-
-
- 48 απαντήσεις
- 14.599 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 95 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 10.293 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 12.048 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.610 απαντήσεις
- 406.236 εμφανίσεις
-
- 145 απαντήσεις
- 49.612 εμφανίσεις
-
Εντονος πόνος Χαμηλά στην 38η Εβδομάδα...
Από Stellinula, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 41 απαντήσεις
- 18.321 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 999 εμφανίσεις
-
Πώς κόβουμε το μπιμπερό;
Από irin, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 7 απαντήσεις
- 1.472 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 81 εμφανίσεις
-
Μεγαλο κεφαλι εμβρυου στην 34η εβδ. Είναι ανησυχητικό;
Από Marilou92, in Τρίτο Τρίμηνο (24η εβδομάδα - μέχρι τον τοκετό)
- 2 απαντήσεις
- 119 εμφανίσεις
-
- 501 απαντήσεις
- 60.679 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από ΧρύσαΜ,Λόγω πολύ χαμηλού μπαντζετ έχω αρχίσει να φλερτάρω με την ιδέα του δημόσιου νοσοκομείου για τη γέννα. Έχω ακούσει κάποια καλά για το Αλεξάνδρα, το οποίο είναι Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να "πουλήσω" τον γιατρό μου γιατί γενικά τον εμπιστεύομαι πολύ και τον ακολουθούμε χρόνια, τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου. Θα ήθελα να είναι παρών την ώρα εκείνη, αλλά δε διαθέτω τα λεφτά που χρειάζονται!!
Θα ήθελα λοιπόν, για αρχή, να μου πείτε τι τιμές παίζουν στα δημόσια, διότι στο ίντερνετ δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστώ!!! -
Από catherine78,Καλημέρα!Ξερει κάποιος ποιες ειναι οι τιμες για τις κλινικες Καπακη-Γαβριλακη-Τσεπετη στα Χανια και τι περιλαμβανεται σε αυτες?Θα με ενδιεφερε και για φυσιολογικο τοκετο και για καισαρικη.Ευχαριστω!
-
Από kolibigi,Θα ήθελα πληροφορίες με πμ, σχετικά με γυναικολόγους στα Χανιά.
Με ενδιαφέρουν τόσο οι ιδιώτες όσο και του νοσοκομείου.
Και επειδή δεν έχω ιδέα από Χανιά, όποια άλλη πληροφορία, περί κλινικών, νοσοκομείου κλπ, δεκτή. -
Από kounelitsa,Έπεσα πάνω στο παρακάτω κειμενάκι.....
TO ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ?
Ενημέρωση από το κέντρο Προγεννητικής Ψυχολογίας ***********, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, 5-8:30 μ.μ.
Η γέννα με καισαρική είναι μια εμπειρία μεγάλου στρες για το παιδί που γεννιέται. Από την πρώτη στιγμή εμφανίζονται τα συμπτώματα αυτής της επίδρασης στο σώμα του, στον θηλασμό, στον ύπνο του ... Αν δεν τα φροντίσουμε έγκαιρα θα συνεχίζουν να υφίστανται ... ίσως για μια ...ζωή;
Στην ενημέρωση της 1ης Φεβρουαρίου, θα μάθουμε πώς να αναγνωρίζουμε τα σημάδια και τις μακροπρόθεσμες ψυχολογικές επιπτώσεις της εμπειρίας. Θα μάθουμε τρόπους πώς μπορούμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά μας μετά την καισαρική έστω και αν δεν είμαστε ειδικοί αλλά γονείς.
Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το παιδί, θα δουν συμπεριφορές με νέο μάτι.
Συμμετοχή: 40 ευρώ. Οι δύο γονείς 50 ευρώ.
Πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που θα πληρώσουν για να πάνε σε τέτοιο "σεμινάριο"???? -
Από FofiK,Γεια σας,
Αν έχετε κάποια προσφατη εμπειρία από γέννα σε εφημερία σε ένα από τα δύο νοσοκομεια, παρακαλώ δώστε τα φώτα σας.
Είναι το πρώτο μου παιδάκι και εχω αγχωθει λίγο όσο πλησιάζουν οι μέρες.
Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία! -
Από kikika,Καλησπέρα! Είναι το πρώτο μου μυνημα στο φόρουμ.διαβάζω εδώ και μέρες τις συζητήσεις οι οποίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Έχω όμως μια απορία που δυστυχώς δεν μπόρεσα να λύσω και με έχει αγχωσει. Ειμαι από θεσσαλονικη. Θα γεννήσω πρωτη φορά και ηθελα να κανω τοκετο στο σπιτι αλλά οι δικοι μου με αποθαρρύνουν γιατί το νοσοκομειο ειναι αρκετα μακρυα λόγω του οτι μενουμε εκτος πόλης. Η αληθεια ειναι πως και εγω το σκεφτομουν μιας που ειναι η πρωτη μου φορά κ δεν ξερω τι θα συναντησω. Σκεφτόμουνα να γεννήσω σε νοσοκομειο έτσι ώστε οποιαδήποτε επιπλοκή του μωρού να αντιμετωπιστεί άμεσα. Δεν είμαι άνθρωπος που με νοιάζουν οι ανέσεις αλλά σίγουρα με νοιάζει να γεννήσω με φυσικό τοκετό. Διαβάζω πόσο πιο όμορφη σαν εμπειρία είναι σε σύγκριση με τον απλό φυσιολογικό τοκετό στον οποίο παρεμβαίνουν με κάθε ευκαιρία οι γιατροί. Ρώτησα όμως στο Παπαγεωργίου κ μου είπαν πως δεν μπορώ να επιλέξω γιατρό από πριν γιατί άλλαξαν την πολιτική των νοσοκομείων που σε ξεγεννούσε ο γιατρός σου εάν συνεργαζόταν με το νοσοκομειο. Άραγε λοιπόν έχω επιλογή να γεννήσω με φυσικό τοκετό σε δημόσιο νοσοκομειο από την στιγμή που δεν διαλέγω ούτε γιατρό ούτε μαία; ευχαριστώ για οποία απάντηση εκ των προτέρων
-
Από Λέγκω,Θα ήθελα να ρωτήσω να έχει γεννήσει κάποια κοπέλα στην εφημερία δημόσιου νοσοκομείου και συγκεκριμένα στο Έλενα.
Είναι άραγε τόσο ρηψοκίνδυνο να γεννήσεις στην εφημερια αντί με κάποιον στάνταρ γυναικολόγο αν δεν έχεις δύσκολη εγκυμοσύνη;
-