Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σουπερ αποστειρωση..απο το στομα της μαμας...

angi

Recommended Posts

Λοιπον κοριτσια,

αυτα κι αν ειναι για γελια και για κλαμματα μαζι.

Προχτες ειχαμε παει στο πρακτικερ.

Φευγοντας λοιπον στην εξοδο του πολυκαταστηματος ειναι μια μαμα και εχει ενα κοριτσακι γυρω στους 8-9 μηνες.

Το κοριτσακι ειχε πιπιλα στο στομα την οποια εφτυσε και την εριξε στο πατωμα.

Η μανουλα τοτε πηρε την πιπιλα,την εβαλε στο στομα της (για να την πλυνει καλε η γυναικα) και την εβαλε στο στομα του μωρου.

ΣΟΚ!!!Γουρλωσα τα ματια και δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα!

Την επομενη μερα παμε επισκεψη στο σπιτι ενος συναδελφου του αντρα μου οι οποιοι εχουν ενα αγορακι 2 ετων και μια μπεμπα 10 μηνων.

Σε καποια στιγμη ο πισιρικας διψασε.

Αρχισε λοιπον μαμα..μαμα..νερο..νερο..

Γυριζει λοιπον η κυρια και λεει στον αντρα της:

Εχεις λιγο νερο στο ποτηρι σου;

Αρχισα να φορτωνω..

:evil: Κανει ετσι αυτος κοιτα στο ποτηρι του που ειχε κατω κατω δυο γουλιες νερο και εδωσε στο παιδι του και ηπιε τα περισσευματα :!:

Και για να σας αποτελειωσω..

Φτιαχνει γαλα του μωρου και δινει το μπουκαλι στον αντρα της για να το ταισει.Του φανηκε ομως ζεστο το μπουκαλι και φωναζει την γυναικα του για να το ελεγξει.Το παιρνει λοιπον αυτη και τι κανει;

Χωνει το μπιμπερο στο στομα της και αρχισε να πινει το γαλα του μωρου για να δοκιμασει την θερμοκρασια.

Καλο ειναι,του ειπε,και εχωσαν στο στομα του μωρου το "αποστειρωμενο" μπιμπερο.

Αυτα.Δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σας.ΟΚ.Εμεις τα γεννησαμε,εμεις τους δωσαμε ζωη,απο μεσα μας βγηκαν...αλλα ολα εχουν οριο.

FWusp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι αν είναι πάνω απο 6 μηνών το μωρό δεν χρειαζεται αποστείρωση. Αν δεν έρθει σε επαφή και με λίγα μικρόβια πώς θα αναπτύξει αντισώματα? Φυσικά είναι υπερβολικό να ξεπλένεις με το στόμα σου την πιπίλα (μπλιαχ) το καημένο το μωράκι. Εγώ δεν θα έβαζα κάτι απτο πάτωμα στο στόμα μου, να το ΄βαλω στου μωροού μου? Αλλά ούτε και το άλλο άκρο είναι σωστό, της απόλυτης αποστείρωσης.

και εγω δοκιμάζω της Ευας το γαλα πριν της το δώσω για να μην την κάψω!! μην είσαι υπερβολική και υποχόνδρια. Συμφωνώ για το άλλο που έβαλε στο στομα της την πιπίλα (εκεί μπλιαχ!) και εγω δεν βάζω κάτι απο το δρομο μην παθουμε και τυφο, αλλά το να πιει νερό απο το ποτηρι μου δεν ειναι τραγικό, εδω βγηκε απο μέσα μου!!

Μην κανεις υποχονδριασμους και γινουν και τα μωρα ετσι!!

και εγω δοκιμάζω της Ευας το γαλα πριν της το δώσω για να μην την κάψω!! μην είσαι υπερβολική και υποχόνδρια. Συμφωνώ για το άλλο που έβαλε στο στομα της την πιπίλα (εκεί μπλιαχ!) και εγω δεν βάζω κάτι απο το δρομο μην παθουμε και τυφο, αλλά το να πιει νερό απο το ποτηρι μου δεν ειναι τραγικό, εδω βγηκε απο μέσα μου!!

Συμφωνώ, αλλά μην ξεχνάς ότι πολλές φορες κουβαλάμε αρρώστιες που δεν μας έχουν εκδηλωθεί οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε να πίνουμε από τα ίδια σκεύη με τα παιδιά μας όπως επίσης και να μην τα σκουπίζουμε με τις ίδιες πετσέτες.

