Babysitter στο Δάσος Χαϊδαρίου
Από
Μαρία Χα, in Θέλω να εργαστώ. για παιδα/γούς,babysitter,καθηγ/τές-τριες)
-
-
- 94 απαντήσεις
- 1.993 εμφανίσεις
-
Είναι αγοράκι 16 μηνών και δεν μιλάει
Από Σάρα Μισσακιάν, in Νεογνά & Μωρά: Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 51 απαντήσεις
- 46.199 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 113 εμφανίσεις
-
- 9.706 απαντήσεις
- 266.702 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 77 εμφανίσεις
-
- 52 απαντήσεις
- 3.639 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 68.175 εμφανίσεις
-
- 39 απαντήσεις
- 17.955 εμφανίσεις
-
- 100 απαντήσεις
- 4.573 εμφανίσεις
-
- 2.427 απαντήσεις
- 774.638 εμφανίσεις
-
- 690 απαντήσεις
- 16.207 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από A-l-e-x,Αναζητούμε babysitter / βρεφονηπιοκόμο για να απασχολήσει δημιουργικά το 2.5 χρονών αγοράκι μας για 2-3 μήνες στο σπίτι μας (Πεύκη) από 3-5 φορές της εβδομάδα από 9πμ-6μμ.
-
Από blacksheep8,Ζητείται νεα κοπέλα εως 45 ετών για φύλαξη δύο παιδιών 3.5 και 1.5 έτους και ελαφριες οικιακές εργασίες, καθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 12:00 εως τις 19:00. Περιοχή Διόνυσος. Μόνο κοπέλες με προυπηρεσία. Ευχαριστώ!
-
Από Annoulina,Χαίρετε, Ψάχνουμε για μια καλή και δοκιμασμένη νταντά που να εξυπηρετεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Έχουμε είδη δοκιμάσει τα site paramana και nannuka αλλά το αποτέλεσμα ήταν άκρως απογοητευτικό. Ψάχνουμε κάποιον με εμπειρία που να αγαπάει πραγματικά τα παιδιά και να βλέπει τη φύλαξη σοβαρά και όχι σαν μια περιστασιακή απασχόληση μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Κάποιος που θα δεθεί με το παιδί και να έχει πρόθεση να μείνει μόνιμα μέχρι να πάει στον παιδικό που προγραμματίζετε για Σεπτέμβριο 2018. -
Από amyk,Ζητείται κυρία/κοπέλα για βοήθεια (η μητέρα θα ειναι στο σπίτι) στη φύλαξη δυο παιδιών (8μηνων κ 4ετων) για 1,5 μήνα, 1.07-15.08.2016, σε εξοχικό σπίτι στην Αγία Μαρίνα.
5ήμερο (Δευτ-Παρ), 11.00-19.00 (υπάρχει σχετική ευελιξία) +κάποια βράδια(Παρασκευη ή Σάββατο).
Απαραίτητες προϋπόθεσεις: Συστάσεις, Μη καπνίστρια -
Από Sofaki80,Γεια σας!
Το μωράκι μου είναι 7 μηνών & τον Ιανουάριο ξεκινάω και πάλι τη δουλειά. Δυστυχώς και εγώ και ο άντρας μου εργαζόμαστε αρκετές ώρες & δεν έχουμε την ευτυχία να μπορούμε να έχουμε βοήθεια από γιαγιάδες-παππούδες. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια baby sitter για την μπέμπα μας.
Οι ώρες που χρειαζόμαστε την baby sitter μέσα στην εβδομάδα είναι Δευτέρα-Πέμπτη 9:00-19:00 & Παρασκευή 9:00-15:00.
Ιδανικά θα θέλαμε ελληνίδα νηπιαγωγό-παιδαγωγό, αλλά θα ήμασταν χαρούμενοι και με κάποια ελληνίδα κοπέλα που έχει εμπειρία και αγαπά τα παιδιά. Οι συστάσεις είναι απαραίτητες.
Περιοχή: Μαρούσι.
Αν πληρείτε τα παραπάνω ή γνωρίζετε κάποια να μου συστήσετε, στείλτε μου στο inbox ή καλέστε με στο 6937160145.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Σοφία -
Από sofia7,Ονομάζομαι Σοφία, είμαι 25 ετών, είμαι απόφοιτη ΙΕΚ Ποσχολικής αγωγής, έχω εμπειρία στη φύλαξη παιδιών και αναζητώ εργασία για φύλαξη και δημιουργική απασχόληση στις περιοχές Ψυχικού, Φιλοθέης, Αμπελοκήπων και γύρω.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email [email protected]
-