Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είμαι έγκυος 26 ετών αλλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για εγκυμοσύνη;


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.. είμαι πολύ μπλοκαρισμένη και αναζητώ γνώμες για την λήψη μιας απόφασης ζωής. 
Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί μόνο 1μιση μήνα. Εγώ 26 αυτός 32 κ όπως καταλαβαίνεται με το καλημέρα σας ήρθε μια πρόωρη εγκυμοσύνη. Εγώ είμαι άνεργη από επιλογή αυτό το έτος λόγο σπουδών και ο σύντροφος μου έχει δίκη του επιχείρηση. 
Προφανώς και έπαθα σοκ όταν τ έμαθα γιατί δεν ήμουν έτοιμη γι αυτό. Πρώτα το έμαθε η κολλητή μου που με παροτρύνει να το κρατήσω και μέτα η Μαμα μου λέγοντας πως δεν είμαι έτοιμη ακόμη. Ο σύντροφος μου προφανώς και δεν το θέλει εάν και μου είπε ότι απόφαση πάρω θα είναι δίπλα μ.  
Δν ξέρω τι να κάνω. Δεν είμαστε καιρό μαζί, δεν έχουμε ζήσει τίποτα. Εγώ δουλειά προς τ παρόν δεν έχω από την άλλη είμαι κατά της διακοπής κύησης, και πράγματα που ήθελα να ζήσω τα έζησα. Εάν πω ότι το κρατάω  προφανώς κάποια πράγματα στην ζωή μου θα αλλάξουν όμως κανενα δεν πρόκειται να αφήσω. Απλά θα τα αναλάβω για ένα χρονικό διάστημα.  Εάν πω ότι δεν το κρατάω σίγουρα δν θα πάρω άτομα στον λαιμό μου  και συγκεριμενα μιλάω για τον πατέρα που δεν το θέλει τώρα αυτό το παιδί, Καο έρχονται ερωτήσεις: εάν ρο μετανιώσω. Εάν δν μπορώ να ξανά κάνω παιδιά λόγο πολυκυστικών, εάν γεννηθεί κατάθλιψη (λόγο ευαισθησίας). 
Τωρα εάν είναι να το φέρω στον κόσμο Και να χωρισουμε έγινε, κανεις δεν εγκυατε σε μια σχέση είτε χρόνων είτε μηνών ότι θα είστε για πάντα μαζί. Από την πλευρά μου είμαι σιγουρη πως μπορώ να το μεγαλώσω και μόνη μου(παίρνω όλα τα ενδεχόμενα) είμαι σαν άτομο δυναμικό και ποτε δν παρατάω κάτι & ποσό μάλλον όταν αυτό το κάτι πρόκειται για το παιδί μου. 
θελω να μου πείτε την γνώμη σας σαν μαμάδες. Πρέπει να το κρατήσω ή όχι; Θα μου χαλάσει ή θα μου φτιάξει τη ζωή; Και εάν ειναι λάθος απόφαση να το κρατήσω;; Πολλές ερωτήσεις….. θα ήθελα την προσωπική σας καθαρά άποψη!!! Ευχαριστώ ❤️

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...