Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κολυμβητήριο για 2χρονο σε ανατολική Αττική, ή Μουσικοκινητικη

Recommended Posts

16 minutes ago, irin said:

Δεν ξέρω γιατί πραγματικά δεν έχω συγκρατήσει ποιανής το παιδάκι πάει σε ιδιωτικό και ποιανής σε δημόσιο. Απλά γιατί τα θεωρώ το ίδιο, δεν αλλάζει η άποψή μου για κάποια ανάλογα με το σχολείο ή το μπαλέτο ή τα drums

Για σένα, για κάποιους άλλου έχει και μάλιστα μεγάλη από ότι βλέπεις.

18 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Καλά τα λες! Θα ξεχάσω εγώ που έλεγα για παιχνίδια από το Lidl και φασολάκια και έλεγες ίου ούτε από έξω δεν περνάω ποιότητα χάλια λες και τάιζα το παιδί μου σκατά και έπαιζε με δηλητήριο στο ξύλο από τα χρώματα; 

Θεά!! αυτό μόνο και τίποτα άλλο!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

21 minutes ago, λουκουμαδάκι said:

Καλά τα λες! Θα ξεχάσω εγώ που έλεγα για παιχνίδια από το Lidl και φασολάκια και έλεγες ίου ούτε από έξω δεν περνάω ποιότητα χάλια λες και τάιζα το παιδί μου σκατά και έπαιζε με δηλητήριο στο ξύλο από τα χρώματα; 

Εντάξει , πολύ φίλη μου!!

πρίν από 33 λεπτά , little lamb είπε:

Καλε δεν σου ειπα κατι, συζηταμε. Το σκεφτομαι κατα ποσον το σκεφτομαστε καλα, κατα ποσον ειναι ή δεν ειναι αυτοι σωστοι κλπ. Οντως γνωμες θελω, δεν σου ειπα κατι

Δεν ειναι μονο η στολη, ειναι το προγραμμα. Η αλλη σχολη που ξερω στην περιοχη δεν κανει σε τοσο μικρα. Δεν ειπα οτι θα κατσουμε για τη στολη, αλλα οτι θα μας καλυψει λογικα για 2 χρονια αν κατσουμε (μπορει του χρονου να μη θελει καν να παει).

Ουτε ειπα καπου οτι δεν θα παιρναμε για να ενισχυσουμε τη διαφορετικοτητα. Για να μην ενισχυουμε αυτες τις πρακτικες του τετελεσμενου το ειπα. Τετελεσμενο δεν εννοω το να εχουν στολη, αυτο ναι το ψιλοπεριμενεις, αλλα το να λενε ας πουμε για το θεμα της αποδειξης (που ειναι κατανοητο αυτο που λες το να μην μπορουν να κοψουν) οταν ηδη εχουν ραφτει κλπ ειναι οκ; Ειναι δυσκολο να πουν εξ αρχης οτι "οι στολες που θα παρουμε κανουν τοσο και να ξερετε θα ειναι χωρις αποδειξη για τον ταδε λογο, αλλα οποιος θελει εχουμε στη διαθεση του τα τιμολογια"; Αρα παιζει και να βγαζει κερδος. Απο τη μια δεν μπορει να κοψει αποδειξη γιατι δεν εχει δικαιωμα να την πουλαει, αλλα απο την αλλη την πουλαει; (Αν ισχυει, μπορει να μην ισχυει, θα το διαπιστωσουμε αν οντως ζητησουμε το τιμολογιο, που ενταξει δεν νομιζω να το κανουμε).

Ήρεμα το είπα.αυτο που έγραψα εννοουσα.Ε.ενα .Ε εξοργίζει η φοροδιαφυγή των γιατρών.Δυστυχως πολλά συμβαίνουν.Καποια ομως τα βλέπω με κατανόηση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Ήρεμα το είπα.αυτο που έγραψα εννοουσα.Ε.ενα .Ε εξοργίζει η φοροδιαφυγή των γιατρών.Δυστυχως πολλά συμβαίνουν.Καποια ομως τα βλέπω με κατανόηση.

