Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Recommended Posts

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις ευχές σας να πάνε όλα καλά και να πω οτι από την Τρίτη είμαστε σπίτι με τον μικρό μου, είναι μία τρέλα, ένα παραδεισένιο πλάσμα!! :D:D

Οπως είχαμε πει, μπήκα την Παρασκευή που μας πέρασε για προγραμματισμένο τοκετό στο Ιασώ. Ραντεβού στις 7, με πήραν στις 8.

Μπήκα στο δωμάτιο για τις τεχνιτές ωδίνες, και πριν μου βάλουν τον ορό άρχισε η μαία να με ψαχουλεύει κάτω για να δει τον τράχηλό μου. Το μωρό πολύ ψηλά, δεν επέμεινε πολύ στο ψαχούλεμα, της είπα οτι με ενοχλεί αφάνταστα, με άφησε για να με δει ο ίδιος ο γιατρός μου. ''Δύσκολη περίπτωση'' την ακούω να λέει σε μία άλλη μαία βγαίνοντας. ''Το μωρό είναι πολύ ψηλά, μακάρι να κατέβει''.

Αρχίζω να σκέφτομαι οτι παίζει να επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες μου για καισαρική.

Στο μεταξύ έρχεται και ο γιατρός μου. Η πιο εφιαλτική στιγμή όλης της ημέρας. Το σπάσιμο των νερών!!! Για τα περισσότερα κορίτσια δεν είναι τίποτα, αλλά εκεί που βρισκόταν εμένα ο τράχηλος, άντε βρέστον και άνοιξέ τον...Παίζει να με άκουσε όλο το Ιασώ, πρέπει να έκανα σαν κι αυτές που γεννούσαν. Τις οποίες παρεπιπτόντως τις άκουγα και είχα φρικάρει τελείως...

Από εκεί και πέρα πραγματικά τίποτα άλλο δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα

Μου έβαλαν τον ορό, άρχισαν οι ωδίνες, δυνατές, πιο δυνατές, ΠΟΛΥ δυνατές, αλλά υποφερτές σε σχέση με το προηγούμενο.

Και μετά τσάκ, η καλύτερη ανακάλυψη του πλανήτη, επισκληρίδειος!!!

Το nst άρχισε να καταγράφει πολύ δυνατές συσπάσεις, έρχεται ξανα η μαία να ψαχουλέψει, ακίνητο το μωρό, δεν είχε κατέβει ούτε ένα εκατοστό. Μου πίεζε την κοιλιά προς τα κάτω μαζί με το γιατρό μου αλλά βράχος ο δικός σου. Κολλημένο σχεδόν κάτω από το στήθος, τόσο ψηλά...Εγώ φυσικά λόγω αναισθησίας ήμουν κυρία αυτή τη φορά, δεν καταλάβαινα τίποτα.

Η ώρα είχε πάει 14.00, μου λέει ο γιατρός μου να περιμένουμε μισή ώρα ακόμα, αλλά το θεωρούσε απίθανο να κουνηθεί, αφού δεν είχε κουνηθεί τόση ώρα. Ασε που πλέον σε κάθε σύσπαση πέφταν πολύ οι παλμοί του και τρόμαζα να παίρνω οξυγόνο σαν τρελή.

Γύρω στις 14.30 μπήκαμε για καισαρική. Δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο μια πίεση στην κοιλία, σαν να σε τρίβουν. Εκεί άκουσα το κλαματάκι του και άρχισα κι εγώ να κλαίω χωρίς σταματημό. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Μου φέραν το μουτράκι του και το φίλησα και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Δεν στενοχωριέμαι ούτε για καισαρικές ούτε για άλλες τέτοιες βλακείες που είχα στο μυαλό μου πριν. Όλα πήγαν καλά και εύχομαι το ίδιο σε όλες εσάς!!

(...είδα και τα celebrities μου, δεν έχω παράπονο, μια και στο παραδίπλα δωμάτιο γεννούσε η Μαστροκώστα... :wink: )

(στο επόμενο post μου θα αλλάξω και το tickeraki μου)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!! :D

Πολύ χαίρομαι για σένα, να σου ζήσει το μπεμπουλίνι σου καλή μου!

Να το δεις όπως επιθυμείς και ονειρέυεσαι!

Περιμένουμε φωτογραφία από το αγγελουδάκι σου!

Φιλάκια!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Να σου ζήσει!!!

Και μενα ο μπαγάσας ειχε κατσικωθεί εκει ψηλά και τον κατέβασε η γιατρός με το χέρι!!!! Αστο καλύτερα...δεν ειχα κανει και επισκληρίδιο με αποτελεσμα να μην θελω να ξανακάνω παιδι ever!

Για πες, για πες η Μαστροκώστα πως γέννησε;;;; :lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!!! :D:D:D και σε σας ό,τι καλύτερο!!

Yogini η Μαστροκώστα ξέρω οτι πήγε με ραντεβού αλλά το πώς γέννησε δεν το έμαθα...απαράδεκτη έτσι?

Βασικά καισαρική μυρίζομαι... γιατί την είδα να περπατάει λίγο ορθή γωνία....:wink: