Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συμβουλευτικη-υποστηρικτικη ομαδα μαμαδων


Recommended Posts

Γεια σας! Θα ηθελα να γνωριζω εαν υπαρχει, στα βορειοανατολικα προαστια καποια συμβουλευτικη-υποστηρικτικη ομαδα μαμαδων. Δλδ μαμαδες που συναντιουνται και μοιραζονται τις δυσκολιες της καθημερινοτητας τους, κατι σαν group therapy. Με μια αναζητηση στο web δεν βρηκα κατι. Ομως θεωρω οτι θα ηταν πολυ βοηθητικο, για πολλες απο εμας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ναι, συμφωνώ! Οι ομάδες μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό χώρο ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης, υποστήριξης, ενδυνάμωσης. Με την προϋπόθεση ότι εποπτεύονται από σωστό-κατάλληλο-επιστημονικό φορέα/υπεύθυνο.

 

Δεν γνωρίζω να σας πω συγκεκριμένα. Ωστόσο, σε κάποιες περιοχές υπάρχουν ομάδες γονέων που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου ή/και ενοριών. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε στον Δήμο ή/και την ενορία σας σχετικά (αν και συνήθως από την έναρξη της πανδημίας τέτοιου είδους προγράμματα ανεστάλησαν. ωστόσο έχει περάσει καιρός και ενδεχομένως να "ξανατρέχουν" τηρουμένων των μέτρων).

Ακόμη θα μπορούσατε να απευθυνθείτε τηλεφωνικώς σε ιδιώτες ψυχοθεραπευτές της περιοχής σας και να ρωτήσετε αυτό ακριβώς. Εάν έχουν υπό την εποπτεία τους ή γνωρίζουν σχετικά με ομάδες γονέων.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...