Α ενταξει, τρομαξα με το κλιμα! :-P

πρίν από 45 λεπτά , little lamb είπε:

Καλε δεν σου ειπα κατι, συζηταμε. Το σκεφτομαι κατα ποσον το σκεφτομαστε καλα, κατα ποσον ειναι ή δεν ειναι αυτοι σωστοι κλπ. Οντως γνωμες θελω, δεν σου ειπα κατι

Δεν ειναι μονο η στολη, ειναι το προγραμμα. Η αλλη σχολη που ξερω στην περιοχη δεν κανει σε τοσο μικρα. Δεν ειπα οτι θα κατσουμε για τη στολη, αλλα οτι θα μας καλυψει λογικα για 2 χρονια αν κατσουμε (μπορει του χρονου να μη θελει καν να παει).

Ουτε ειπα καπου οτι δεν θα παιρναμε για να ενισχυσουμε τη διαφορετικοτητα. Για να μην ενισχυουμε αυτες τις πρακτικες του τετελεσμενου το ειπα. Τετελεσμενο δεν εννοω το να εχουν στολη, αυτο ναι το ψιλοπεριμενεις, αλλα το να λενε ας πουμε για το θεμα της αποδειξης (που ειναι κατανοητο αυτο που λες το να μην μπορουν να κοψουν) οταν ηδη εχουν ραφτει κλπ ειναι οκ; Ειναι δυσκολο να πουν εξ αρχης οτι "οι στολες που θα παρουμε κανουν τοσο και να ξερετε θα ειναι χωρις αποδειξη για τον ταδε λογο, αλλα οποιος θελει εχουμε στη διαθεση του τα τιμολογια"; Αρα παιζει και να βγαζει κερδος. Απο τη μια δεν μπορει να κοψει αποδειξη γιατι δεν εχει δικαιωμα να την πουλαει, αλλα απο την αλλη την πουλαει; (Αν ισχυει, μπορει να μην ισχυει, θα το διαπιστωσουμε αν οντως ζητησουμε το τιμολογιο, που ενταξει δεν νομιζω να το κανουμε).

Για την απόδειξη έχεις δίκιο. Δε θα ασχολούμουν για την απόδειξη ως απόδειξη αλλά αν βγάζει (που ίσως γίνεται) κέρδος από τη στολή, καταλαβαίνω να σας ενοχλεί. Γι' αυτό, ας σας έλεγε να την πάρετε εσείς από το τάδε κατάστημα για λόγους ομοιομορφίας. Σίγουρα τα €45 δεν είναι λίγα, δεν είπα κάτι τέτοιο, απλά μου φάνηκε παράξενο το να μην περιμένετε κάποια έξοδα, μόνο αυτό. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, irin είπε:

Ποιανής από όσες γράφουμε πάει το παιδί σε ιδιωτικό; εμένα ναι, πάνε, σε οικονομικό, επειδή βάζοντάς τα κάτω έβγαινε πιο φθηνό αυτό από το να έχω νταντά στο σπίτι επειδή δουλεύω, συν ό,τι άλλο γλιτώνω από τα γύρω γύρω, αν θες να απολογηθώ. Ποια άλλη? και ποιά από εμάς είπε ότι το σχολείο των παιδιών της είναι γαμάτο; ποια υποτίμησε οτιδήποτε άλλο; δεν υποτιμήσαμε το διαφορετικό, υποτιμήσαμε (ίσως) τη νοοτροπία του "δεν θα λείψει κάτι στο παιδί αν δεν χαρεί με τα χριστούγεννα" και το "δεν ξέρει ότι εχει γενέθλια, άρα ας μη γιορτάσει". Και μάλιστα η προτροπή δεν ήταν "πήγαινε σε πανάκριβο παιδότοπο και κάνε πάρτυ", αλλά "πήγαινε στις κούνιες και κόψτε εκεί τουρτα"

μου εχουν τελειωσει κ τα λαικ

@λουκουμαδάκι θεα:-P

ε οχι να απολογηθεις κιολας που τα παιδια σου πανε σε ιδιωτικο.επειδη καποιοι μπαινουν εδω για να "παρουν ματι" κ μετα τους ενοχλει η "επιδειξη πλουτου":confused:

πρίν από 29 λεπτά , love kids είπε:

Για την απόδειξη έχεις δίκιο. Δε θα ασχολούμουν για την απόδειξη ως απόδειξη αλλά αν βγάζει (που ίσως γίνεται) κέρδος από τη στολή, καταλαβαίνω να σας ενοχλεί. Γι' αυτό, ας σας έλεγε να την πάρετε εσείς από το τάδε κατάστημα για λόγους ομοιομορφίας. Σίγουρα τα €45 δεν είναι λίγα, δεν είπα κάτι τέτοιο, απλά μου φάνηκε παράξενο το να μην περιμένετε κάποια έξοδα, μόνο αυτό. 

