Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ας συστήσουμε τα παιδιά μας!

angela

Recommended Posts

Νεκτάριος Δημήτριος!

Πριν μερικές μέρες μου ζητήθηκε να γράψω σε λίγες γραμμές κάτι σαν βιογραφικό/ιστορικό για τον γιο μου και σήμερα διαβάζοντας ξανά το κείμενο σκέφτηκα ότι είναι μία καλή ευκαιρία να σας συστήσω μέσα από αυτό τον Νεκτάριο! Το πλήρες όνομά του είναι Νεκτάριος (τάμα στον Άγιο Νεκτάριο) Δημήτριος (υπόσχεση στον ετοιμοθάνατο πατέρα μου ο οποίος πέθανε όταν σαράντησα) !

Ο Νεκτάριος μετά από εξέταση στο Παίδων Πεντέλης (αρχές του Ιουνίου φέτος) και αφού έκανε όλες τις εξετάσεις και δεν βρέθηκε κάτι παθολογικό, μας έδωσαν την διάγνωση Διάχυτή Αναπτυξιακή Διαταραχή / Αυτισμός μέτριας μορφής.

Γεννήθηκε στις 17/3/2003 με καισαρική τομή στο Ιασώ γύρω στα 3200γρ . Περπάτησε τελείως μόνος του όταν ήταν 17 μηνών και από ενός και κάτι έλεγε σχεδόν τραγουδιστά γύρω στις 10 λέξεις που τις χρησιμοποιούσε και σε προτάσεις των 2 και 3 λέξεων. Μετά ένα μοιραίο βράδυ... έφερε τη σιωπή.......

Δεν έδειξε ποτέ κάτι με τον δείκτη , όταν χαίρεται ή είναι σε έκσταση ή μεγάλο άγχος φτερουγίζει τα χέρια του αλλά αυτό τώρα τελευταία το έχει περιορίσει αρκετά. Για να μας ζητήσει κάτι πχ. νερό , θα μας πάρει από το χέρι και θα μας πάει στη βρύση ή το ψυγείο ή θα μας φέρει το ποτηράκι του και το μπουκάλι με το νερό και θα μας τα δώσει στο χέρι για να του βάλουμε. Είναι πολύ κοινωνικός , αλλά φοβάται τις γυναίκες που φορούν άσπρη μπλούζα γιατί νομίζει ότι είναι νοσοκόμες και θα τον πονέσουν!!! Του αρέσει να παίζει με αυτοκίνητα κάθε είδος και κάθε είδος μουσικού παιχνιδιού με φωνές , ήχους και φώτα και παίζει και με την μπάλα καμία φορά. Τρελαίνεται για να κάνει κούνια και τσουλήθρα και του αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αυτοκίνητο αλλά προτιμάει τα λεωφορεία! Ξέρει τους δρόμους που μας φέρνουν στο σπίτι μας αλλά και τους δρόμους για το νοσοκομείο (που όταν πάμε για κει αρχίζει και κλαίει), το δρόμο που πάμε στη γιαγιά (συνήθως χαίρετε) και το δρόμο για το σούπερ Μάρκετ ΑΒ (που τότε παίρνει το φυλλάδιο του ΑΒ στο χέρι και κάνει πως διαβάζει μέχρι να φτάσουμε και να παρκάρουμε στο μαγαζί). Όταν του ζητήσουμε να κάνει κάτι κατά 90% το καταλαβαίνει και το εκτελεί, για τις υπόλοιπες 10%.... άβυσσος η ψυχή του!!! Άμα τα πάρει και νευριάσει συνήθως βρίζει με το χαρακτηριστικό "άντεεεε". Κοιτάει όλες τις διαφημίσεις στη τηλεόραση και προτιμάει το Αlter το παιδικό του Σαββατοκύριακου αλλά και το chanel 9 την Dora και των Bob των σφουγγαράκια ! Φυσικά , ακόμη ενισχύουμε οικονομικά την Babylino!!!!!!!! (έχω κάνει προσπάθειες για την τουαλέτα αλλά... δεν!)

