Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποτελεσματα ιστολογικης εξετασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια πριν απο λιγο πηρα τα αποτελεσματα της ιστολογικης εξετασεις μετα την παλλινδρομη κυηση που ειχα......μας ειπε οτι θα κανουμε και οι δυο θεραπεια και να μην ανησυχω καθολου... το αποτελεσμα ειναι τα χλαμυδια.. ειναι καταπολεμησιμο απο οτι ενημερωθηκα..Αυτο που ηθελα να ρωτησω αν υπηρξε καποια με το ιδιο αποτελεσμα με εμενα........ [ενημερωτικα γνωριζω τι ακριβως ειναι τα χλαμυδια] ευχαριστω....

Διαφημίσεις

Καλημερα αλεξιααααααααααα!!!!

Θυμαμαι που ειχα απορησει γιατι σου ειπε ο γιατρος να κανεις εξετασεις για χλαμυδια μετα απο παλλινδρομη... Δηλαδη τελικα αυτο εφταιξε? Ειχες κολλησει χλαμυδια και γιαυτο δε πηγε καλα η εγκυμοσυνη???

Και τι κανετε απο δω και περα?????

Ολα να σου πανε καλα κοριτσακι!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλημερα ειναι ενα απο τα πεντε τεστ να στο πω ετσι που εκανε ο γιατρος μαζι με αυτο ειναι και το τοξοπλασμα το μυκοπλασμα και καποια ακομη που δεν θυμαμαι... Μου ειπε θεραπευσιμο,απλα διαβασα οτι τα συμπτωματα του δεν ειναι εμφανη δυσκολα μπορεις να τα καταλαβεις.... Ηταν και δικη μου απορια γι ΄αυτες τις εξετασεις αλλα το διασταυρωσα και με τον γιατρο μου στην θεσσαλονικη και γι αυτο τις εκανα....... Απο δω και περα περνουμε θεραπεια και οι δυο για μια εβδομαδα αφου μου ερθει πρωτα περιοδο...... και μετα περιμενουμε να περασει ο καιρος να αρχισουμε τις προσπαθειες... Εσυ πως εισαι ?τα νεα σου... Ηθελα χθες να σου στειλω pm αλλα ξεχαστηκα!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ειπες ομως! Δηλαδη αυτη ηταν η αιτια???????

Εγω ακομα να αδιαθετησω......... 42 μερες! Θα παρω το γιατρο το απογευμα.... Αλλα θα μου πει να περιμενω.... Τι αλλο να μου πει? Ισως κι επειδη αγχωθηκα να μην μου ερχεται.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ να τα παρουμε απο την αρχη.... αποξυση στις 20 νοεμβριου αναμονη περιοδου γυρω στις 20 δεκεμβριου και θεραπευτικη αγωγη μετα την περιοδο αφου πρωτα παω να με δει.... Οσο αναφορα την αργοπορεια της περιοδου μου ειπε να μην ανησυχω οτι μπορει να κανει και παραπανω μερες...... Νεες προσπαθειες για μωρο υπολογιζω γυρω στα τελη Γεναρη.... μου ειπε να περασουν 2 μηνακια

ασχετο αλλα σου εστειλα και pm.... μηπως αχγωνεσε παραπανω απο το κανονικο,γιατι δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις,εχεις καθολου συμπτωματακια? πονο στην κοιλιτσα στηθος πρησμενο, μεση? ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.........

Διαφημίσεις

ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.........

ειδες πως τα φερνει η ζωη???????

μακαρι να μην το ηξερα.........

WLFfp2.png XI11p2.png

λοιπόν στη 2η παλίνδρομη (στη 1η δεν κάναμε τίποτα) ο γιατρός κατά τη διάρκεια του καθαρισμού πήρε κύτταρά μου για εξέταση και του μωρού για την ιστολογική. Για εμένα έδειξαν ότι είχα χλαμύδια και κυτταρομεγαλοϊό. Ο γιατρός πριν ακόμα βγε η ιστολογική του εμβρυου πίστευαι ότι δεν έφταιγαν αυτά για την αποβολή. όντως έτσι ήταν γιατί η ιστολογική έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία 22. Κάναμε θεραπεία για τα χλαμύδια και τελείωσαν όλα.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

• 1 year later...

ρε παιδια εκανα μια αποβολη παλιοτερα και μια παλινδρομο.μολις διαγνωστηκε η 2 παλινδρομος..τελικα τι γινεται ρε παιδια??καρυοτυπο-θρομβοφιλια-χλαμυδια-κυταρομεγαλοϊο.. ??ολα μπορουν να ειναι υπαιτια???

Διαφημίσεις