Οχι οχι, τα περιμενα, αλλωστε αυτο λεω και στον αντρα μου οτι και στα ωδεια και στα φροντιστηρια εχεις βιβλια κλπ (απο ωδεια ξερουμε καλα και οι δυο). Απλα αυτο που λεει ειναι οτι ο σωστος επιχειρηματιας ενημερωνει εξ αρχης αναλυτικα για ολα αυτα για να ξερεις αν θα γραφτεις και δεν περιμενει να σου τα παρουσιασει οποτε τον συμφερει. Και δεν εχει αδικο σε αυτο. Αυτο ηταν το θεμα κυριως, οχι το οτι υπαρχει εξοδο στολης. Το οτι ειναι καπως υψηλο ειναι κι αυτο ενα θεμα αλλα δευτερευον συγκριτικα με τον τροπο που εγινε. Ή μαλλον ειναι σε συναρτηση, δηλαδη ακριβως επειδη ειναι και υψηλο επρεπε ακομα περισσοτερο να εχουν πει κατι. Οκ το ψαξαμε και μονοι μας, ειχα ρωτησει κι εδω εξ αρχης και οι απαντησεις που πηρα ηταν οτι συνηθως κανει κανα 20αρικο, οπότε λεω τοσο θα'ναι πανω κατω, δεν φανταστηκα οτι θα αποκλινει τοσο. Ναι μπορουσα να ρωτησω οταν ηρθε για μετρα ποσο θα βγει πανω κατω αλλα μπορουσαν κι αυτοι να πουν, αλλωστε ειπαν οτι θα ενημερωσουν για το κοστος (ετσι ακριβως το ειπαν). 

Τελος παντων, πηρα μια γευση οτι παντου ετσι γινεται. Το ποσο ενοχλει ή δεν ενοχλει τον καθενα ειναι αλλο θεμα οπως φαινεται. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Υ.Γ. θα επανελθω για τις στεκες, χαχα!

• Μου αρέσει 1

@little lamb Οι επαγγελματικές σχολές χορού ακολουθούν όλες πάνω την ίδια τακτική. Έχουν συγκεκριμένη στολή για τα μαθήματα, την οποία συνήθως προμηθεύονται από κατάστημα ειδών μπαλέτου και άλλη στολή για την παράσταση. Επίσης πολλές ζητάν εισιτήριο για την παράσταση στο τέλος. Για τις στολές, θα σου πω από πρώτο χέρι ότι δεν της ράβουν στο παιδί, απλά παίρνουν μέτρα για να ξέρουν πόσες από κάθε νούμερο θα παραγγείλουν. Λειτουργούν όμως όπως κάποια ιδιωτικά με στολές, απαιτούν δηλαδή ομοιομορφία μέσα στην τάξη. Εμας συνεργάζεται με ένα τοπικό κατάστημα, και πηγαίνουμε απευθείας εκεί και την παίρνουμε, πληρώνοντας κανονικά και με απόδειξη. Φέτος εμείς κρατήσαμε την περυσινή που της ήταν λίγο μεγάλη και ευτυχώς δεν αλλάξαμε χρώμα. Καλσόν είχα αυτό του σετ αλλά πήρα και 2α και 3α από aliexpess με 1,5 ευρώ σε σχεδόν ίδια απόχρωση, αυτά έτσι και αλλιώς δεν έχουν και πολύ σημασία.

Άσχετο, θυμήθηκα μαμά που έκραζε και έλεγε ότι βγάζουν λεφτά από τις στολές και δεν πήρε της σχολής. Πήγε σε άλλο κατάστημα (ήξερε αυτή), πήρε παρόμοια και τελικά και διαφορά στο χρώμα είχε και την πήρε και πιο ακριβά. 