Κάνει 2 φορές την εβδομάδα από 30΄ εργοθεραπεία με άντρα εργοθεραπευτή ,τον οποίο λατρεύει!, 1 φορά την εβδομάδα από 30΄ ψυχοπαιδαγωγική με γυναίκα ψυχολόγο και 1 φορά την εβδομάδα από 30΄λογοθεραπεία για τον αυτισμό, με γυναίκα λογοθεραπεύτρια, στο Κέντρο "Παιδικό Εργαστήρι" στη Γλυφάδα. Να σημειώσω εδώ ότι με τις εν λόγω κυρίες αν και στην αρχή ήταν πολύ επιφυλακτικός μαζί τους , τώρα τις εμπιστεύεται και τους χαμογελά! αλλά ακόμη δεν έχουν κατακτήσει πλήρως την καρδούλα του σαν τον κο Κυριάκο τον εργοθεραπευτή! Αχ, αυτές οι άτιμες άσπρες μπλούζες!

Τις Τετάρτες τα απογεύματα κάνει για 2 ώρες δημιουργική απασχόληση με εκπαιδευτικό παιχνίδι στο "Έλα να παίξουμε " στο Φάρο Ψυχικού, όπου και εκεί έχει κάψει τις "αθώες" ακόμη κοριτσίστικες καρδιές!!!

Τον παρακολουθεί ο Παιδοψυχίατρος Κος Καμπάκος στην ΕΘΜΑ , η Παιδονευρολόγος στο Παίδων Πεντέλης Κα Παπαβασιλείου και ιδιωτικά από το Κέντρο, Παιδοψυχίατρος και Κοινωνική Λειτουργός κάθε μήνα!

Ο βασικός μας στόχος είναι να μιλήσει ξανά για να μπορέσει να ενταχθεί σε δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα γιατί τα οικονομικά μας είναι...... κάκιστα!

Επίσης ξέχασα να σας αναφέρω τα 2 καταγάλανα μάτια του που μαγνητίζουν … :lol: !

Όταν πρωτοπήραμε την διάγνωση σοκαριστήκαμε και κλάψαμε για την κακή μας μοίρα αλλά ποτέ δε θα αλλάζαμε αυτό το γλυκό πλασματάκι με τίποτα στον κόσμο! Για μας αυτός είναι ο πλούτος μας , είναι όλα μας τα λεφτά και γι αυτόν πασχίζουμε κάθε μέρα με κάθε τρόπο και είναι ο μοναδικός σκοπός της ζωής μας να του προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του όταν εμείς θα έχουμε αποχωρίσει....

Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να σας συστήσω τον δικό μου ξεχωριστό Άγγελο, που ο Θεός επέλεξε να τον στείλει στην γη με λιγότερα εφόδια από τα άλλα παιδιά αλλά με την ίδια ομορφιά και αθωώτητα... :D

Angela

213_nektrarios_03.JPG

• 6 months later...

Διαφημίσεις

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

webb_73421.jpg

λοιπόν, ιδού η "μαγουλήθρα" μας.

γεννήθηκε του Αι-γιαννιού φέτος, δλδ κοντεύουμε τους 5 μήνες!

...με καισαρική, 4170 γρ, 53 εκ., στο γένεσις στη Θεσσαλονίκη.

είναι ένα εν γένει ήσυχο, χαρούμενο μωρό!! έχει δύο ετεροθαλή αδελφάκια τον Χρήστο και την Ευδοκία.

Της αρέσει να τσιρίζει και να της μιλούν.Θέλει πάντα παρέα.Δεν της αρέσει να βάζει μανίκια...ή να είναι ανάσκελα σε αγκαλιά!!

