης του ειναι νομιζω το συνηθες. Εμεις βεβαια περιμενουμε διδυμα (σε λιγοτερο απο βδομαδα!) κ ισως ειναι διπλασια η χρεωση. Πηγα κ στην Π@τσουρου ενημερωτικα αλλα δεδομενης της πολυκοσμιας (ενα χαμο αντικρυσα!) στο ιατρειο της κ της αποστασης απο το σπιτι μας, θα την ξανασκεφτω. Ο Π@π@βεντσης ειναι κ κοντα μας. Κ πιστευω να με βοηθησει στο θηλασμο με τα διδυμα. Να σας ζησουν τα παιδακια σας!

Καθε μερα και μια καινουρια εκπληξη...:eek:

NvfJp2.png

Εχοντας επισκεφτει και την Πατσουρου αρχικα, νομιζω οτι μου ταιριαζει καλυτερα ο Παπαβεντσης. Αν μου δινοταν η ευκαιρια να ξαναπαω στον Παπαβεντση θα πηγαινα (ζουμε στις Κυκλαδες). Η Πατσουρου δεν μας εδωσε την προσοχη που θα ηθελα σχετικα με την εξεταση στο παιδι. Ναι μεν ειναι συζητησιμη αλλα παντα θελεις το κατι παραπανω να εχεις και να μην σε ξεπαταει επειδη ησουν το τελευταιο ραντεβου στη 1.30 το μεσημερι. Επισης η Πατσουρου επαιρνε 50 ευρω και οχι 40 γι αυτο το ειπα οτι ειναι πιο οικονομικος. Τον παιδιατρο θα τον δεις νομιζω στην αρρωστια του παιδιου αλλα και κατα ποσο ειναι κοντα στα δικα σου πιστευω.

• 9 χρόνια μετά...

Μπορείτε να μου συστήστε παιδίατρο στη Θεσσαλονίκη που να εξειδικευεται σε πρόωρα βρέφη? 

Εχει καμία από εσάς παιδίατρο τον Παπαβεντση? Θηλάζω αποκλειστικά και ως σύμβουλος θηλασμού πιστεύω είναι ο κατάλληλος. Αλλά ως παιδίατρος πώς είναι? Τον βρίσκεις εύκολα αν υπάρξει ανάγκη? 

Ευχαριστώ!! 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...