Το φάουλ που βρίσκω στη δική σας σχολή είναι αυτό της απόδειξης και δεύτερο (και ήθελα καιρό να το γράψω) ότι μπαλέτο στα 2 - 3 ετών δεν παίζει και κατ' επέκταση και όλες οι υποχρεώσεις τύπου στολή κλπ. είναι εντελώς κοροϊδία, δεν υπάρχει καμία ανάγκη ομοιομορφίας, ούτε θα έπρεπε οι γονείς να σκάνε ένα σωρό λεφτά για κάτι τέτοιο. Τα 45 ευρώ μου φαίνονται κανονικά για πλήρες σετ (αν υπολογίσεις ότι κορμάκι με φουστάκι σε καλή ποιότητα βαμβακιού έχει 15 ευρώ, άλλα 10 τα παπουτσάκια και 10 το καλσόν). Βέβαια αυτές είναι τιμές με απόδειξη.

Γενικότερα όμως, όλες οι εξωσχολικές έχουν τα έξοδά τους (τα βιβλία πχ του πιάνου μου ήταν πανάκριβα - ειδικά οι εκδόσεις που ζητούσε η καθηγήτριά μου, των αγγλικών επίσης). Τα σοβαρά αθλήματα έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα και αντίστοιχα έξοδα. Καλό θα είναι να ρωτάτε εξαρχής πόσο θα σας βγει, ώστε να μην βρίσκεστε προ εκπλήξεως.

@Έσπερος τε φάσε, που λέει και το αγαπημένο Φυστίκι; ρητορικό το ερώτημα, μην απαντάς.

• Μου αρέσει 1

Εγώ λέω πως είναι λογικό κάποιες περιόδους της ζωής μας να είμαστε πιο πιεσμένοι και να έχουμε πιο πολλά νεύρα. Θέματα όπως ιώσεις παιδιών (βλ. άλλο θέμα), η δουλειά που δεν πάει όπως τα θέλαμε ή είχαμε προγραμματίσει, μπορεί να μας κάνουν πιο εριστικούς και δεκτό μέχρι ενός σημείου, όλοι το έχουμε κάνει. Αν πάλι το θέμα είναι γενικότερο, στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε ό,τι δε μας αρέσει και να πετάξουμε τη μιζέρια. Και η μιζέρια δεν έχει σχέση με την οικονομική κατάσταση πρωτίστως. Γιατί το να προκύπτει από το παρόν νήμα θέμα επίδειξης πλούτου, δε στέκει νομίζω. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 58 λεπτά , vtgian είπε:

Τα 45 ευρώ μου φαίνονται κανονικά για πλήρες σετ (αν υπολογίσεις ότι κορμάκι με φουστάκι σε καλή ποιότητα βαμβακιού έχει 15 ευρώ, άλλα 10 τα παπουτσάκια και 10 το καλσόν). Βέβαια αυτές είναι τιμές με απόδειξη.

Και παλι, αυτα που λες βγαινουν 35 μαζι με παπουτσια. Εμας ειναι 45 χωρις παπουτσια. Και δεν φαινονται και βαμβακερα (οχι οτι με απασχολει αυτο, συνθετικο θεωρουσα οτι θα ειναι ουτως ή αλλως).

Το οτι στα τοσο μικρα δεν ειναι μπαλετο και ειναι περιττη η στολη συμφωνω, το ειχα γραψει εξ αρχης (αλλωστε τα αγορακια εχουν διαφορετικη μεταχειριση οπως ειπα, η ομοιομορφια εγκειται μονο στα κοριτσια για καποιο λογο) αλλα αν ειχε γινει με αλλο τροπο κι οχι ετσι δεν θα μας πειραζε.

Σε καθε περιπτωση δεν μας υποχρεωσαν να την παρουμε (μετα απο αυτες τις συζητησεις), αλλα το ολο υφος ηταν λιγο οτι οποιος δεν την παρει ειναι περιεργος. Ειδικα στο "τι να την κανετε την αποδειξη" ηταν κορυφαιο το υφος σαν "ωχου ειστε περιεργοι και μας ζαλιζετε" (θα τον περνανε για εφοριακο τον αντρα μου). Και κατα τα αλλα όλο γλύκες και δηθεν ενδιαφερον, μας μιλανε και νιωθω την προσποιηση. Προσποιουμαι κι εγω την ευγενικη οσο ειμαστε εκει και για να μην εχει το παιδι αρνητικη εικονα για αυτους! Αλλα οπως ειπα το προγραμμα ειναι τελειο και η μικρη παρα πολυ χαρουμενη κι αυτο εχει σημασια.