Είναι πολύ κοινωνική, χαρίζει χαμόγελα παντού - αρκούν δύο λογάκια. Όλοι την χαρακτηρίζουν πολύ γλυκιά - είναι σκουροξανθούλα με γαλανά μάτια και εδώ την βλέπετε σε πόζα φωτομόντελο....χαχαχα...για το χατήρι ενός φίλου φωτογράφου διαφήμισης.

για μένα είναι η όαση της ψυχής μου!!

---------------------------

angela, να χαίρεσαι γλυκιά μου τον Νεκτάριο.

του εύχομαι να είναι πλαισιωμένος πάντα με αγάπη - όπως και τώρα!!

να ξέρεις πως αυτό είναι το μεγαλύτερο εφόδιο από όλα!!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και εσύ να χαίρεσαι το μοντέλο σου !!! Αντε και σε εξώφυλλο σύντομα... :lol:

Νεκτάριος Δημήτριος!

Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να σας συστήσω τον δικό μου ξεχωριστό Άγγελο, που ο Θεός επέλεξε να τον στείλει στην γη με λιγότερα εφόδια από τα άλλα παιδιά αλλά με την ίδια ομορφιά και αθωώτητα... :D

Angela

Ο Άγγελος σου, ήρθε για να κάνει και σένα άγγελο, Αγγέλα μου!!!

Η δικιά μου η θυγατέρα γεννήθηκε Σάββατο 27/11/04 στο Παπαγεωργίου με ΦΤ (πρόκληση χωρίς επισκληρίδιο) 3300kg. Ταλαιπωρήθηκα 5-6 ώρες μόνο αλλά από έντονους και συνεχόμενους πόνους (σχετικά μεγάλο μωρό σωματικά για μένα που ήμουν 64 κιλά και τα 14 τα έβαλα έγκυος). :shock: Από την πρώτη στιγμή που την είδα, άρχισα να βλέπω και όλα τα υπόλοιπα πράγματα πάνω στον πλανήτη αλλιώς. :lol: Δεν την χάρηκα και πολύ ως "μωρό" γιατί άρχισε να μιλά και να περπατά από 9 μηνών. Άσε που ήταν και πολύ ψιλή ... :wink: Δεν μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε σε κάτι μιας και δεν αρρώσταινε ιδιαίτερα, δεν ξενυχτούσε και μάθαινε μόνη της και πολύ γρήγορα διάφορα πράγματα. Αυτά που με προβληματίζουν είναι ότι είναι ζωηρή, πολύ ανεξάρτητη και δεν μας αφήνει να την ζουλάμε. :cry: Μόνο όταν θέλει αυτή έρχεται. Είναι λίγο τσαούσα και αρκετα καλομαθημένη (μιας και είναι η έννατη και τελευταία προς το παρόν από τα ξαδέρφια της στο σοι του μπαμπά της μόνο) αλλά και πολύ ευαίσθητη!!! Αγαπάει τα ζωάκια και λυπάται πολύ όποιον χτύπησε και πονάει. Αν ξεκινησω να γράφω για το παιδί μου θα περάσει το οχτάωρο και θα κάτσω για υπερωρίες... Όπως έχω ξαναπεί προσπαθώ να τρώω και να κάνω ότι και στην πρώτη για να βγει έτσι και η δεύτερη ....

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

ΝΑΝΑ σου εύχομαι με έναν μόνο πόνο να γεννήσεις και φυσικά να ειναι και η δεύτερη σου κόρη ένα αγγελούδι σαν την πρώτη!

Να χαίρεσαι την τσαούσα Εύη σου και να λές κάθε μέρα Δόξα τω Θεό που είναι γερή και τόσο έξυπνη. :D

Ολα καλά να σας πάνε

Άγγελα

Διαφημίσεις

ΝΑΝΑ σου εύχομαι με έναν μόνο πόνο να γεννήσεις και φυσικά να ειναι και η δεύτερη σου κόρη ένα αγγελούδι σαν την πρώτη!

