Γοπ Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, λάθη κ υπερβολές
Από
aglaia, in Νεογνά & Μωρά: Ιατρικά θέματα
-
-
παιδοενδοκρινολογος θεσνικη ΒΟΗΘΕΙΑ
Από demi, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Διατροφή & Ιατρικά θέματα
- 75 απαντήσεις
- 20.435 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 13.194 εμφανίσεις
-
- 171 απαντήσεις
- 132.391 εμφανίσεις
-
- 351 απαντήσεις
- 63.536 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 15.219 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 1.109 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 919 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 97 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 24.564 εμφανίσεις
-
Η εμπειρία μου απο τα χαπια αποβολής cytotec μετα απο παλινδρομη κύηση
Από Sonia82, in Δύσκολες στιγμές...!
- 41 απαντήσεις
- 57.554 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 119 εμφανίσεις
-
- 357 απαντήσεις
- 56.549 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από Kate84,Γεια σας. Έχω ένα νεογέννητο αγοράκι 45 ημερών και αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα. Όσες ώρες είναι ξύπνιος (περίπου 10 την ημέρα και κυρίως απόγευμα και βράδυ) κλαίει κ συχνά τσιρίζει. Έχουμε αποκλείσει την πείνα, τη νύστα, το κρύο ή τη ζέστη, τον πόνο, την αδιαθεσία. Κάποιες φορές Ίσως έχει κολικούς, αλλά ακόμα και όταν δεν πονάει γκρινιάζει ασταμάτητα ο,τι και να κάνουμε . Δεν μπορεί να ηρεμήσει ούτε αυτός ούτε εμείς. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Τι κάνατε? Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
-
Από tkanavou,Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΓΑΛΑ (ΑΛΜΙΡΟΝ) ΣΕ ΑΛΜΙΡΟΝ ΑΡ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ. ΤΙ ΘΗΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΧΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ CHICCO.
-
Από sunny,καλημερα!θα ηθελα τη βοηθεια σας στο προβλημα που αντιμετωπιζω.το κοριτσακι μου απο την αρχη ετρωγε πολυ γαλα.θελω να σας πω οτι δεν την θηλαζω.τρωει ξενο γαλα.μεχρι πριν απο 1 εβδομαδα ολα ηταν μια χαρα.επαιρνε 400-450γραμ την εβδομαδα κ ετρωγε περιπου 1000-1100 ml την ημερα.αυτην την εβδομαδα μειωσε τα γευματα της σε 4-5 την ημερα πινοντας περιπου 200ml σε καθε γευμα.ξαφνικα και χωρις να εχει αλλαξει κατι ξεκινησε να κανει εμετουλη μια φορα την ημερα 3 ωρες παντα αφου φαει και πλησιαζει το επομενο γευμα.ο παιδιατρος μου ειπε οτι αφου βαζει βαρος κανονικα να μην ανησυχω.απλα να της δινω 180 σε καθε γευμα να δουμε αν υπαρξει βελτιωση.αυτη πειναει και μολις της τραβηξω το μπιμπερο κλαιει.ή πολλες φορες ενω εχει ρευτει και την κραταω και αλλα 10-15 λεπτα την βαζω με λιγη κλιση στο πορτ μπεμπε και εξακολουθει να δυσανασχετει και την σηκωνω κ ξαναρευεται.απλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ολα αυτα εγιναν πολυ ξαφνικα χωρις να εχει αλλαξει κατι.αααα και ολο καταπινει καταπινει.και ακουω και το γαλα να ανεβαινει και να ξανακατεβαινει και εχει και πολλα σαλια.σας εχει συμβει κατι αναλογο?
-
Από Fey Andrew,Καλησπέρα σας είμαι η Φαιη και είμαι μήτερα ενός βρέφους πεντέμισι μηνών.Εχω το εξής πρόβλημα.Απο τοτε που γεννήθηκε μέχρι τώρα έχει μόνιμα αναγωγές (ειτε βγαζει γουλιες,είτε μεγαλύτερη ποσότητα).Η τροφή του είναι μητρικό γάλα (το οποίο του το δίνω με μπιμπερο)και τώρα τελευταία έχουν μπεί στη διατροφή του κρέμα ρυζαλευρο και φρούτα,απο από τα οποία με το ζόρι θα φαει δύο τρεις κουταλιές.Τελος πάντων,εκτός από το ότι παρατηρησα δυσκοιλιοτητα,δύο φορές με το ρυζαλευρο βανίλια μετά από τρεις ώρες έκανε πολύ εμετό πρώτη φορά τόσο πολύ.Το παιδάκι εν το μεταξύ δεν έχει πρόβλημα βάρους
και είναι μια χαρά από υγεία.Ο παιδίατρος μου μου είπε ότι μπορεί να φταίει το αγελαδινό γάλα που καταναλώνω εγώ.Το έκοψα αλλά δεν έχω δει διάφορα.Ειναι δυνατόν με δύο κουταλιές κρέμα να συμβαίνει όλο αυτό;Η γενικά να έχει τέτοια θέματα και ας κοντεύει τους έξι μήνες; Θα ήθελα τα φώτα σας,αν έχετε την καλοσύνη(εννοειται ότι θα τον πάω και στο γιατρό)Σας ευχαριστώ. -
Από bebarakos,Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ο μικρουλης μου ειναι 3 μηνων και εμφανιζει εντονη παλινδρομηση. Ο παιδιατρος προσπαθει να με καθησυχασει ομως εγω πραγματικα ανησυχω αφου τις τελευταιες μερες δεν τρωει. Ξερετε κανενα καλο παιδογαστρεντερολογο στη θεσσαλονικη;
-
Από natasavagelis,καλησπερα....εχω ενα κοριτσακι 20 ημερων....αρχισα να στενοχωριεμαι γιατι κοιμαται το νινακι και μεσα στον υπνο του σφιγγεται,κουνιεται,μαζευει τα ποδαρακια της,σηκωνει τα χερακια της και βογκαει...ειναι σαν να τεντωνεται ενας ενηλικασ...αυτο το κανει ολο το βραδυ...και μετα την ξανα παιρνει τις περισσοτερεσ φορες ο υπνοσ.με ανησυχει πολυ αυτο το θεμα γιατι παρατηρησα πως σημερα το εκανε και που την ειχα αγκαλια γιατι στην αρχη ειπα μηπωσ νιωθει μοναξια στην κουνια της..αλλα μαλλον οχι....εχει καποια αναλογη εμπειρια με το μωρακι της?θα μου ειναι χρησιμες οι συμβουλες σας!!!!!!!!
-