-
-
- 108 απαντήσεις
- 25.774 εμφανίσεις
-
- 202 απαντήσεις
- 98.011 εμφανίσεις
-
- 78 απαντήσεις
- 16.071 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 2.945 εμφανίσεις
-
- 47 απαντήσεις
- 10.525 εμφανίσεις
-
Πως να του κόβεις το WiFi (διακριτικά και νοικοκυρεμένα)
Από alexanderchalkidis, in Προεφηβεία και Εφηβεία (απο 11 ετών)
- 16 απαντήσεις
- 2.162 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 10.387 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 6.743 εμφανίσεις
-
τι εχει η κορη μου επιτελους?
Από christiana000, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 11 απαντήσεις
- 7.998 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 35.476 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.571 απαντήσεις
- 401.288 εμφανίσεις
-
- 561 απαντήσεις
- 99.090 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από revythaki,Μανούλες θέλω να ακούσω τις εμπειρίες σας(σίγουρα υπάρχει παρόμοιο θέμα αλλά δεν αντέχω να ψάξω αγχώθηκα πολύυυ!)
Η μικρή μου μόλις μπήκε στον 6ο και σήμερα απο το πρωί έχει 38 πυρετό.Υποψιάζομαι πως βγάζει δοντακια γιατί τρέχουν σάλια,τρώει τα χέρια της κ χτυπιέται.Ο γιατρός απέκλεισε την πιθανότητα ίωσης κ τώρα περιμένω τα αποτελέσματα της ουροκαλλιέργειας για να δούμε μήπως και τυχόν έχει ουρολοίμωξη
Θέλω να ρωτήσω είναι φυσιολογικό να έχει τόσο πυρετό απο τα δοντάκια?Πως να την ανακουφίσω?κλαίει ολη μέρα,δεν τρώει,δεν κοιμάται και έκανε κ τρεις φορές κακα ενώ ειναι δυσκοίλια κ κάνει συνήθως μερα παρα μέρα με το ζόρι.
Παρόμοιες εμπειρίες? -
Από Mama_Anesti_,Μετά από μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα αναφορες πως η διαδικασία ανατολής των πρώτων δοντιων ολοκληρώνεται μεχρι τα 3 έτη. Ο γιος μου, σχεδον 20 μηνών, έχει μέχρι στιγμής 16 δόντια. Αναρωτιέμαι λοιπόν ποτέ βγαίνουν όλα στα περισσότερα παιδάκια? Μπορεί να τον ταλαιπωρησουν τόσο πολύ χρονικά? Εσεις ποτέ ξεμπερδεψατε?
-
Από Dust pink,Καλησπέρα ,άνοιξα το θέμα με αφορμή τα πρώτα δόντια του μωρού και τις επόμενες κινήσεις. Η μικρή μου έβγαλε εδώ και λίγο καιρό τα δύο κάτω δοντακια , τελευταία επίσκεψη στον παιδίατρο ήταν προ δόντιων ,θα πάμε όμως στο τέλος της εβδομάδας. Θα πρέπει να αρχίσω να τα βούρτσιζω; Η βρεφική οδόντοκρεμα επιτρέπεται;
-