Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ελπίδα για ένα παιδάκι!

Recommended Posts

καλησπερα σε ολη την παρέα..  θα ηθελα να αναφερω την δικη μου ιστορια... 

ειμαι 28 ετων,και ο συζυγος 34.. παντρεμενοι τα τελευταια 4 χρονια... τοτε αρχισαν και οι πρωτες προσπαθειες αποκτησης παιδιου! ο πρωτος χρονος πολυ χαλαρα θα λεγα.. αν και αντιμετωπιζαμε καποια προβληματα οικονομικα,τα οποια πολυ συντομα επιλυθηκαν!! στον χρονο πανω ξεκινησαμε καποιες εξετασεις..αιματολογικες κυριως και ενα σπερμοδιαγραμμα... <ολα καλα> αντε να προσπαθησουμε λιγο ακομα... τιποτα! κανω υπερυχοσαλπιγγογραφια... <ολα καλα> οι σαλπιγγες διαβατες.. θα κανουμε προκληση με κλομιφαινη!! ναιιιιι!!! πρωτος μηνας 3 αβγουλακια οπως τα λεω εγω ,ενεσουλα για να σκασουν,προγραμματισμενη επαφη ταδε ωρα.. και αναμονη! τιποτα! ωραια.. ας δοκιμασουμε αλλη μια φορα!!! ναι ναιιι..γνωστη η διαδικασια πλεον! τιποτα! ας αφησουμε 2 μηνες και με την ιδια διαδικασια θα παμε για σπερματεγχυση.. πολυ ωραιαααα... η γνωστη διαδικασια λοιπον..αλλα αντι για επαφη πηγαμε σε ενα κεντρο υποβοηθουμενης...< ερχεται η νοσηλευτρια με το σπερμα του αντρα μου, κοριτσι μου εχουμε ενα απ τα καλυτερα σπερματα που εχουμε συναντησει στην καριερα μας,εχεις πολλες πιθανοτητες> χαρηκα αλλα δεν το εδειξα.. εγινε η διαδικασια.. αναμονη... αναμονη...τιποτα!

Ας το αφησουμε αγαπη μου για λιγο καιρο.. να ξεκουραστουμε απ ολο αυτο... Αφησαμε 2-3 μηνες... και αλλαξαμε και γιατρο.. τα λογια του γιατρου! < κοριτσι μου η υπερυχοσαλπιγγογραφια δεν ειναι αξιοπιστη,κανε μια σε ακτινολογικο, και εσυ αυτη τη στιγμη χρειαζεσαι ενεσεις για προκληση ωορρηξιας οχι κλομιφαινη...η κλομιφαινη δεν κανει καλης ποιοτητας ωαρια> 

αντε απ την αρχη! αλλα δεν ηταν τα πραγματα οπως πριν.. σαλπιγγογραφια, η μια σαλπιγγα εντελως βουλωμενη η αλλη με τα βιας περασε το υγρο...  τωρα??? τι κανουμε γιατρε?? προτεινω  διαγνωστικη λαπαροσκοπηση να δουμε αν γινεται διανοιξη της σαλπιγγας! ας το διαβουμε και αυτο.. γινεται η λαπαροσκοπηση... φουλ συμφυσεις,ολα κολλημενα μεταξυ τους.. τα διορθωνει ολα και κανει διανοιξη στην σαλπιγγα! η αλλη ?? η αλλη ειναι η καλη μας..ηταν μια χαρα! περιμενουμε δυο μηνες και κανουμε παλι προκληση με ενεσεις αυτην την φορα... τι να σας πω τωρα?? 2 κυκλοι αποτυχημενοι! παλι στο τιποτα!

τελευταια μας ελπιδα η εξωσωματικη, πηραμε τα φαρμακα απο επιτροπη.. ειπαμε να περασει το καλοκαιρι  και να ξεκινησουμε.. μας προλαβαν άλλα..δυνατος πονος στην κοιλια, νοσοκομειο, εξωμητριο κοριτσι μου! πρεπει να βγει η σαλπιγγα! ποια σαλπιγγα?? ναι ναι...αυτη που ηταν η ''καλη"! 

μετα απο αυτα μας βρηκαν ενα σωρο οικογενειακα προβληματα υγειας.... και τωρα??? 

τωρα ενα σωρο ψυχοσωματικα, ψυχολογος, αγχολητικα και παει λεγοντας...

και τα φαρμακα περιμενουν στο ψυγειο! για ποτε??? κανεις δεν ξερει! αλλωστε προεχει η σωματικη και ψυχικη υγεια!!! 

γιατι??? ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ! 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ  ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ... Ή ΚΑΙ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...