Διαφημίσεις

21 minutes ago, little lamb said:

. Ειδικα στο "τι να την κανετε την αποδειξη" ηταν κορυφαιο το υφος

Έχω πες εταιρία και τις περνάω στα έξοδα. Φοράει τουτού το Δ.Σ πες της, τι πρόβλημα έχεις εσύ?!

• Χαχαχα 3

πρίν από 37 λεπτά , little lamb είπε:

Και παλι, αυτα που λες βγαινουν 35 μαζι με παπουτσια. Εμας ειναι 45 χωρις παπουτσια. Και δεν φαινονται και βαμβακερα (οχι οτι με απασχολει αυτο, συνθετικο θεωρουσα οτι θα ειναι ουτως ή αλλως).

Το οτι στα τοσο μικρα δεν ειναι μπαλετο και ειναι περιττη η στολη συμφωνω, το ειχα γραψει εξ αρχης (αλλωστε τα αγορακια εχουν διαφορετικη μεταχειριση οπως ειπα, η ομοιομορφια εγκειται μονο στα κοριτσια για καποιο λογο) αλλα αν ειχε γινει με αλλο τροπο κι οχι ετσι δεν θα μας πειραζε.

Σε καθε περιπτωση δεν μας υποχρεωσαν να την παρουμε (μετα απο αυτες τις συζητησεις), αλλα το ολο υφος ηταν λιγο οτι οποιος δεν την παρει ειναι περιεργος. Ειδικα στο "τι να την κανετε την αποδειξη" ηταν κορυφαιο το υφος σαν "ωχου ειστε περιεργοι και μας ζαλιζετε" (θα τον περνανε για εφοριακο τον αντρα μου). Και κατα τα αλλα όλο γλύκες και δηθεν ενδιαφερον, μας μιλανε και νιωθω την προσποιηση. Προσποιουμαι κι εγω την ευγενικη οσο ειμαστε εκει και για να μην εχει το παιδι αρνητικη εικονα για αυτους! Αλλα οπως ειπα το προγραμμα ειναι τελειο και η μικρη παρα πολυ χαρουμενη κι αυτο εχει σημασια.

Γιατί,?κ τα αγιρια έχουν στολες.πχ πολε.ικες τέχνες κ ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ

2 ώρες πρίν, λουκουμαδάκι είπε:

Σκεφτόμουν να σε ρωτήσω πως νιώθεις φέτος που δεν θα έχουμε την αγωνία να προλάβουμε τα παιχνίδια του lidl.θυμασαι περυσι τι είχα κάνει για να παραπλανησω κ τελικά έγινε κ το λούστηκε?χα χα

2 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Ξέρω ότι κάνουν κ αγόρια μπαλετο.εχετε κι εσείς αγορια?κ τι να πάρουν,του του?

Οι αντρες χορευτες φορανε κολλητα ρουχα, σαν κορμακι και κολαν. 

Οταν μας ελεγε η διευθυντρια οτι το σωστο ειναι να φορανε, καταλαβαμε οτι εννοουσε κινητικα, και τη ρωτησαμε οτι αφου τα αγορια μπορουν με τα ρουχα τους γιατι δεν μπορουν και τα κοριτσια; Και ειπε οτι και για τα αγορια θα παρει, ενα σορτσακι. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει να φορανε κατι, μερικες φορες φορανε και τα δυο ενα t-shirt που ειναι ιδιο χρωμα με τα κορμακια των κοριτσιων οπότε υποθετω οτι ειναι μπλουζα της στολης τους. 