Συμφωνώ, αλλά μην ξεχνάς ότι πολλές φορες κουβαλάμε αρρώστιες που δεν μας έχουν εκδηλωθεί οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε να πίνουμε από τα ίδια σκεύη με τα παιδιά μας όπως επίσης και να μην τα σκουπίζουμε με τις ίδιες πετσέτες.

σιγουρα δεν θελουμε να κανουμε κακο στα παιδια μας, παντα μιλάω σε περιπτωση που εννοειται ότι δεν έχουμε τιποτα και οπως οταν δεν εχουμε κρυώσει κ.ο.κ. Δεν υπάρχει λόγος να τα αρρωσταινουμε όταν ειναι αυτά καλά!!

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα υποχονδρισμού ,νομίζω ότι είναι κανόνες υγιεινής ,και εγώ δεν είμαι υποχόνδρια το αντίθετο θα έλεγα την κόρη μου όσο ήταν μωρό δεν την είχα κλείσει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον και έπαιζε στο χώμα και με τον σκύλο αγκαλιά ήταν και στο στόμα της έβαζε αντικείμενα που δεν ήταν αποστειρωμένα ,αλλά δεν έβαλα ποτέ το μπιμπερό ή την πιπίλα στο στόμα μου να της τα δώσω μετά ( μπλιαχ ).

Το στόμα ενός ενήλικα έχει μικρόβια που για μας είναι ακίνδυνα όχι όμως για ένα μωρό το ότι είμαι μαμά του δεν σημαίνει κάτι.

Ακόμα και η τερηδόνα κολλητική είναι!!!!!! Εγώ το θεωρώ σιχαμερό και επικινδυνο ακομα και σήμερα που η κόρη μου είναι 10 χρονων δεν της δίνω από το πηρούνι μου ή το ποτήρι μου το αποφεύγω τουλαχιστόν όσο μπορώ

οπως οταν δεν εχουμε κρυώσει κ.ο.κ. Δεν υπάρχει λόγος να τα αρρωσταινουμε όταν ειναι αυτά καλά!!

Οι ιώσεις μεταδίδονται στο στάδιο της επώασης: όταν δηλαδή φαινόμαστε καλά και δεν έχουμε συμπτώματα ακόμα αλλά κουβαλάμε την ίωση. Αν δεν ίσχυε αυτό τότε δεν θα κολλάγαμε ο ένας τον άλλο. Μπορεί να είμαι ενήλικας και σαφώς λιγότερη ευαίσθητη από ένα παιδί, μπορεί να μην σιχαίνομαι τον αδερφό μου και τους γονείς μου αλλά δεν θα πιω ποτέ από το ποτήρι τους ούτε θα τους δώσω το δικό μου αν το ζητήσουν.

Angi συμφωνώ μαζί σου, επειδή μεγάλωσα σε μεγάλη οικογένεια δεν έπινε ο ένας απο το ποτήρι του άλλου κλπ. Είναι καλή αρχή να μάθεις το παιδί σου έτσι. Με την κόρη μου προσπαθώ να το κρατήσω όσο μπορώ (να πίνει απο το δικό της ποτήρι) αλλά κάποιες φορές το ζητάει απο μόνη της (επίμονα, κολλάει ο εγκέφαλος κλπ) οπότε κάνω τα στραβά μάτια. Στο θέμα των ιώσεων όσο κι αν προσέχεις εμείς τα περνάμε όλα οικογενειακώς.....

Πάντως για θέμα του πράκτικερ, είναι σιχαμερό, άλλωστε μπορείς να κρεμάσεις την πιπίλα σε ειδικά πλαστικά αλυσιδάκια που τα πουλάνε παντού και να αποφύγεις μία τέτοια αηδία... Στο εξωτερικό το κάνουν πολύ συχνά το να καθαρίζει η μαμά την πιπίλα έτσι... Μπλιάχ και εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα... Εγώ γενικά είμαι κατά της πιπίλας και πιστεύω οτι απο μόνη της μαζεύει πολύ μικρόβιο, και τι ποιότητας πλαστικό είναι αυτό?

ξερετε κοριτσια και με το φιλι μεταδίδονται μικρόβια και όταν θα πλησιασει μετα απο καιρο καποιος νεαρος ή νεαρά να φιλησουν το βλαστάρι σας, μην αρχισουν τις θεωριες γιατι και εσεις δεν τις τηρήσατε και τα γεννήσατε!!

