-
-
- 23 απαντήσεις
- 2.550 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 15.495 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 335 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 8.540 εμφανίσεις
-
- 82 απαντήσεις
- 31.941 εμφανίσεις
-
Αττικό
Από sylvienn78, in Μαιευτήρια / Κλινικές
- 455 απαντήσεις
- 108.022 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 12.492 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 5.041 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.511 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 713 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 74 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.485 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από kolibigi,Θα ήθελα πληροφορίες με πμ, σχετικά με γυναικολόγους στα Χανιά.
Με ενδιαφέρουν τόσο οι ιδιώτες όσο και του νοσοκομείου.
Και επειδή δεν έχω ιδέα από Χανιά, όποια άλλη πληροφορία, περί κλινικών, νοσοκομείου κλπ, δεκτή. -
Από Dinosdiaman,Καλημερα, μηπως ξερει καμια κοπελα την γυναικολογο ΕΟΠΠΥ κ. Αρμενη Δεσποινα στο κεντρο Θεσσαλονικης? Μιλησαμε στο τηλεφωνο κι απο κοντα και φανηκε καλη...Εχει κανεις εμπειρια απο την γιατρο, θα βοηθουσε πολυ....
Ευχαριστω. -
Από maria55,Καλησπερα...Μετα απο μια αποτυχημενη επιλογη Γιατρου-Κομπογιαννιτη που ειχα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη, η οποια στοιχισε τη ζωη του μωρου μου, θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα πραγματικα καλο γυναικολογο που να ειδικευεται σε δυσκολες εγκυμοσυνες...
Ειχα συσπασεις στην πρωτη μου και ο γιατρος που ειχα δε μου εδινε σημασια , ουτε μου αυξησε το μαγνησιο ουτε μου εκοψε το ασβεστιο ουτε τιποτε!!!Μου ελεγε, μην αγχωνεσαι....
Οταν πηγα μονη μου στο δημοσιο νοσοκομειο η ζημια ειχε ηδη γινει και η κατασταση ηταν ανεξελεγκτη.....
Αν μεινω ξανα εγκυος δε θελω να το ρισκαρω..και επειδη προσφατα μετακομισα στην πολη, μετραει η γνωμη σας...Αν ειναι και γιατρος που ειναι και σε Δημοσιο Νοοκομειο , ακομη καλυτερα!
Ευχαριστω πολυ. -
Από ΣΟΦΗ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.ΨΑΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΚΙΝΙΔΟΥ.ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ?ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ(ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ) ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ(ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ).ΚΟΙΝΩΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΛΛΥΨΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.
-
Από faki,Γεια σας κορίτσια!
Ψάχνω μαιευτήρα - γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.
Έχετε να προτείνετε κάποιον ή κάποια συγκεκριμένα, από προσωπική εμπειρία; -
Από margi1,Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.
Επείδη έχω ακούσει καλά λόγια για τον Σταθμό «πλαστελίνη» στον Κορύδαλλό ,θα ήθελα τις προσωπικές σας εμπειρίες για να μπορέσω και εγώ να αποφασίσω τι είναι καλύτερο για το παιδί μου.
Ο χωρος,οι δασκάλες και γενικά η ατμόσφαιρα αν πληρούν τις προσδοκίες ενος φυσιολογικού παιδικού σταθμού.
Αναμένω συντομα στην βοήθεια σας!!! -
Από alikaki1984,Καλησπερα!Λογω μετακομισης και αλλων παραγοντων, ψαχνω παιδιατρο και γυναικολογο (κατα προτιμηση φιλικους προς το θηλασμο και σχετικα ενημερωμενους)στη περιοχη του ΧΟλαργου. Εχετε να προτεινετε καποιον;
-