Σε καθε περιπτωση, δεν εννοω οτι επρεπε και τα αγορια να φορανε, αλλα ακριβως το αντιθετο, οτι και για τα κοριτσια δεν χρειαζεται, μιας που δεν κανουν μπαλετο κανονικο. Ειναι μονο για τη χαριτωμενιά. Αλλα καταλαβαινω οτι πολλοι γονεις τη θελουν τη χαριτωμενια, γιατι ειχαν παρει απο μονοι τους κι αλλα κορμακια και τουτου εξ αρχης. Αλλοι δεν τους ενδιαφερει και πολυ, οπως εγραψε και η vtgian. Αλλα ξαναλεω το θεμα ηταν ο τροπος, ας ειχε γινει με λιγη συνεννοηση κι ας ειχαν στολη κι ας εκανε και 45 (οχι οτι ειναι λιγα αλλα λεμε). Οταν εκανα εγω μπαλετο παντως, πρωτη με τριτη δημοτικου, σκετο κορμακι ειχαμε, χωρις φουστα. Το εχω ακομα! 

Ειπα τωρα στον αντρα μου παλι για τα βιβλια στα ωδεια και τις ξενες γλωσσες και θυμηθηκε οτι μας εστελναν και σε συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο δηθεν γιατι ειχαν συνεννοηθει καλυτερη τιμη και μαλλον λεει επαιρναν μιζα. Το θυμηθηκε και τωρα του'ρχεται να ζητησει οντως να δει το τιμολογιο :razz: Μη θυμηθω για τα βιβλια του πιανου που απο τα 3-4 βιβλια τη χρονια ειναι ζητημα να μαθαιναμε μονο 2-3 κομματια/σπουδες απο το καθενα... Ευτυχως στο δευτερο οργανο που εκανα η δασκαλα μας εφερνε μεμονωμενα κομματια και σπουδες σε φωτοτυπιες (χωρις να ζηταει λεφτα :-P )  ή μας εδινε να τα φωτοτυπησουμε.

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , little lamb είπε:

Οι αντρες χορευτες φορανε κολλητα ρουχα, σαν κορμακι και κολαν. 

Οταν μας ελεγε η διευθυντρια οτι το σωστο ειναι να φορανε, καταλαβαμε οτι εννοουσε κινητικα, και τη ρωτησαμε οτι αφου τα αγορια μπορουν με τα ρουχα τους γιατι δεν μπορουν και τα κοριτσια; Και ειπε οτι και για τα αγορια θα παρει, ενα σορτσακι. Μεχρι στιγμης δεν εχω δει να φορανε κατι, μερικες φορες φορανε και τα δυο ενα t-shirt που ειναι ιδιο χρωμα με τα κορμακια των κοριτσιων οπότε υποθετω οτι ειναι μπλουζα της στολης τους. 

Σε καθε περιπτωση, δεν εννοω οτι επρεπε και τα αγορια να φορανε, αλλα ακριβως το αντιθετο, οτι και για τα κοριτσια δεν χρειαζεται, μιας που δεν κανουν μπαλετο κανονικο. Ειναι μονο για τη χαριτωμενιά. Αλλα καταλαβαινω οτι πολλοι γονεις τη θελουν τη χαριτωμενια, γιατι ειχαν παρει απο μονοι τους κι αλλα κορμακια και τουτου εξ αρχης. Αλλοι δεν τους ενδιαφερει και πολυ, οπως εγραψε και η vtgian. Αλλα ξαναλεω το θεμα ηταν ο τροπος, ας ειχε γινει με λιγη συνεννοηση κι ας ειχαν στολη κι ας εκανε και 45 (οχι οτι ειναι λιγα αλλα λεμε). Οταν εκανα εγω μπαλετο παντως, πρωτη με τριτη δημοτικου, σκετο κορμακι ειχαμε, χωρις φουστα. Το εχω ακομα! 

Ειπα τωρα στον αντρα μου παλι για τα βιβλια στα ωδεια και τις ξενες γλωσσες και θυμηθηκε οτι μας εστελναν και σε συγκεκριμενο βιβλιοπωλειο δηθεν γιατι ειχαν συνεννοηθει καλυτερη τιμη και μαλλον λεει επαιρναν μιζα. Το θυμηθηκε και τωρα του'ρχεται να ζητησει οντως να δει το τιμολογιο :razz: Μη θυμηθω για τα βιβλια του πιανου που απο τα 3-4 βιβλια τη χρονια ειναι ζητημα να μαθαιναμε μονο 2-3 κομματια/σπουδες απο το καθενα... Ευτυχως στο δευτερο οργανο που εκανα η δασκαλα μας εφερνε μεμονωμενα κομματια και σπουδες σε φωτοτυπιες (χωρις να ζηταει λεφτα :-P )  ή μας εδινε να τα φωτοτυπησουμε.