ενταξει ειπαμε δεν ειναι σωστο το να γινεται αυτο συνεχεια, και εμεις στο σπίτι έχουμε ο καθένας το ποτήρι του και το κουτάλι του, αλλά δεν μπορουμε όλα να τα διατηρουμε σε περιβάλλον αποστήρωσης. Και τα παιχνίδια τους που πεφτουν κάτω και τα μαζευουν και τα βάζουν στο στόμα τους?? Αυτά δεν έχουν μικρόβια? Και το ακάρι που κυκλοφορεί στο κρεβάτι τους? Τι να πουν και οι τριτοκοσμικές κοινωνίες? ΄

Πιστευω πως όλα θελουν μέτρο, αν προκυψει να φαι απο το πιατο μου, και ειμαι βεβαια καλά χωρις ίωση πριν και μετα, δεν θα της το αρνηθω, ποτε. Αν διψάσει και δεν έχω άλλο τροπο γιατι για τον αβ λογο ξέχασα το ποτηρι της θα της δωσω απο το δικό μου. Αλλά σιγουρα είναι καλό να τηρουμε κανονες υγιεινης γενικώς στο σπιτι μας και να προσεχουμε και αυτα που βαζουν στο στόμα τους να ειναι καθαρά.

Διαφημίσεις

ξερετε κοριτσια και με το φιλι μεταδίδονται μικρόβια και όταν θα πλησιασει μετα απο καιρο καποιος νεαρος ή νεαρά να φιλησουν το βλαστάρι σας, μην αρχισουν τις θεωριες γιατι και εσεις δεν τις τηρήσατε και τα γεννήσατε!!

ενταξει ειπαμε δεν ειναι σωστο το να γινεται αυτο συνεχεια, και εμεις στο σπίτι έχουμε ο καθένας το ποτήρι του και το κουτάλι του, αλλά δεν μπορουμε όλα να τα διατηρουμε σε περιβάλλον αποστήρωσης. Και τα παιχνίδια τους που πεφτουν κάτω και τα μαζευουν και τα βάζουν στο στόμα τους?? Αυτά δεν έχουν μικρόβια? Και το ακάρι που κυκλοφορεί στο κρεβάτι τους? Τι να πουν και οι τριτοκοσμικές κοινωνίες? ΄

Πιστευω πως όλα θελουν μέτρο, αν προκυψει να φαι απο το πιατο μου, και ειμαι βεβαια καλά χωρις ίωση πριν και μετα, δεν θα της το αρνηθω, ποτε. Αν διψάσει και δεν έχω άλλο τροπο γιατι για τον αβ λογο ξέχασα το ποτηρι της θα της δωσω απο το δικό μου. Αλλά σιγουρα είναι καλό να τηρουμε κανονες υγιεινης γενικώς στο σπιτι μας και να προσεχουμε και αυτα που βαζουν στο στόμα τους να ειναι καθαρά.

Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

δεν μου αρέσει τίποτα από τα 3....είναι δυνατόν να βαζουμε τα μπιμπερό και τις πιπίλες στο στομα μας και να τα δίνουμε στο μωρό?

με τερηδόνα,τσιγαρα,καφέδες και ένα σωρο άλλα μικροβια?

μιλάμε για μωρά,όταν θα έρθει η ωρα να τα φιλήσει κάποιος στο στόμα αν μη τι άλλο θα έχουν μεγαλώσει!

στο δικό μου μωρό αν πέσει κάτι κάτω επειδή δεν παταμε με παπουτσια στο σπίτι θα του το δώσω,αλλα οπουδηποτε αλλού θα το πλύνω πρώτα!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Kανεις δεν ειπε οτι τα παιδια πρεπει να μεγαλωσουν μεσα στην γυαλα.

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ. :)

Το οτι το εβγαλες απο μεσα σου το μωρο δεν σημαινει οτι πρεπει να εκθετεις σε κινδυνους τους οποιους μπορεις να αποφυγεις.

Ο καθενας ομως μεγαλωνει το παιδι του οπως θεωρει σωστο.

Και εγω για παραδειγμα δοκιμαζω το γαλα του μπεμπη αλλα σταζοντας σταγονες στον καρπο μου και οχι πινοντας απο το μπουκαλι του μωρου.

Ελεος..

Ειπα ομως..ο καθενας το παιδακι του..

FWusp3.png

Το οτι το εβγαλες απο μεσα σου το μωρο δεν σημαινει οτι πρεπει να εκθετεις σε κινδυνους τους οποιους μπορεις να αποφυγεις.

Και εγω για παραδειγμα δοκιμαζω το γαλα του μπεμπη αλλα σταζοντας σταγονες στον καρπο μου και οχι πινοντας απο το μπουκαλι του μωρου.

Ελεος..

SO RIGHT !!!!!! :lol:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Ελεος..

ΣΩΣΤΑ!

:)

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Διαφημίσεις

Ελεος..

ΣΩΣΤΑ!

:)

Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!
DsRyp3.png