Να χαίρεσαι την τσαούσα Εύη σου και να λές κάθε μέρα Δόξα τω Θεό που είναι γερή και τόσο έξυπνη. :D

Ολα καλά να σας πάνε

Άγγελα

Σε ευχαριστώ πολύ Αγγέλα μου αλλά όσο όμορφη και αν είναι ή μου φαίνεται πως είναι η κόρη μου ξανθιά γαλανομάτα σαν τον γιο σου, δεν είναι. Ίσως η επόμενη κόρη μου είναι... (μιας και εγώ είμαι ξανθιά και όλοι οι υπόλοιποι στο σοι γαλανοπρασσινοματες εκτός από μένα).

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Να χαίρεστε τα μπουμπούκια σας... Άντε να μας γράψουν και οι υπόλοιπες !!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Να κι εμείς:

Πρώτος ο μεγάλος 12,5 χρόνων Χρόνης( Πολυχρόνης ).

peloponnisos001.jpg

και ο "μικρός" Άρης ( Αριστοτέλης )

Clipboard06.jpg

Δεν είναι αστέρια εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??? :P

Είναι πραγματικα αστέρια!! οπως και όλα τα παιδάκια του forum

μικρα και μεγάλα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Εμείς είμαστε λίγο μπερδεμένοι, έχουμε 3 κόρες. Η πρώτη είναι η Κατερίνα 14 χρονών από τον πρώτο μου γάμο, η δεύτερη είναι η Χριστιάνα 12 χρόνων από τον πρώτο γάμο του άντρα μου και τελευταία η μπέμπα μας 4,5 μηνών. :):):):):)

Διαφημίσεις

Angela να χαιρεσαι το μπουμπουκι σου και ευχομαι να πανε ολα κατ' ευχην για τον Νεκταριο-Δημητρη!

Να χαιρεστε ολοι τα αστερια σας και να τα δειτε οπως επιθυμειτε! Μακαρι ολα τα παιδια του κοσμου να εινια γερα και δυνατα στη ζωη τους!

Εμείς είμαστε λίγο μπερδεμένοι, έχουμε 3 κόρες. Η πρώτη είναι η Κατερίνα 14 χρονών από τον πρώτο μου γάμο, η δεύτερη είναι η Χριστιάνα 12 χρόνων από τον πρώτο γάμο του άντρα μου και τελευταία η μπέμπα μας 4,5 μηνών. :):):):):)
Ρούλα έτοιμος ήμουν να σου γράψω να πας να κάνεις παρές με τον Φωκίωνα γιατί από ότι ξέρω κι αυτός τα έχει έτσι μπερδεμένα , αλλά μετά λέω μέσα μου για κοίτα καλύτερα το username της κοπέλας......και τότε είδα ότι λέει Ρούλα :o

:lol::lol::lol:

Να κι εμείς:

Πρώτος ο μεγάλος 12,5 χρόνων Χρόνης( Πολυχρόνης ).

peloponnisos001.jpg

και ο "μικρός" Άρης ( Αριστοτέλης )

Clipboard06.jpg

Δεν είναι αστέρια εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??? :P

Οχι μόνο ΑΣΤΕΡΙΑ αλλά και ΕΓΚΛΕΖΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

να συστήσω και εγώ το αριαδνάκι μου ή αραχνάκι όπως μου αρέσει να τη λέω :D:D Είναι πλεον 9,5 μηνών και καθώς δείχνει όσο μεγαλώνει θα είναι μεγάλος αντάρτης...Είναι πεισματάρα, γελαστή, απρόβλεπτη, λίγο κυκλοθυμική, κοινωνική,κοκεταρία, πολυλογού και τώρα που την περιγράφω σα να μου μοιάζει..... :D:D:?

[/img]

Είναι πραγματικα αστέρια!! οπως και όλα τα παιδάκια του forum

μικρα και μεγάλα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ :D:D:D

Να μας ζήσουν τα πιτσιρίκια μας και να είναι καλά πάνω από όλα!!