Κατά τη γνώμη μου πολύ το σκέφτεσαι. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος άλλαξε σχολή.ζυγισεψτα πράγματα κ αποφάσισε.

• Μου αρέσει 1

Τωρα δεν αλλαζουμε, το προγραμμα ειναι πολυ ωραιο, το εχει συνηθισει, το περιμενει, ξερει τα παιδακια (αν και δυστυχως δεν υπαρχει κανενας χρονος επικοινωνιας μεταξυ τους-ισως ετσι ειναι παντου), κι επισης δυσκολα βρισκεις κατι τετοιο γι'αυτη την ηλικια στην περιοχη μας κι αλλωστε τωρα την πηραμε τη στολη προχτες κι εχουμε πληρωσει και την εγγραφη. Για του χρονου βλεπουμε. Μπορει να μη θελει καν μπαλετο και να παει κατι αλλο πχ κολυμβητηριο, ή να παει σταθμο και να μην κανει κατι αλλο. Θα δουμε.

Κατι αστειο απο το μπαλετο μας: πριν λιγο καιρο ειχαν κανει ποστ στα σοσιαλ για το νηπιακο αυτο τμημα μας κι ελεγαν οτι ειναι την ταδε μερα της βδομαδας (ενω ειναι δύο εξ αρχης) και "κλεισε δοκιμαστικο κλπ". Μου φανηκε κουλό και λεει ο αντρας μου "για να πουν μετα οτι εχει πολλη ζητηση και βάλανε και δευτερη". Μου φανηκε υπερβολη. Ανοιγω τωρα μολις και βλεπω "αγαπησατε πολλοι το ταδε προγραμμα οπότε πλεον ειναι ΚΑΙ την ταδε μερα" :shock:

• Χαχαχα 4

πρίν από 27 λεπτά , little lamb είπε:

Κατι αστειο απο το μπαλετο μας: πριν λιγο καιρο ειχαν κανει ποστ στα σοσιαλ για το νηπιακο αυτο τμημα μας κι ελεγαν οτι ειναι την ταδε μερα της βδομαδας (ενω ειναι δύο εξ αρχης) και "κλεισε δοκιμαστικο κλπ". Μου φανηκε κουλό και λεει ο αντρας μου "για να πουν μετα οτι εχει πολλη ζητηση και βάλανε και δευτερη". Μου φανηκε υπερβολη. Ανοιγω τωρα μολις και βλεπω "αγαπησατε πολλοι το ταδε προγραμμα οπότε πλεον ειναι ΚΑΙ την ταδε μερα" :shock:

Μου θύμισε το από 15€ τώρα 14'99€!!! 

• Χαχαχα 1

Κράτα το

Κράτα το

Γενικά να χαλαρώσουμε, δεν έχει πια νόημα όλο αυτό. Τα ζόρια που περνάει ο καθένας κανείς δεν τα ξέρει, ούτε ξέρουμε τι δουλειά έχει κάνει ο καθένας με τον εαυτό του για να αντιμετωπίζει τα πράγματα με τη σιγουριά και τη χαρά που μπορεί εμείς να ζηλεύουμε επειδή δεν την έχουμε. Κι αν κάτι ζηλεύουμε, που είναι φυσικό και ανθρώπινο, ας πάρουμε έμπνευση για να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε εμείς κάτι που μας χαλάει στη δική μας καθημερινότητα.

Εδώ μέσα μπαίνουμε για να πούμε καμιά βλακεία, να ανταλλάξουμε ιδέες και να εκτονώσουμε κάπως τη μοναξιά και την κλεισούρα των καιρών. Ούτε ευαγγέλιο είναι αυτά που γράφουν και κάνουν οι άλλοι, ούτε είναι απαραίτητο να ασχολούμαστε με όσους δεν μας κάνουν. 

πρίν από 26 λεπτά , vicky86 είπε:

@vtgian τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια

δ το εχω πει κ εγω σε καποιον αλλον αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολες εχουμε συγκεκριμενο λογαριασμο στο μυαλο μας,κ δ κανουμε λαθος

8χρ ειμαι στο φορουμ,εχουμε δει πολλα.γι αυτο δ θα νιωσω ασχημα που εχω πει ευχομαι να ειναι τρολ,γτ αν ειναι αληθεια ,μου ειναι πολυ στεναχωρο πχ.αν καποια προσβληθηκε ομως θα προτιμουσα να μου το πει ανοιχτα

Ρε παιδιά πείτε μου κι εμένα, χαμπάρι δεν έχω πάρει.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , vtgian είπε:

Μικρή σημείωση, ουδέποτε σκέφτηκα ότι ήταν χαμένα λεφτά τα βιβλία της μουσικής, δε θα ήθελα φωτοτυπίες με τίποτα! Ακόμα και αν έχω μελετήσει ένα κομμάτι μόνο. Δεν είναι απλά βιβλία. Ανατρέχεις σε αυτά, ξεκινάς να παίζεις κάτι που μπορεί να μην ήταν στην ύλη αλλά θέλεις να το δοκιμάσεις. Είναι ένα συνολικό έργο το βιβλίο μουσικής και το μελετάς ως τέτοιο. Είναι σαν ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Δε θα διαβάσεις μόνο ένα τσιτάτο, θα το διαβάσεις ολόκληρο για να κατανοήσεις το συγγραφέα.

Ουτε εγω τα θεωρω χαμενα πλεον, γιατι συνεχισα για χρονια, πηρα πτυχιο και συνεχιζω να παιζω, πλεον και κομματια που δεν ειχα διδαχθει ως μαθητρια. Η πλειονοτητα των παιδιων ομως κανει λιγα χρονια και σταματαει, το ξερουν αυτο οι επιχειρηματιες οπότε θα ηταν τουλαχιστον ηθικο να λενε στον γονιο να ξερει οτι απο τα 30 κομματια θα κανουν 2 (κι αυτο θα γινεται σε 3-4 βιβλια το χρονο) και ας επιλεξει εκεινος τι θα κανει, αν θα το αγορασει ή οχι.

Για πειτε ποια λετε βρε παιδια, ή δεν επιτρεπεται;

δ ξερω τι επιτρεπεται κ τι οχι

τιπ για τρολ:μπαινουν δινουν δυναμικο παρον κ χανονται μετα,ισως ξαναεπιστρεφουν

μπαινουν σε διαφορα θεματα που μπορει για παραδειγμα να μην τα αφορα αμεσα,πχ τι να πω εγω σε εξωσωματικη που δ εχω ιδεα

κ καποια ειναι γλυκουλικα^_^:ph34r:

Κορίτσια, αναφερόμαστε σε γνωστό μέλος που αποχώρησε το καλοκαίρι και μπήκε τον Οκτώβριο με άλλο nick. Αυτά που κορόιδευε στους άλλους δηλαδή. Σου λέει, εγώ είμαι πιο έξυπνη, δεν θα πάρουν πρέφα. Αλλά πάντα υπάρχουν εξυπνότεροι..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Yovanna είπε:

Κορίτσια, αναφερόμαστε σε γνωστό μέλος που αποχώρησε το καλοκαίρι και μπήκε τον Οκτώβριο με άλλο nick. Αυτά που κορόιδευε στους άλλους δηλαδή. Σου λέει, εγώ είμαι πιο έξυπνη, δεν θα πάρουν πρέφα. Αλλά πάντα υπάρχουν εξυπνότεροι..

Ναι καλε αυτο το καταλαβαμε, ποια την αντικατεστησε ρωταμε αλλα φανταζομαι δεν επιτρεπεται να ειπωθει γιατι μπορει να μην ισχυει

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, little lamb said:

Ναι καλε αυτο το καταλαβαμε, ποια την αντικατεστησε ρωταμε αλλα φανταζομαι δεν επιτρεπεται να ειπωθει γιατι μπορει να μην ισχυει

Ισχύει, αλλά ας μην το γράψουμε δημόσια. Μπορεί μια στις χίλιες να κάνουμε λάθος.

• Μου αρέσει 1

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...