Να σας συστήσω και εγώ τον πρώτο μου γιο, μιας και ο 2ος το μόνο που κάνει είναι να κλωτσάει συνέχεια..

Γεννήθηκε στις 21/11/2005, την ΠΗΤ μου, αρχικά με δοκιμή τεχνιτών πόνων και τελικά με καισαρική γιατί δεν ήθελε με τίποτα να βγει στον μάταιο τούτο κόσμο!! :D:D

Τώρα είναι 18 μηνών, δεν μιλάει ακόμα εκτός από 2-3 λέξεις που λέει, 2-3 ήχους ζώων, και τα κινέζικα του τα οποία μιλάει όλη την ώρα.

Δεν του αρέσουν τα γλυκά, αλλά τρελλαίνεται να τρώει αλμυρές γεύσεις και ειδικότερα τυριά σε τέτοιο βαθμο που ο πατέρας οτυ που είναι το άλλο άκρο (ούτε να τα μύρίσει δεν θέλει), σκέφτεται να κάνει τεστ πατρότητας... :D:D Επίσης αν και δεν τρώει ωρίς πίεση, θέλει να δοκιμάσει ότι τρώμε εμείς.εάν δεν του αρέσει ή το φτήνει, η δεν τ΄ρωει άλλη μπουκιά!

Κατά τα άλλα είναι πάαρα πολύ ζωηρό παιδί, τρέχει πάνω κάτω όλη την ώρα, του αρέσει πολύ να σκαρφαλώνει σε σκάλες καρέκλες, τραπέζια..όπου φτάνει δηλαδή (κάνει τσουλήθρα μόνος του από 14- 15 μηνών και εμείς απλά προσέχουμε να μην πέσει), τρελαίνεται με τα αυτοκίνητα (έχουμε αυτοκινητάκια όλων των ειδών τα οποια τσουλάει και κάνει "βοοουμ", ενώ αν τον βάλουμε στο τιμόνι - σε παρκαρισμένο αμάξι φυσικά - μετά δεν ξεκολλάει), του αρέσει επίσης πολύ η μπάλα, να πειράζει τον υπολογιστή όταν βρει ελεύθερο πεδίο, και επίσης του αρέσει να σκορπιζει τα πραγματα παντού (αυτό το παιδί θα κάνει καριερα σε κατεδαφίσεις όταν μεγαλώσει)

Επίσης είναι πάρα πολύ κοινωνικός, δηλαδή δεν ντρέπεται να πλησιάσει οποιοδήποτε, ακόμα και ξένο,(σε σημείο που με έχει ανησυχήσει αυτό), ενώ όταν συναντήσει άλλα παιδάκια σε παιδική χαρά, προσπαθεί να παίξει μαζί τους κυνηγητό...

Εμείς (προς το παρόν) έχουμε μια κόρη την Μαρία, η οποία την Τρίτη 5 του μηνού θα γίνει 3 χρονών.

Η Μαρία μέχρι να γίνει 1 χρονών μας "πέθανε" στην γκρίνια (κλάμα & ουρλιαχτό) περίπου 18ώρες το 24ωρο...

Τώρα πλέον είναι ένα πολύ καλό παιδί, ήσυχο, ώριμο για την ηλικία του.

Προτιμάει να συζητάει (έχει το απίστευτο λεξιλόγιο), να ζωγραφίζει, να παίζει με τις πλαστελίνες... και ενίοτε να κάνει ζουζουνιές με τον μπαμπά της...

Αντικειμενικά είναι ένα πολύ όμορφο παιδάκι, ντροπαλό, ευαίσθητο, περήφανο, συμπονετικό....

Αυτά τα ολίγα για την Μαρία μας....

Σε λίγους μήνες θα σας συστήσω και το δεύτερο παιδάκι μας (που ακόμη δεν ξέρουμε τί θα είναι...)

Σοφία

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

:P:P:P:P:P:P

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό απο μανούλες που συστήνουν τα παιδιά τους... οταν με αφήσουν λίγο ήρεμη (απο τη δουλεια εννοω) θα το κάνω και γω.... φυσικά αν και σας τον έχω συστήσει λιγο λιγο καθε μέρα...πρέπει και να ανακεφαλαιώσω...

Οι θησαυροί μου:

ΔΙΟΡΘΩΝΩ:

P :P:P:P:P:P

Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό απο μαμάδες και μπαμπάδες που συστήνουν τα παιδιά τους...

Οι θησαυροί μου:

Εμείς αποκτήσαμε στις 12 Ιουλίου 2005 την γλυκειά Μελίνα (από το Μελιτίνη. Όχι τυχαία όνομα όλο γλύκα). Είναι όμορφη, ζωηρή, και πολύ τρυφερούλα, με απίστευτο λεξιλόγιο και αντίληψη για την ηλικία της. Όλη μέρα μιλάει, και τραγουδάει όλα τα σουξέ των ζουζουνιών με το που ξυπνάει... Τριγυρνάει μες στο σπίτι σα πεταλουδάκι και μου χει πάρει το μυαλό..

Η Ειρηνούλα μου γεννήθηκε 25/7/2006. Είναι αρκετά ζωηρή για κοριτσάκι αλλά όχι γκρινιάρα. Η πρώτη λέξη που προσπαθεί να πει είναι κούνια. Μόνο που το λέει ού...νια.

Δημητρης,Μιμης,Μιμικος,Μητσος,μαγκας και ζαμπονελο (ως νεογεννητο)

Αυτος ειναι ο γιος μου ,το τρελοψαρο μου που γεννηθηκε στις 18 Μαρτιου 2003 χωρις να θελει να βγει με τιποτα!!!(ειχα κλεισει τον ενατο και τιποτα)

Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν τον εβγαλε ο γιατρος(αν και δεν ηξερα αν ηταν αγορι ή κοριτσι)ηταν πως ειναι κλωνος του ανδρα μου.

Σε γενικες γραμμες ειναι ενα ησυχο παιδι, αλλα οσο μεγαλωνει και αποκταει αποψη δυσκολευουν τα πραγματα .Λατρευει τα αυτοκινητα πασις φυσεως ,τη μπαλα και τωρα που το μαθαμε και το ποδηλατο.

Γελαει συνεχως και μπορει να ξεκαρδιστει με το πιο απλο πραγμα που υπαρχει.

Ειναι ρομαντικος ,απο τις πρωτες λεξεις που εμαθε και εδειξε ενδιαφερον να μαθει ηταν το φεγγαρι ενω η πρωτη του αγαπη στον παιδικο ηταν η Δαναη.

Ειναι αρκετα ντροπαλος,φοβαται γενικως αλλα και ειδικως τα βεγγαλικα και τις μπουμπουνιες και δεν κοιμαται χωρις παραμυθι.

Του αρεσουν τα Κρητικα(πλυση εγκεφαλου ο μπαμπας) και ειδικοτερα το Φιλεντεμ του Ξυλουρη αλλα στο αυτοκινητο του αρεσει να ακουει dee jay ειδικα οταν βαζει το τορνερο.

Με τη φραση που γελασα και ακομη γελαω που ειπε οταν δεν μιλαγε και πολυ καθαρα ηταν περυσι το καλοκαιρι οταν ειχαμε βγαλει την πανα και νομισε καποια στιγμη οτι ηθελε να κανει τσισα και δεν εκανε

ΜΑΜΑ Η ΘΟΥΘΟΥΝΑ(τσουτσουνα) ΧΑΛΑΣΕ!!!

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!

2eaW.jpg.png

Καλα δεν ξαναμπαινω στο forum νυχτα...... Θα ξυπνησω την γειτονια απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ακου "h θουθουνα χαλασε"! Αχ ο γλυκας σου με ξετρελανε Irini!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Create New...